Prijsvrij.nl logo

Prijsvrij.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Prijsvrij.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4155
4,5
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Prijsvrij.nl

Het bedrijf Prijsvrij.nl is geverifieerd door ons. De webshop Prijsvrij.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Prijsvrij.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Prijsvrij.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Prijsvrij.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Prijsvrij.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht

Wij hebben een transfer bij de reis betaald. De transfer is niet uitgevoerd. Na bijna een jaar ontkent men doodleuk dat ik juist en tijdig heb gehandeld. Uiteraard heb ik direct gebeld met de organisatie. De Italiaanse vervoersmaatschappij heeft verklaard het bedrag aan Prijsvrij te hebben terugbetaald. Echter Prijsvrij doet voorkomen dat deze vervoerder zou hebben gelogen en ik ook zou liegen. In werkelijkheid heeft Prijsvrij het bedrag VERDUISTERD.

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Kees S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een verschrikkelijk 'bedrijf'

Eind 2021 reis geboekt 8 dagen Turkije. Deze reis wilden we omboeken, 1 persoon extra en andere accommodatie, simpel dachten we....Na vele onbereikbare telefoontjes en onbeantwoorde emails is bij ons de grens bereikt, Prijsvrij is totaal onbereikbaar en reageert nergens op!!! Onze vakantie voorpret is totaal verpest door deze toko en we willen dan ook niet eens meer gaan!!!! Deze onzekerheid is ongelofelijk, nooit zoiets meegemaakt met het boeken van een reis! 2 kinderen die enorm uitkeken naar deze vakantie en nu hebben ze niets!!! 2 weken voor vertrek nog geen enkel teken van leven!! we krijgen Prijsvrij op geen enkele manier te pakken of verbreken de verbinding na automatisch ingesproken antwoord, ga naar de site!! We zijn gewoon aan ze overgeleverd en kunnen niets!!

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOOOIT HIER VAKANTIE BOEKEN!!!!

Wees gewaarschuwd, NOOOOIT bij PRIJSVRIJ boeken!! Lees de reviews en men weet met wat voor louche organisatie men te maken krijgt!! Telefonisch onbereikbaar en reageren nergens op (email) Doe uzelf en uw geliefden 1 plezier, hier nooit boeken want de vakantie voorpret wordt zeer zeker verpest!!!

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Prijsvrij.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
2 beoordelingen
9
Videotrips.nl logo
Videotrips.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prijsvrij.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Prijsvrij.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prijsvrij.nl actief?

Prijsvrij.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) all-inclusive en autovakantie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prijsvrij.nl reviews? Dan kun je naar de website van Prijsvrij.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie