Plakbh-plein.nl logo

Plakbh-plein.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Plakbh-plein.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1862
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Plakbh-plein.nl

Ons team van experts heeft Plakbh-plein.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Plakbh-plein.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Plakbh-plein.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Plakbh-plein.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Plakbh-plein.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Plakbh-plein.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Plakbh-plein.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

YourUnderwearstore logo
YourUnderwearstore
3 beoordelingen
9,3
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Sokken-online.nl logo
Sokken-online.nl
5 beoordelingen
8,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plakbh-plein.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Plakbh-plein.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plakbh-plein.nl actief?

Plakbh-plein.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plakbh-plein.nl reviews? Dan kun je naar de website van Plakbh-plein.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie