PlumGuideEU logo

PlumGuideEU reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PlumGuideEU reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PlumGuideEU

PlumGuideEU is geverifieerd door ons expert team. De webshop PlumGuideEU bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PlumGuideEU lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PlumGuideEU. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

PlumGuideEU is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PlumGuideEU te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Helemaal bij!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik helemaal blij was met de zeer snelle, vriendelijke en informatieve reactie die ik ontving. Mijn aanvraag werd ook op een zondag geplaatst, dus ik verwachtte misschien maandag, maar kreeg meteen een antwoord.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Pim R.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PlumGuideEU


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
26 beoordelingen
7,2
Zekur logo
Zekur
14 beoordelingen
4,4
Expert logo
Expert
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PlumGuideEU een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PlumGuideEU. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PlumGuideEU actief?

PlumGuideEU is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PlumGuideEU reviews? Dan kun je naar de website van PlumGuideEU gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie