Puzzel-plein.nl logo

Puzzel-plein.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Puzzel-plein.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1872
Puzzel-plein.nl logo
Website
Puzzel-plein.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Puzzel-plein.nl

Het maken van puzzels is de laatste jaren steeds populairder geworden. Mensen ervaren hoeveel rust het geeft om stukje na stukje aan te leggen. Ook komt er telkens weer een fijn geluksstofje vrij wanneer er een stukje past. Jij houdt ook van puzzelen? Of je wilt een mooi bordspel aanschaffen? Voor jezelf of als cadeau? Je kunt natuurlijk bij Puzzel-plein.nl je aankopen doen. Maar wat is dit voor shop? Je kent de winkel misschien nog niet, maar het aanbod spreekt je aan? Dan is het handig om de beoordelingen over Puzzel-plein.nl er even op na te slaan. Wij hebben ze hier voor je verzameld en handig op een rijtje gezet. Vervolgens is het voor jou eenvoudig om een weloverwogen beslissing te nemen om je puzzels en spellen wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over Puzzel-plein.nl

Puzzel-plein.nl is onderdeel van Plein Shops. Hun webshop is gespecialiseerd in puzzels en bordspellen. Ook verkopen ze allerhande accessoires die hierbij horen. De shop rekent geen verzendkosten als je voor minstens 50 euro bestelt. Binnen 1 tot 3 werkdagen worden de artikelen geleverd. Het is geen enkel probleem om een product te retourneren. Je krijgt dan het aankoopbedrag, maar ook de eventuele verzendkosten teruggestort op je rekening. Betalen kan op vrijwel alle manieren die je maar kunt bedenken. Deze winkel kiest voor concurrerende prijzen.

Waarom kiezen voor Puzzel-plein.nl

Koop je graag puzzels en spellen, maar betaal je hiervoor het liefst wel zo scherp mogelijke prijzen? Dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed. Zij rekenen namelijk concurrerende prijzen. Ze verkopen een groot aantal verschillende legpuzzels. Je kunt zoeken op 500, 1000, 1500, 2000 of 3000 stukjes, dus de uitdaging blijft. Er zijn ook puzzels met extra grote puzzelstukken verkrijgbaar. Verder zijn er aparte kinderpuzzels of bijvoorbeeld houten puzzels. Zoek je speciaal voor een bepaalde gelegenheid een puzzel, dan kun je denken aan een kerstpuzzel. Er zijn nog meer soorten puzzels verkrijgbaar en bij deze shop verkopen ze ook accessoires, zoals puzzelmappen, zodat je de puzzel netjes kunt opruimen. Ook een puzzelmat kan handig zijn voor fervente puzzelaars. Ook voor bordspellen, kaartspellen en andere gezelschappen ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Ook hier kun je weer op allerlei manieren, bijvoorbeeld zelf controlerend, familiespel, selecteren. Als laatste vind je op deze site nog producten om creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld heerlijk schilderen of mooie sierraden maken.

Is Puzzel-plein.nl betrouwbaar?

Puzzel-plein.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Eigenlijk weet je dan al meteen dat een bedrijf betrouwbaar is. Ook is deze shop aangesloten bij een grotere website. Verder is de klantenservice goed bereikbaar en ook via de sociale media laat deze winkel van zich horen.

Klantenservice en klachten

Er is een adres in Apeldoorn, maar dit is geen fysieke winkel. Ook is het niet mogelijk om bestellingen op te halen. Wel kun je contact opnemen met een medewerker. Dit doe je telefonisch, via de e-mail of je maakt gebruik van Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Puzzel-plein.nl? Heb je hier weleens een spel, een puzzel of accessoires gekocht? Hoe bevallen deze producten je? Ben je tevreden over de kwaliteit? Zijn het puzzels die een beetje fijn leggen? Werden de artikelen snel en netjes op het aangegeven adres bezorgd? Misschien heb je ook wel ervaring met de klantenservice. Laat door middel van een recensie weten wat jij van dit bedrijf vindt. Je helpt op die manier andere mensen. Zij zoeken naar informatie over deze shop en jouw beoordeling kan hen hiermee echt van dienst zijn.

Reviews over Puzzel-plein.nl
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Internet-toys logo
Internet-toys
1 beoordeling
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke puzzels

Een van de enigste websites die alleen maar puzzels verkoopt. Ik kan er altijd erg van genieten om te puzzelen en heb al vaak mijn puzzels hier besteld. Super fijn bedrijf!

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe J.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Puzzel-plein.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Internet-toys logo
Internet-toys
1 beoordeling
9
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Puzzel-plein.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Puzzel-plein.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Puzzel-plein.nl actief?

Puzzel-plein.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Puzzel-plein.nl reviews? Dan kun je naar de website van Puzzel-plein.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie