Premium mondkapjes logo

Premium mondkapjes reviews, ervaringen en beoordelingen

Premium mondkapjes reviews, ervaringen en beoordelingen
3025
Premium mondkapjes logo
Website
Premium mondkapjes
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Premium mondkapjes

Je hebt mondkapjes nodig? Je wilt zeker weten dat het wel een model is dat je goed beschermt? Het lijkt je misschien ook handig om uit een uitgebreid assortiment en verschillende soorten te kunnen kiezen? Dan kom je misschien al snel uit bij Premium mondkapjes. Je overweegt hier iets te bestellen, maar bent eerst heel benieuwd naar reviews? Dat is goed te begrijpen. Op een site kan veel beloofd worden, maar echte klanten vertellen je in hun recensie hoe het een en ander in de praktijk werkt. Wij hebben beoordelingen over Premium mondkapjes voor je verzameld. Ze staan hier handig op een rijtje. Zo maken we het jou graag gemakkelijk om een weloverwogen beslissing te nemen. Na het lezen van de reviews weet je vast wel of je wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Premium mondkapjes

De herkomst van Premium mondkapjes vind je in Portugal. Toen het coronavirus toesloeg, stond ook de textielindustrie in dat land stil. Daarop besloten de fabrieken gezamenlijk mondkapjes te produceren. Dit mocht van de regering in Portugal, maar er waren dan wel 2 voorwaarden. De mondkapjes die dan geproduceerd werden, moesten dan wel echte bescherming bieden. Net als de kapjes die in ziekenhuizen gebruikt worden. Verder moesten de gebruikers wel goed kunnen ademen met het kapje op. Als deze dingen getest en gecertificeerd waren, dan pas mocht het product de markt op. De fabrieken gingen hiermee aan de slag en AdTech werd opgericht. Dit is de enige fabrikant van mondkapjes die samenwerkt met twee universiteiten. Deze zijn gespecialiseerd in nanotechnologie en moleculaire geneeskunde. Het resultaat van dit alles is een uniek mondkapje met een inmiddels bewezen werking. Het kapje wordt onder meer gebruikt door het Portugese leger. Nu is het ook te koop in Nederland bij Premium mondkapjes.

Waarom kiezen voor Premium mondkapjes

Bij deze shop kun je terecht voor verschillende mondkapjes. Ze zijn wasbaar en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De werking is bewezen. Deze kapjes bestaan uit 4 lagen en het lukt tijdens het dragen prima om goed te ademen. Een van de lagen is ook een filter, zodat je goed beschermd bent tegen het virus. De kapjes zijn ook in andere varianten beschikbaar. De turtlenecks kunnen goed van pas komen als het koud is in de winter. Je bent dan beschermd tegen het virus en tegelijkertijd tegen de kou. Dit geldt ook voor de hoodies. Deze zijn vooral leuk voor jongeren. Op deze manier vinden ze het wellicht zelfs stoer om een mondkapje te dragen. De mondkapjes zijn direct leverbaar en je betaalt geen verzendkosten. Wil je meer mondkapjes bestellen, dan profiteer je van lagere prijzen. Vanaf 3 stuks krijg je namelijk korting.

Is Premium mondkapjes betrouwbaar?

De webshop Premium mondkapjes is al jaren een betrouwbare partij. Het bedrijf is lid van de Kamer van Koophandel. De site beschikt over een SSL certificaat. Er is een adres te vinden als thuisbasis van dit bedrijf. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, een klacht of een opmerking, dan wil je natuurlijk graag contact op kunnen nemen met Premium mondkapjes. Er is een postadres, maar dat zal vast niet je voorkeur hebben. Ook kun je een contactformulier invullen en verzenden. Er wordt dan contact met jou opgenomen. Ook dit zal niet je eerste keus zijn. Wil je echt snel een antwoord, dan is bellen het handigst. Lukt dat niet, dan is er ook nog een e-mailadres zodat je je vraag, klachten of opmerkingen kunt delen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Premium mondkapjes? Heb je hier weleens producten besteld? Merk je dat deze mondkapjes prettig zijn om te dragen? Heb je contact opgenomen met de klantenservice en zo ja, hoe? Wil je een review schrijven over jouw persoonlijke beoordelingen? Andere consumenten waarderen dat enorm. Voordat zij een eerste bestelling doen bij deze shop, willen ze eerst weten hoe de recensies zijn. Als jij dus ervaring hebt, kan jouw beoordeling hen helpen om een goede keus te maken.

Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Premium mondkapjes

Het bedrijf Premium mondkapjes is geverifieerd door ons. De webshop Premium mondkapjes is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Premium mondkapjes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Premium mondkapjes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Premium mondkapjes is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Premium mondkapjes. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Premium mondkapjes.

Geplaatst op: 23-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vertrouwbaar

Als je je afvraagt of je deze maskers moet kopen, koop dan! Ik moet elke dag een masker dragen voor mijn werk en ik voel me erg op mijn gemak en heb er vertrouwen in dat deze KN95-maskers me veilig houden.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joyce H.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Premium mondkapjes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Premium mondkapjes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Premium mondkapjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Premium mondkapjes actief?

Premium mondkapjes is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Premium mondkapjes reviews? Dan kun je naar de website van Premium mondkapjes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie