Plussizedating.nl logo

Plussizedating.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Plussizedating.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4314
Plussizedating.nl logo
Website
Plussizedating.nl
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen Plussizedating.nl

De datingwereld is er eentje die niet voor iedereen is weggelegd. Als je offline mensen wilt ontmoeten komt het vaak zelfs niet tot het eerste contact. Het blijft maar al te vaak oppervlakkig en gebaseerd op niets dan een beeld. Online dating kan op dat vlak wel wat soelaas bieden. Via deze weg leer je al iets kennen over elkaar en kan je op een veilige manier het contact maken en afspreken. Ben jij iemand met een maatje meer en ben je op zoek naar de liefde? Dan is Plussizedating.nl misschien wel wat je zoekt. Maar wat vertellen anderen over Plussizedating.nl? Wat is hun ervaring met deze datingwebsite? Zijn de beoordelingen van Plussizedating.nl positief of zijn de reviews eerder slecht? Je ontdekt het hier!

Over Plussizedating.nl

Plussizedating.nl is, zoals je al uit de naam af kunt leiden, een datingsite specifiek gericht op mensen die een maatje meer hebben. Volslanke singles kunnen via Plussizedating.nl een partner vinden die zelf volslank is of je kunt ook als single op zoek gaan naar een volslanke partner als dat iets is dat voor jou aantrekkelijk is. Concreet kan je binnen een paar minuten een profiel aanmaken. Je verzint een leuke gebruikersnaam, je vult wat basisgegevens in en je activeert je profiel. Iedereen kan een profiel aanmaken en Plussizedating.nl controleert alle nieuwe profielen om er zeker van te zijn dat het om echte personen gaat. Goed om te weten is dat alleen andere leden van Plussizedating.nl jouw profiel na het aanmaken kunnen bekijken. Niet-leden hebben dus geen toegang tot wat jij schrijft of tot jouw foto’s!

Waarom kiezen voor Plussizedating.nl?

Bij Plussizedating.nl vind je een actieve database terug aan singles met een maatje meer die op zoek zijn naar een partner. Bovendien is het aanmaken van een profiel gratis. Wil je graag contact leggen met de andere leden? Dan kan je een Gold Member worden. Als Gold Member betaal je 9,95 euro per dertig dagen en dat betekent dat je gebruik kunt maken van alle extra functies. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van chatberichten, ontvangen berichten lezen, het versturen van vriendschapsverzoeken en je kunt ook meerdere foto’s op je profiel plaatsen. Goed om te weten is dat het Gold Membership na dertig dagen automatisch afloopt. Je hoeft dus niet speciaal een lopend contract te annuleren. Wil je een tijdje geen Gold Member zijn? Dan hoef je niet te vrezen dat jouw vrineden, berichten en verzoeken weg zijn. Deze blijven netjes behouden!

Is Plussizedating.nl betrouwbaar?

Zeker als het gaat om online daten wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Dat is bij Plussizedating.nl zeker het geval. Zo bestaat de website al enige jaren en voeren ze discretie hoog in het vaandel. Dat betekent dat je profiel alleen bekeken kan worden door andere leden van Plussizedating.nl. Dat betekent dat je er uitsluitend geverifieerde profielen terug zult vinden. Dat betekent dat de website Plussizedating.nl voorzien is van een SSL-certificaat. Kortom: jouw gegevens zijn veilig en bij Plussizedating.nl kan je wat de betrouwbaarheid betreft op beide oren slapen. Betalen kan via jouw eigen veilige bankomgeving met onder andere de kredietkaart en iDeal!

Klantenservice en klachten

Online dating is een wereld van verrassingen en waar je waarschijnlijk ook veel vragen over hebt. Zeker aangezien elke datingwebsite zo wel zijn eigen dingen heeft. Heb je vragen over Plussizedating.nl? Dan kan je best eerst eens even gaan kijken bij de sectie veelgestelde vragen. Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van Plussizedating.nl. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Meestal krijg je van Plussizedating.nl binnen de twee werkdagen een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je dit ook via het contactformulier melden. Stuur zeker alle relevante informatie betreffende jouw klacht mee in het bericht!

Wil jij ook beoordelen?

De belangrijkste manier om te weten te komen of een datingsite ook echt betrouwbaar is zijn de reviews en de ervaringen van anderen. Heb jij ooit een profiel gehad bij Plussizedating.nl of heb je er nog eentje? Dan zijn wij en zijn onze bezoekers op zoek naar jouw beoordeling over Plussizedating.nl. Krijg je vlot dates via de website? Is de database groot genoeg? Is de website zelf handig in gebruik? Zou je in de toekomst opnieuw gebruik maken van Plussizedating.nl? Is het Gold Membership het waard?

Reviews over Plussizedating.nl

Gerelateerde bedrijven

Nextlove logo
Nextlove
2 beoordelingen
9
Breeze logo
Breeze
1 beoordeling
10
Afspraak logo
Afspraak
3 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Plussizedating.nl

Plussizedating.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Plussizedating.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Plussizedating.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Plussizedating.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Plussizedating.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Plussizedating.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Plussizedating.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Nextlove logo
Nextlove
2 beoordelingen
9
Breeze logo
Breeze
1 beoordeling
10
Afspraak logo
Afspraak
3 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plussizedating.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Plussizedating.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plussizedating.nl actief?

Plussizedating.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plussizedating.nl reviews? Dan kun je naar de website van Plussizedating.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie