Premiumkerstpakketten logo

Premiumkerstpakketten reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Premiumkerstpakketten reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
926
Premiumkerstpakketten logo
Website
premiumkerstpakketten.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Premiumkerstpakketten

Een kerstpakket is een handig middel om tijdens de feestdagen bijzondere mensen in de bloemetjes te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het personeel na een zwaar jaar. Zakenrelaties waarmee je een goede verstandhouding hebt of gewoon collega’s die wel eens iets extra verdienen. Bij Premiumkerstpakketten vind je kerstpakketten met net dat tikje meer. Natuurlijk lees je graag eerst wel even de reviews en beoordelingen van Premiumkerstpakketten door. Wie kan jou immers meer vertellen over dit bedrijf dan klanten die er echt ervaring mee hebben? Op deze pagina vind je alleszins recensies over Premiumkerstpakketten overzichtelijk weergegeven terug!

Over Premiumkerstpakketten

Premiumkerstpakketten is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van kerstpakketten van een hoge kwaliteit. Een kerstpakket kan eigenlijk zo goed als alles zijn dat thematisch bij elkaar past en tijdens de feestdagen gegeven wordt om appreciatie uit te drukken. Bij Premiumkerstpakketten is er duidelijk gekozen om te gaan voor kerstpakketten van niveau. De kwaliteit van de producten is onberispelijk en je kunt op de webshop ook zelf jouw eigen kerstpakket samenstellen. Die flexibiliteit is dan ook een kernwaarde van Premiumkerstpakketten. Heb je een bepaalde vraag of is er een specifiek type product dat je niet meteen terug kunt vinden? Dan kan je altijd de klantenservice contacteren om je hierbij te helpen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je de facebookpagina volgen of je inschrijven voor de nieuwsbrief van Premiumkerstpakketten.

Waarom kiezen voor Premiumkerstpakketten?

Premiumkerstpakketten heeft een ruim aanbod aan kerstpakketten en verkoopt meer dan driehonderd verschillende soorten pakketten. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: themapakketten, kerstgeschenk, brievenbuspakket, top kerstpakketten 2021 en cadeaubonnen & -boxen. Op de website kan je de kerstpakketten bovendien filteren op prijs van onder de 25 euro tot boven de 85 euro en alles daartussen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het perfecte pakket voor jouw situatie of sector? Dan kan je dat advies ook gewoon vragen bij de klantenservice. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met iDeal, via PayPal, met een kredietkaart (Visa, Mastercard en American Express), via Sofort en ook met bancontact. De kerstpakketten worden in de regel op een pallet bezorgd en er wordt 45 euro in rekening gebracht voor de bezorging. Bij bestellingen boven de 600 euro exclusief btw worden de bezorgkosten niet in rekening gebracht.

Is Premiumkerstpakketten betrouwbaar?

Premiumkerstpakketten is één van de grotere spelers op de markt wat Kerstpakketten betreft. Dat feit alleen al zorgt voor een bepaalde betrouwbaarheid qua naamsbekendheid. Daarenboven kan je op de website van Premiumkerstpakketten veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ook de verbinding met de website is een veilige verbinding op basis van het zogenaamde SSL-protocol. Dat betekent dat jouw persoonsgegeven veilig zijn en derden de verzonden informatie niet kunnen bekijken. Tevens beschikt Premiumkerstpakketten over een eigen klantenservice en vind je heel wat contactgegevens terug op de website. Je ziet er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Ten slotte beschikt Premiumkerstpakketten ook over een aanwezigheid op sociale media. Dat betekent dat bij problemen de reputatie snel op het spel staat.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een probleem? Dan zijn er heel wat manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Premiumkerstpakketten. Zo kan je per mail jouw vraag opsturen en hier ontvang je binnen één werkdag een antwoord op eender welke vraag. Daarnaast kan je telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren of voor de livechatfunctie gaan. Er is ook een contactformulier op de website en je kunt een brief sturen naar het correspondentieadres. Bij klachten wordt aangeraden om deze per mail of via het contactformulier over te brengen. Hierbij ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en zo spoedig mogelijk, maar ten laatste na veertien dagen, een inhoudelijke reactie. Alternatief kan je ook klacht indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van de kerstpakketten van Premiumkerstpakketten? Dan vragen wij of je ons wilt laten weten hoe deze ervaring was. Door jouw beoordeling van Premiumkerstpakketten en die van andere klanten te bundelen kunnen we aan toekomstige bezoekers een goed beeld schetsen van de service van Premiumkerstpakketten. Schrijf op deze pagina een recensie over Premiumkerstpakketten en beantwoord bijvoorbeeld vragen als of je tevreden bent over de kwaliteit van de pakketten. Over de levertijd van de pakketten. Over het optreden van de klantenservice. Alvast bedankt!

Reviews over Premiumkerstpakketten
Gerelateerde bedrijven
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zo als de naam al zegt

Ik heb hier veel kerst pakketen besteld voor het hele bedrijf en ik ben erg positief verrast. Zoals de naam al zegt is het inderdaad erg premium en het ziet er allemaal super netjes uit.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem T.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Premiumkerstpakketten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Premiumkerstpakketten een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Premiumkerstpakketten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Premiumkerstpakketten actief?

Premiumkerstpakketten is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Premiumkerstpakketten reviews? Dan kun je naar de website van Premiumkerstpakketten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie