Posters.nl logo

Posters.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Posters.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2275
Posters.nl logo
Website
posters.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Posters.nl

Zoek je iets bijzonders voor aan de wand? Dan kun je wellicht zaken doen met Posters.nl. Om je meer inzicht te geven in alles wat Posters.nl je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen beoordeeld en samengevat. Vervolgens kun je zelf uitmaken of jij ook kiest voor de producten van Posters.nl.

Over Posters.nl

Posters.nl biedt een keur aan alleen de beste en meest betaalbare posters, kunstdrukken, fotobehang en wissellijsten. De wanddecoratie van Posters.nl is niet alleen bijzonder, de verschillende producten worden steeds tegen de scherpste prijzen aangeboden en de voorraad groeit nog steeds. Bijzonder is eveneens de inlijstservice die geleverd kan worden. Vanwege het steeds wisselende aanbod blijft het steeds de moeite waard de webshop te bezoeken.

Waarom kiezen voor Posters.nl?

Alleen al vanwege het indrukwekkende aanbod kiezen mensen, zo lezen we terug in de reviews en ervaringen, voor de wanddecoraties van Posters.nl. En het moet gezegd, het aanbod is met ruim 10.000 producten ook heel erg groot. Posters.nl biedt onder meer posters, kunst, fotografie, lijsten, wanddecoraties ophangsystemen en een speciale outlet afdeling, waar je de al scherp geprijsde producten nog goedkoper aanschaft. Je vindt er prachtige wanddecoratie voor elke kamer en decoratie van uiteenlopende thema’s.

Is Posters.nl betrouwbaar?

Je kunt met vertrouwen je wanddecoratie aanschaffen bij Posters.nl, zo maken we op uit de positieve reviews en ervaringen. Dat blijkt ook wel uit het cijfer dat Posters.nl krijgt van klanten, want dat cijfer is met 4,6 uit 5 bijzonder hoog. Bestel je voor 15.00 uur, dan wordt je product nog dezelfde dag verzonden. Je hebt ook de zekerheid dat als je voor tenminste 39 euro bestelt, de bezorging helemaal gratis is. De bestaande klanten vertrouwen al evenzeer op het zeer grote en steeds wisselende aanbod van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Gezien het hoge rapportcijfer dat Posters.nl van de klanten krijgt, worden slechts zelden klachten ingediend over de producten en diensten van Posters.nl. Neemt niet weg dat er natuurlijk altijd iets mis kan gaan. Wil je een klacht deponeren, dan kun je dat schriftelijk doen. Je vindt het adres gewoon op de website van deze bijzondere aanbieder. Je kunt ook gewoon bellen of een e-mail sturen overigens. Uiteraard vind je Posters.nl ook terug op de sociale media. Via Facebook, LindkedIn en Instagram kun je dus ook contact proberen te leggen. Wil je nou helemaal niets missen van het nieuws van Posters.nl, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt altijd heel erg veel aan de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met een leverancier of een merk. Het bied je informatie uit de eerste hand en vooral praktische informatie. Op basis van die informatie neem je altijd een weloverwogen besluit. Bovendien helpt het je bij het voorkomen van het maken van een verkeerde keuze. Om die reden vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook goed van dienst zijn als ze keuzes moeten maken.

Reviews over Posters.nl

Gerelateerde bedrijven

Bestdeco logo
Bestdeco
12 beoordelingen
7,2
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Surprose.nl logo
Surprose.nl
3 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Posters.nl

Het bedrijf Posters.nl is geverifieerd door ons. De webshop posters.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Posters.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Posters.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van posters.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van posters.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Posters.nl.

Geplaatst op: 31-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtig gemaakt

Prachtig gemaakt. Dit is het meest voor elke speciale gelegenheid. Het is zoveel zinvoller om de sterrenhemel te zien op die belangrijke momenten in het leven! Zeker waard!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlijn B.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Posters.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestdeco logo
Bestdeco
12 beoordelingen
7,2
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Surprose.nl logo
Surprose.nl
3 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Posters.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Posters.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Posters.nl actief?

Posters.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Posters.nl reviews? Dan kun je naar de website van Posters.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie