Phone House logo

Phone House ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 6,0
Phone House logo
Phone House ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
1 beoordelingen
6
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
100%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
6
Service
6
Prijs
6
Levering
6

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
Hayu logo Hayu
0 beoordelingen
10

Phone House ervaringen

Phone House is voor iedereen natuurlijk wel bekend. Het bedrijf is al jaren in Nederland gevestigd en het is de plek om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten. Toch wil je niet zomaar ergens je abonnement afsluiten. Je wilt wel graag weten wat nu eigenlijk de Phone House ervaringen zijn. Krijg je bijvoorbeeld een goede service als je advies nodig hebt over de aanschaf van een nieuwe telefoon? Of als je meer informatie wilt hebben over je provider. Bij ons kan je alles lezen over de ervaringen en ook nog eens je eigen ervaring online achterlaten.

Over Phone House

Phone House is al sinds 1998 in Nederland actief op het gebied van telefonie. Meer dan 1,5 miljoen klanten komen jaarlijks naar de website of één van de winkels voor het afsluiten of verlengen van een telefoonabonnement. Naast de webshop zijn er meer dan 200 verschillende winkels en is er daarom altijd wel een winkel in de buurt. Het bedrijf heeft een passie voor mobiele telefonie en dit merk je aan alles. Ze geven je graag een duidelijk en helder advies waar je ook echt iets mee kan. Je maakt zo altijd de juiste keuze voor een nieuwe telefoon of voor het afsluiten van een telefoon abonnement. Naast fysieke winkels heeft het bedrijf ook nog speciale shop-in-shops zoals in de Mediamarkt.

Telefoon abonnement afsluiten

Heb jij een nieuw telefoon abonnement nodig? Natuurlijk kan je dan terecht bij Phone House. Je kan hier de ervaringen met het bedrijf lezen bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Uiteraard verkoopt het bedrijf speciale abonnementen met gratis smartphone. Je krijgt er dus ook nog een nieuw toestel bij cadeau!

Phone House alles in een

Tegenwoordig kan je bij de Phone House niet alleen terecht voor een nieuw telefoonabonnement. Klanten kunnen er ook nog terecht als ze graag willen overstappen naar een nieuw alles in een pakket. Het bedrijf kan je informeren over de mogelijkheden in jouw postcodegebied en je uiteraard een scherpe deal meegeven. Dit kan in de winkel, maar ook online via de speciale webshop met advies!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Phone House

profielfoto van Jelmer
Jelmer
20-10-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leentoestel is echt drama

Ik heb een Note 4 bij Phone house afgesloten en dit is allemaal goed gegaan. Ik ben dan ook wel tevreden over het abonnement en de verbindingen enzo alleen is mijn toestel stuk. Ik ben dus terug gegaan in Almere en kreeg een leentoestel. Nou wat was dit een ongelofelijk drama zeg. Ik zou een gelijkwaardig toestel krijgen, maar kreeg een oude nokia terug. Hallllloooo dat is toch geen gelijkwaardig toestel nu zit ik dus weken met dit klote ding.

Schrijf een review over Phone House

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
Hayu logo Hayu
0 beoordelingen
10