Playseatstore logo

Playseatstore reviews, ervaringen en beoordelingen

Playseatstore reviews, ervaringen en beoordelingen
921
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Playseatstore

Playseatstore is geverifieerd door ons expert team. De webshop Playseatstore bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Playseatstore lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Playseatstore. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Playseatstore is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Playseatstore te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Beste mensen,

Ik heb een zeer slechte ervaring met de Playseatstore. Ik heb half september een race simelator besteld en betaald bij de playseatstore, want op de site hadden ze er namelijk 7 op voorraad staan. Nou dat was natuurlijk niet zo. Al snel kreeg ik een mailtje dat hij in oktober geleverd zal worden. Nou je raad het wel ook deze beloofde konden ze niet waar maken. Na een aantal mailtjes van hun waar ze elke keer iets anders verzinnen heb ik geëiste om mijn geld terug te vragen. We zijn bijna het jaar uit en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Voel me aardig opgelicht door de Playseatstore.

😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede prijs

Ik heb hier een racestuur gekocht voor een super goede prijs. Ik kreeg een optie om een headset erbij te kopen voor een extra korting en dat heb ik gedaan. Ik ben met beide super blij mee!

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Playseatstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Playseatstore een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Playseatstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Playseatstore actief?

Playseatstore is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Playseatstore reviews? Dan kun je naar de website van Playseatstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie