PVCvloeren.nl logo

PVCvloeren.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PVCvloeren.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4104
PVCvloeren.nl logo
Website
pvcvloeren.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen PVCvloeren.nl

PVC. Het is een term waar je waarschijnlijk ooit al wel eens iets over hebt gehoord. De afkorting staat voor polyvinylchloride en het is een type kunststof dat vaak ingezet wordt als vloer. Dit omdat een PVC-vloer slijtvast is, relatief goedkoop is en veelzijdig te noemen valt. Ben jij op zoek naar een PVC vloer? Dan kan je misschien wel terecht bij PVCvloeren.nl. Natuurlijk ga je liefst eerst even na of PVCvloeren.nl wel de beste keuze is voor jou. Om dat te weten te komen kan je bijvoorbeeld een beroep doen op reviews. Dergelijke reviews vind je op deze pagina. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van PVCvloeren.nl een gegronde mening vormen!

Over PVCvloeren.nl

PVCvloeren.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van, je kunt het al raden, PVC-vloeren. De webshop bestaat nu al enkele jaren en heeft een grote knowhow opgebouwd en zet zich in de markt als de goedkoopste van Nederland. Je vindt er niet alleen een ruim assortiment aan mogelijkheden maar bijvoorbeeld ook heel wat informatieve artikels. Als je op zoek bent naar extra informatie over PVC-vloeren of wat tips & tricks kan je op PVCvloeren.nl terecht. Zo vind je er onder andere hoe je een dergelijke vloer moet leggen, wat de nadelen zijn, hoe het zit met verwarming en nog veel meer. Heb je nog andere vragen of ben je op zoek naar advies? Dan kan je altijd terecht bij de klantenservice. Goed om te weten is dat er bij PVCvloeren.nl een laagste prijs garantie is. Heb je hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Dan kan je dit laten weten. PVCvloeren.nl betaalt het verschil terug en biedt 10% extra korting op jouw bestelling!

Waarom kiezen voor PVCvloeren.nl?

Bij PVCvloeren.nl vind je dus een ruim assortiment aan alles wat met PVC vloeren te maken heeft. Bovendien een echte prijsbreker die kwalitatieve materialen aan een bodemprijs van de hand doet. Ook het aanbod is bijzonder groot. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: PVC vloeren, Click PVC, Plak PVC, Inspiraties, Informatie en natuurlijk ook de klantenservice. In het aanbod vind je producten terug van topmerken als Belakos Flooring, Forbo, Ambiant, Moduleo, Mflor en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Heb je een keuze kunnen maken in het aanbod? Dan worden de producten van PVCvloeren.nl gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van 250 euro. Onder dit bedrag betaal je 49 euro leveringskosten. De afleverdatum kan je helemaal zelf kiezen: lekker handig! Ben je toch niet helemaal overtuigd na een aankoop? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om te annuleren en nog eens extra 14 dagen om het product retour te sturen.

Is PVCvloeren.nl betrouwbaar?

PVCvloeren.nl is al enkele jaren één van de grootste namen van Nederland op de markt. Bovendien is er een duidelijk garantie- en retourbeleid en is de webshop aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur. Op de webwinkel zelf vind je overigens ook duidelijke algemene voorwaarden en een uitgebreide privacy policy. Ook de verbinding met de website zelf is veilig op basis van het SSL-certificaat. Tevens beschikt PVCvloeren.nl over een eigen klantenservice die je kunt bereiken bij vragen of problemen en kan je er veilig betalen. Zo kan je betalen met iDeal, met de kredietkaart of met bancontact.

Klantenservice en klachten

Op de website van PVCvloeren.nl vind je heel wat informatie terug over de vloeren, de producten en de mogelijkheden ermee. Heb je toch nog andere vragen? Dan kan je de klantenservice van PVCvloeren.nl contacteren. Dat kan via de live messenger chat op de website, dat kan telefonisch en dat kan ook via een mail. Is er met een bestelling iets fout gelopen en heb je een klacht voor PVCvloeren.nl? Dan kan je die best per mail opsturen naar de klantenservice. Is het antwoord niet naar wens? Dan kan je ook nog even contact opnemen met WebwinkelKeur. In uiterste gevallen is er een geschilbemiddeling die een finale uitspraak over het dispuut kan doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met PVCvloeren.nl? Dan helpt een review van jou onze bezoekers enorm. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring met het aanbod op de webshop? Zijn de prijzen echt de laagste? Hoe zit het met de levertijd van de producten? Helpt de klantenservice je bij problemen vlot verder? Hoe zou je de website in zijn geheel beoordelen? Laat het ons weten en help een ander de juiste beslissing maken!

Reviews over PVCvloeren.nl

Gerelateerde bedrijven

Kluizen.nl logo
Kluizen.nl
2 beoordelingen
8,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
1 beoordeling
10
Kozijnentotaal logo
Kozijnentotaal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PVCvloeren.nl

PVCvloeren.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop PVCvloeren.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PVCvloeren.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PVCvloeren.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van pvcvloeren.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van pvcvloeren.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PVCvloeren.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kluizen.nl logo
Kluizen.nl
2 beoordelingen
8,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
1 beoordeling
10
Kozijnentotaal logo
Kozijnentotaal
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PVCvloeren.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PVCvloeren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PVCvloeren.nl actief?

PVCvloeren.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PVCvloeren.nl reviews? Dan kun je naar de website van PVCvloeren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie