Powerly.nl logo

Powerly.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Powerly.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1188
Powerly.nl logo
Website
Powerly.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Powerly.nl

We hebben in ons land de mond vol van verduurzaming en de energietransitie. Zoek je een partij die je bij deze vraagstukken kan ondersteunen? Dan zou dat zomaar eens Powerly.nl kunnen zijn. Om daar een beter beeld van te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je zelf kiezen om eventueel ook zaken te gaan doen met Powerly.nl.

Over Powerly.nl

Powerly.nl is een initiatief van Nationale Nederlanden. Het kan je als geen ander ondersteunen bij het verduurzamen van jouw woning. Je krijgt hulp bij vragen als waar moet je beginnen, welke opties zijn er voor jouw woning en welke bedrijven zijn betrouwbaar? Powerly.nl werkt volgens een duidelijke missie en wil zoveel mogelijk mensen aan het verduurzamen krijgen. Daarmee helpt het om de energietransitie op gang te helpen. Met speciale dank aan Powerly.nl ontdek je de slimste duurzame opties die er voor jouw huis zijn.

Waarom kiezen voor Powerly.nl?

Als je besluit jouw woning te verduurzamen dan doemen er vrijwel meteen allerlei vraagtekens op. Welke duurzame keuzes zijn er en welke passen bij jouw situatie en jouw woning? Powerly.nl helpt je de weg te vinden tussen zonneboilers, zonnepanelen, elektrische warmtepompen, hybride warmtepompen, ventilatiepompen, dakisolatie, isolatieglas, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Want die opties heb je als je kiest om jouw huis te verduurzamen. Je vraagt in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden, je bespreekt de opties, vergelijkt de offertes en laat daarna de installateur zijn werk doen. Het resultaat? Een duurzaam huis!

Is Powerly.nl betrouwbaar?

Die vraag kan met een volmondig ja beantwoord worden. Althans, als we de reviews en ervaringen van bestaande klanten mogen geloven. En redenen om daar aan te twijfelen zijn er niet. De hulp die je van Powerly.nl krijgt bij het vinden van slimme en duurzame keuzes die passen bij jouw situatie en doelstellingen worden zeer betrouwbaar genoemd en de bestaande klanten roemen het maatwerk dat geleverd kan worden. Bovendien werkt Powerly.nl met betrouwbare partij als Energie in Huis, Milieu Centraal en Vandebron.

Klantenservice en klachten

Als er één onderneming is die je de mogelijkheid biedt om een klacht door te geven, dan is het wel Powerly.nl. Ga maar na. Nadat je eerst de veel gestelde vragen hebt doorgenomen, kun je vervolgens kiezen voor de chatfunctie of een e-mail sturen. Je kunt eveneens bellen met de mensen van Powerly.nl, je kunt gebruik maken van het speciale contactformulier op de website en je vindt ook het adres van Powerly.nl op de website. Daarom zou je ook schriftelijk een klacht in kunnen dienen. Voldoende manieren dus om een klacht neer te leggen of om gewoon een vraag te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je graag zoveel mogelijk onafhankelijke informatie als je voor de keuze staat voor een bepaald product of dienst? Check dan altijd de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maken. De praktische informatie geeft je vaak precies het zetje in de juiste richting en reduceert de kans op het maken van een verkeerde keuze. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je andere mensen ook dat juiste zetje geven als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Powerly.nl

Gerelateerde bedrijven

Kluizen.nl logo
Kluizen.nl
2 beoordelingen
8,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
1 beoordeling
10
PVCvloeren.nl logo
PVCvloeren.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

5,2
40% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Ervaringen met Powerly.nl

Het bedrijf Powerly.nl is geverifieerd door ons. De webshop Powerly.nl is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Powerly.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Powerly.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Powerly.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Powerly.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Prima eerste gesprek gevoerd. Daarna volgde een uitgebreid adviesgesprek waarin ik meer informatie zou krijgen. In dit gesprek kreeg ik nit meer te horen dan in het eerste. Een en ander zou op papier worden gezet. Nooit iets ontvangen. Gemaild, gebeld... geen contact kunnen krijgen. Uiteindelijk maar opnieuw aangemeld voor een eerste gesprek via de website. De betreffende adviseur verzekerde mij dat ik vandaag (4 oktober om 16.30) zou worden terug gebeld. Dit is niet gebeurd. Het vertrouwen dat dit een club is die zijn klanten serieus neemt is wel tot nul gereduceerd.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Aletta W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toch netjes....

Eerlijk is eerlijk. Het geven van een review is altijd een momentopname. En vaak lees je niet het vervolg. Daarom maar een tweede review over dit bedrijf. Op basis van de eerder gegeven review heeft Powerly contact gezocht en was bereid te spreken over het verschil in verwachtingen. Niet alle punten zijn daarmee van de baan maar duidelijk werd wel dat een groot deel van de problemen niet bij hen ligt, maar aan het gebrek aan installateurs die nog apparaten op voorraad hebben om te kunnen plaatsen. Tja, en als jij juist een bemiddelende rol wil spelen, ben je al snel de kop van Jut. Afgesproken is om de dienstverlening volgend jaar verder te zetten en een markt die zich dan hopelijk wat normaler gedraagt

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Fer B.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen professioneel realistisch toch nog een warmtepomp dit jaar helemaal blij

Prima samenwerking. Veel stappen doorlopen zowel zeer deskundig over isolatie warmtepompen zonnepanelen en verduurzaming breed.

Niet alles is bij elke woning mogelijk dat begrijpen wij ook maar we zijn zeer tevreden dat we nu wel een hybride warmtepomp kunnen laten plaatsen

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Michael M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geld verdienen door mee te liften op de hype....

We wilden een goed advies op de vraag welke hybride warmtepomp voor ons geschikt was en wat een eventuele goede installateur zou staan. Het eerste gesprek was zoals bij velen erg enthousiast. en er kwam zo waar een advies voor een bepaald type pomp uit. Vervolgens in contact gebracht met een installateur die duidelijk geen zin had in een klus aan de andere kant van Nederland. Wilde eventueel wel een andere dan de geadviseerde pomp plaatsen maar dan wel voor het raam naast de voordeur zodat er minimaal plaatsingswerk zou zijn. Op de vraag aan powerly of er geen andere installateurs waren, kwam pas na lang aandringen een antwoord: nee dus. In wezen is hun toegevoegde waarde dus 0,0 geweest.

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Fer B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Enthousiast inventariserend geprek gehad en daarna is de communicatie volledig stil gevallen.

Ruim twee maanden geleden een inventariserend gesprek gehad over energiebesparingsmogelijkheden. Opties besproken en vervolgstappen afgesproken die Powerly in gang zou zetten. Tot nu toe is het oorverdovend stil. Ik heb er enorm de pest over in want ben 2 maanden verder zonder dat er een stap is gezet. Ik vind het heel slecht voor de geloofwaardigheid van Powerly en dat het een dochterbedrijf is van Nationale Nederlanden is ook slecht voor hun imago. Ik schrijf nooit reviews, maar dit wil ik nu echt eens een keer delen.

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Professioneel

Duidelijk en helder advies gekregen over warmtepompen. Prettige telefoongesprekken.

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alen Z.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen contact meer na betaling.

Prima eerste gesprek, betaling voldaan om vervolgens nooit meer wat te horen.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel betaald, niet geholpen

Als het verhaal te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.

Eerste contact gehad, betaald en een vervolg afspraak gehad

Daarna al het contact dood, geen reacties meer, geen telefoontjes die beantwoord worden

Spijtig

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bryan K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Eerste contact heel positief, allemaal mooie verduurzaamheids plannen gemaakt. En het powerly concept klinkt mooi. Maar na betalingen is er geen contact meer mogelijk. Wel super veel spam in de email van isolatie bedrijven...

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed advies

Ik heb hier zeer goed en deskundig advies gekregen. Ik ben zeer tevreden over het advies aangezien dit ons super veel heeft geholpen in het zoeken van een goede woning!

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniel C.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Powerly.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kluizen.nl logo
Kluizen.nl
2 beoordelingen
8,5
Sloterop.nl logo
Sloterop.nl
1 beoordeling
10
PVCvloeren.nl logo
PVCvloeren.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Powerly.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Powerly.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Powerly.nl actief?

Powerly.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Powerly.nl reviews? Dan kun je naar de website van Powerly.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie