Puppyren.nl logo

Puppyren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Puppyren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2250
Puppyren.nl logo
Website
Puppyren.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Puppyren.nl

Heb je een nieuwe hond in huis? Dan merk je vast al heel erg snel op dat het wel zo handig is om een puppyren in huis te halen. Met een goede ren voorkom je dat jouw trouwe viervoeter in zijn enthousiasme alles kapot maakt wanneer je niet thuis bent. Dat is waar Puppyren.nl op inspeelt. Maar is die website wel te vertrouwen? Is de kwaliteit goed? Zijn de levertijden zoals aangegeven? Het zijn vragen over Puppyren.nl waar je op basis van ervaringen en beoordelingen van echte klanten een antwoord op kan geven. Op deze pagina vind je dan ook reviews over Puppyren.nl op één handige lcoatie terug. Zo kan je zonder eigen ervaring een correcte beoordeling van deze webshop maken.

Over Puppyren.nl

Puppyren.nl is een webshop gespecialiseerd in puppyrennen en toebehoren die een onderdeel is van Kelders Kooien te Steenwijk. Ook zusterwebsites zoals bijvoorbeeld autobench.be behoren tot dezelfde groep. De website is actief sinds 2012 en mikt daarbij vooral op een snelle levering, een goede kwaliteit en kennis van zaken. Dat er een hart voor dieren is tracht Puppyren.nl ook duidelijk te maken door te stellen dat alle medewerkers van het bedrijf zelf een hond thuis rond hebben lopen. Heb je dus een vraag over één van de producten of heb je graag advies op maat op basis van het type hond en woning dat jij hebt? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Puppyren.nl. Bekijk zeker ook even de blog op de webshop of één van de vele tips & tricks die je doorheen de website terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Puppyren.nl?

Op Puppyren.nl vind je een groot assortiment aan benches en aanverwanten voor jonge pups en ook iets oudere honden. Het aanbod op de website is onderverdeeld in de volgende categorieën: puppyren, hond in en om het huis, hond op reis, hond in auto, hond en fiets, training en ten slotte werpkisten. Denk bij deze categorieën aan producten als kussens, speelgoed, hokken, kennels, manden, maar ook aan hondenvoer en halsbanden. Bij Puppyren.nl vind je kennels voor kleine, middelgrote en grote hondenrassen en vaak heb je ook heel wat keuze wat betreft het materiaal. Er zijn metalen rennen, metalen rennen met hamerslag coating, nylon rennen en meer. Een keuze kunnen maken? Dan ontvang je morgen reeds jouw puppyren als je hem vandaag voor 16 uur hebt besteld. Betalen kan via een brede waaier aan opties zoals bancontact, PayPal, Mastercard, Visa, Klarna, American Express, vooruit betalen en natuurlijk het immens populaire iDeal.

Is Puppyren.nl betrouwbaar?

Je wilt enkel het beste voor jouw puppy en daar hoort natuurlijk ook bij dat je enkel bij een betrouwbare website een puppyren of één van de andere producten uit het assortiment gaat kopen. Puppyren.nl beschikt alleszins over een beveiligde SSL-verbinding om jouw persoonsgegevens te beschermen. Daarnaast adverteert het zijn KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel en bovendien beschikt de webshop ook over een eigen klantenservice bij vragen of problemen. Op de website vind je ook heel wat reviews en beoordelingen van echte klanten van de winkel terug. Ten slotte is Puppyren.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk WebwinkelKeur wat per definitie betekent dat de webshop alle kenmerken van een betrouwbare partner heeft.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw prangende vraag niet terug op de website? Of heb je een klacht voor Puppyren.nl? Dan kan je de klantenservice contacteren. Dat kan telefonisch, maar ook per mail, via WhatsApp of een berichtje op Messenger. Bij klachten wordt aangeraden om eerst het probleem te mailen naar Puppyren.nl om samen tot een oplossing te komen. Lukt dit niet? Dan kan je als klant jouw geschil melden bij de dienst bemiddeling van de Stichting WebwinkelKeur die zich zal buigen over de materie. Ten slotte kan je als consument binnen de Europese Unie ook terecht bij het ODR platform van de Europese Commissie. Opties genoeg dus!

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij bij één van de producten van Puppyren.nl voor jouw trouwe viervoeter? Of kocht je in het verleden iets bij deze webshop dat geen succes was? Dan zijn wij op zoek naar jouw review over Puppyren.nl. Beschrijf kort jouw ervaring met Puppyren.nl en hoe je hun functioneren zou beoordelen. Zijn de levertijden naar verwachting? Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Heb je contact gehad met de klantenservice? Zou je opnieuw tot een aankoop overgaan of nooit meer? Schrijf een review, help een ander!

Reviews over Puppyren.nl
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
Pillow Buddies logo
Pillow Buddies
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Hoogste kwaliteit

Ik raad deze producten aan! Ik heb keer op keer gekocht en vind ze van de hoogste kwaliteit. Ze leveren super snel en alles wordt ook erg netjes en stevig in gepakt!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julie K.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Puppyren.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
1 beoordeling
8,5
Pillow Buddies logo
Pillow Buddies
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Puppyren.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Puppyren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Puppyren.nl actief?

Puppyren.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Puppyren.nl reviews? Dan kun je naar de website van Puppyren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie