PlusDental logo

PlusDental reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PlusDental reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3175
PlusDental logo
Website
PlusDental
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen PlusDental

PlusDental heeft de beugel van de toekomst. Het was nog nooit zo makkelijk om jouw gebit te laten corrigeren. De beugels zijn onzichtbaar en op maat gemaakt in Duitsland door ervaren tandartsen. Je corrigeert onder andere schuine tanden, scheve tanden of een spleet tussen je tanden met de praktische beugel van PlusDental. Wil jij weten wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze oplossing? Lees dan direct de beoordelingen van PlusDental die wij op deze pagina voor je op een rij gezet hebben. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheid van de beugel en de service van het bedrijf. Vervolgens kun je een weloverwogen beslissing maken om de beugel van PlusDental te gaan gebruiken.

Over PlusDental

PlusDental is een handelsmerk van het Duitse bedrijf Sunshine Smile GmbH. Bij dit bedrijf zijn ze ervan overtuigd dat een vaste beugel niet meer van deze tijd is. Door gebruik te maken van geavanceerde materialen en de beste productieprocessen biedt PlusDental een modern, betaalbaar en zo goed als onzichtbaar alternatief. Alle beugels worden in het eigen lab op maat gemaakt aan de hand van een 3D-scan van jouw gebit. Er wordt elastisch thermoplastisch materiaal gebruikt voor de beugels en de bitjes zijn zo ontworpen dat de positie van je tanden langzaam maar zeker gecorrigeerd wordt. Als je kiest voor een beugel van PlusDental krijg je een gratis gepersonaliseerd behandelplan en kan je jouw nieuwe lach vooraf al zien.

Waarom kiezen voor PlusDental

Het Duitse bedrijf produceert beugels van hoge medische kwaliteit. Deze worden in het eigen lab geproduceerd volgens praktijkstandaarden. De BPA-vrije beugel wordt voor jou op maat gemaakt in Duitsland en gewoon thuis bezorgd. Vooraf kun je een gratis tandartsconsult aanvragen in een praktijk bij jou in de buurt. Tijdens de gehele behandeling word je begeleidt door de tandartsen van PlusDental. Ben je niet tevreden? Dan kan je het behandelplan kosteloos laten aanpassen. Het grote voordeel van een beugel van PlusDental is dat deze vrijwel onzichtbaar is. Je hoeft de beugel alleen maar uit te doen om te eten, te drinken of je tanden te poetsen. Tijdens de periode dat je de beugel draagt gebruik je de PlusDental app om de voortgang van je behandeling in de gaten te houden. Je hoeft dus maar weinig tijd door te brengen in de tandartsstoel.

Is PlusDental betrouwbaar?

PlusDental helpt mensen al meer dan 15 jaar aan een schitterende lach en daarmee meer zelfvertrouwen. De onzichtbare beugels bieden een uitstekend laagdrempelig alternatief op de vaste beugel en zijn al verkrijgbaar voor een klein maandelijks bedrag. Doordat de beugels lichte druk uitvoeren op je gebit, verplaatsen de tanden beetje bij beetje. PlusDental heeft talloze volgers op social media. Volg de producent van beugels op Facebook, Instagram, YouTube of LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. De beste manier om er achter te komen of een beugel van PlusDental wat voor je is, is door de reviews over PlusDental te lezen. Wij hebben de beoordelingen van echte gebruikers voor je verzameld en op een rij gezet.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op veel vragen, bijvoorbeeld over de vergoeding vanuit de verzekering en het verloop van de behandeling. Als je hier geen antwoord kunt vinden op jouw specifieke vraag kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen. PlusDental heeft daarnaast meer dan 300 praktijken in Europa waar je terecht kunt voor een gratis en vrijblijvend consult van zo'n 30 minuten. Tijdens dit consult is voldoende ruimte om jouw vragen te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een beugel van PlusDental? Dan horen wij graag van jou wat je ervaring is met PlusDental. Vertel bijvoorbeeld of het makkelijk was om een beugel aangemeten te krijgen, wat je vindt van jouw persoonlijke behandelplan en of de app gemakkelijk in gebruik is. Hoe lang duurde het voordat jij resultaat begon te zien? En zou je de beugels van PlusDental aanraden? Alvast bedankt voor het delen van jouw mening. Op deze manier help je anderen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over PlusDental

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,6
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over PlusDental

Het bedrijf PlusDental is geverifieerd door ons. De webshop PlusDental is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. PlusDental is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. PlusDental maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van PlusDental is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van PlusDental. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van PlusDental.

Geplaatst op: 20-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service

Sinds december 2021 klant bij plusdental, en ik ben nu 4 maanden bezig om contact met hun te krijgen. Ook zijn ze nu overgestapt naar de naam dr smile zonder dat door te geven, moest er zelf achterkomen.
Ook het nummer van dr smile wat op de site staat klopt niet. En ben ook totaal niet te vreden met het resultaat

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Er wordt niet of heel laat gereageerd op je vraag. Je vraag wordt niet eens goed gelezen. Er wordt gewoon een automatisch bericht gestuurd. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn vraag is simpel, maar niemand kan het beantwoorden. Ik ben nu sinds oktober bezig om antwoord te krijgen.

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Diasteem niet verholpen en grote overbite ontstaan!

Doet niet wat het belooft, slecht resultaat, geen professioneel contact, geen persoonlijke begeleiding noch verwijzing. Ik heb in dec 2021 aligners voor de bovenkaak ontvangen om de diasteem te verhelpen. Mijn voortanden zijn naar buiten "geduwd" waardoor er een grote overbite is ontstaan. Heb 10 maanden moeten blijven "aanmodderen" met de aligners van de bovenkaak wegens geen persoonlijke begeleiding. Zogenaamd hebben ze experts in tandheelkunde maar de "begeleiding/beoordeling" gaat via een app!! Parodontitis bovenkaak opgelopen, hoge kosten. Na behandeling parodontitis pasten de beugels niet meer goed. Kon niemand bereiken voor advies. Heb zelf grote tandarts kosten moeten maken. Na afloop van behandeling duurde 3 maanden alvorens vaste retainers te ontvangen. Kreeg 2 gratis (boven en beneden terwijl ik alleen boven behandeling heb gehad.) De retainers passen natuurlijk niet en heb er dus niks aan. Zou €100 vergoeding krijgen vanwege lange wachten en zelfs dat kunnen ze niet goed afhandelen! Ben nu genoodzaakt om porceleinen facings voor de 4 voortanden te laten doen met een spalkje achter de voortanden. Bij elkaar ben ik dan €6.000 verder inclusief de aligner behandeling van de bovenkaak voor de diasteem, behandeling parodontitis bovenkaak en de facings!!! Bedenk aub alvorens met plusdental, nu "dr. Smile" in zee te gaan. Beter invisalign waar je wel fysiek nagecheckt wordt na elke wisseling van je aligner. Goedkoop is duurkoop!
Ik raad Plus Dental of Dr. Smile ten stelligste af!!!

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: Nelly C.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Zijn er meer mensen die een rechtszaak willen aanspannen tegen PlusDental?
Doet niet wat het belooft, slecht resultaat, geen contact, belooft mij nu bijna 6 maanden op “kleine gratis aanpassing” maar leveren niet vanwege “drukte”.

Geplaatst op: 20-09-2022
Laatst bewerkt op: 20-09-2022
Geschreven door: Elisa E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service

Niet helemaal tevreden over het eindresultaat, langsgeweest en foto’s laten maken. Nu draag ik al meer dan 3 maanden dezelfde aligners, omdat ik nog steeds wacht op een antwoord. 2 maal klachtmail gestuurd en een paar keer gebeld. Nog steeds geen gepast antwoord gekregen. Ik krijg elke keer een standaardmail met excuses voor de vertraging. Heel jammer dit. Tijdens de behandeling was ik echt tevreden en nu achteraf super slechte service!

Geplaatst op: 27-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beter naar de concurrentie gaan.

Wees verstandig en ga niet voor een Plusdental beugel. Bij de intake leek alles rozengeur en maneschijn. Ik was zeer enthousiast en besloot voor een plusdental beugel te gaan. Na ontvangst van de beugels moest ik een afspraak maken om de beugels passend te maken. Vanaf dit moment werd het een en al ellende. Klantenservice via whatsapp die bij ieder bericht een week de tijd nodig heeft om te reageren. Telefonische klantenservice die niet bereikbaar is. Ik vraag mij af of ze uberhaupt wel een telefonische klantenservice hebben of dat het enkel een telefoonnummer met wachtrijmuziek is. Meerdere malen gebeld, nooit in geslaagd iemand aan de lijn te krijgen. Uiteraard gebeurd dit allemaal pas nadat je betaald heb. Als ik dit eerder had geweten was ik wel voor een invisalign of go smile beugel gegaan..

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alem

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en heeft zijn beperkingen

Duur grapje en zeker niet het resultaat van een vaste beugel. Na afloop steeds een nachtbeugel blijven dragen

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Praktisch en Goed

Goede service. De foto's maken van mijn gebit verliep erg soepel. Heldere uitleg over de procedure en eerlijke verwachtingen. Mijn ervaring is tot nu toe super!

Geplaatst op: 21-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Duncan T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeker een aanrader!

Super tevreden over de snelle service! Mijn behandeling is bijna klaar, en mijn tanden staan weer mooi recht! Ik straal weer!

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julie A.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PlusDental


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PlusDental een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over PlusDental. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PlusDental actief?

PlusDental is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PlusDental reviews? Dan kun je naar de website van PlusDental gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie