Pepper logo

Pepper ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 7,0
Bezoek de website
Pepper logo
Pepper ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 7,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
12 beoordelingen
7
5 sterren
25%
4 sterren
42%
3 sterren
8%
2 sterren
8%
1 ster
17%
7
7
7
7

Gerelateerde bedrijven

Qupid.nl logo Qupid.nl
1 beoordelingen
8
MetJou logo MetJou
1 beoordelingen
8
HetGrandCafe logo HetGrandCafe
1 beoordelingen
9

Pepper ervaringen

Lees Pepper ervaringen van mensen die zelf gebruik hebben gemaakt van deze datingsite. Heb je zelf een ervaring met Pepper? Plaats dan een review en geef een beoordeling over deze datingsite. Zo kun je anderen helpen bij het maken van een keuze.

Over Pepper

Deze site is de eerste datingsite die opgebouwd is met behulp van singles. Pepper is daarom de datingsite die echt laat zien wie je bent. Zo wordt je makkelijk in contact gebracht met andere singles. Creëer een veelzeggende profielpagina. Je kunt eigen foto's en video's uploaden en je interesses opgeven. Zie welke singles er online zijn en begin direct met contact leggen. Ook het chatten met anderen is eenvoudig en direct worden er foto's van je profiel geladen. Dit maakt het makkelijker om een leuke chat te beginnen. Heb je een klik met iemand, dan kun je gebruik maken van de unieke optie "just coffee". Zo kun je een koffie date regelen om elkaar beter te leren kennen. Plezier in het daten staat voorop bij Pepper. Je krijgt handige tips en tools om het eerste contact simpel en eenvoudig te laten verlopen. Zo krijg je zo snel mogelijk een leuk afspraakje met jouw matches.

Gratis inschrijven bij Pepper

Wil jij starten met daten? Schrijf je dan vandaag nog gratis in bij datingsite Pepper. Maak geheel gratis een profiel aan en bekijk direct welke matches jij hebt. Ben je tevreden over deze datingsite, dan kun je een full membership nemen. Dan kun je namelijk onbeperkt mailen en chatten met singles waaraan jij gematcht bent. Probeer Pepper datingsite vandaag nog en schrijf je direct in.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Pepper

profielfoto van Bernard
Bernard
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben vriend leren kennen

De homo wereld is anders dan de hetero wereld, maar ook daar kan je bij Pepper goed date. Ik heb verschillende dates gehad en ja ook gasten met welke niet echt opzoek waren naar een serieuze relatie. Ik heb ervoor gekozen om net zolang door te zoeken tot ik hem gevonden had en dat is gelukt. Inmiddels 2 jaar later wonen we samen en zijn we erg blij met elkaar.

profielfoto van Frank T.
Frank T.
25-01-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2 weken lid en nu al wat leuke meiden ontmoet

Single man en wou graag in contact komen met wat leuke vrouwen. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om een relatie met alles erop en eraan, maar uberhaupt al een contact dan was ik al blij. Na alle slechte verhalen over online date ging ik er ook in dat het mij ook zou gebeuren. Nu 2 weken later heb ik 3 meiden waar ik dagelijks leuke gesprekken mee voer waarvan ik met 1 een date heb gepland. Mensen laat je niet demotiveren door alle verhalen en ondervind het zelf!

profielfoto van Gerard D.
Gerard D.
09-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke datingsite

Leuke datingsite voor als je opzoek naar contact. Heb nog geen echt vriendin gevonden, maar inmiddels wel 3 dames waar ik dagelijks mee app en ook al een afspraak mee heb gehad. Wie weet wat er van komt

profielfoto van Analise
Analise
10-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke contacten

Ik heb een aantal leuke mannen al ontmoet. Nog niet mee afgesproken, maar gewoon een praatje mee gemaakt. Wie weet wat er in de toekomst in zit, maar is al meer dan ik in eerste instantie had verwacht. Aan aandacht geen gebrek lijkt het zo

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best ok voor jongeren

Best een leuke en hippe site. Ze willen het anders aanpakken maar het is niet helemaal wat voor mij. Maar daarom is de site niet slecht. het is gewoon niets voor mij

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-06-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beetje te hip

Ik snap wel wat ze met die dating website in gedachten hadden maar het is allemaal zo hip enzo...Het lijkt soms wel een beetje op een schoonheidswedstrijd in plaats van een datingsite.

Maar al met al best een leuke site en het heeft een bepaald soort mensen die zich daar inschrijven. Misschien niet mijn type maar uiteindelijk geloof ik dat er op ieder potje een deksel past.

Dus ben je hip, jong en wil je een beetje trendy datingsite dan zou ik voor Pepper kiezen...wil je het niet. Zoek dan een andere site. Ik zeg e-Darling als beste alternatief.

profielfoto van Gerda
Gerda
27-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Precies wat ik zocht!

Heb meerdere gesprekken gehad met mannen en uiteindelijk met een gedate. We gaan aankomende week op date twee dus gaat de goede kant op. Wie weet de ware :D

profielfoto van Sylvana F.
Sylvana F.
09-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Pepper is nieuw en anders

Echt een datingsite die het anders wil doen. Site is niet altijd even makkelijk in het gebruik maar als je weet hoe het werkt dan is het zeker wel een leuke datingsite om te gebruiken.

Heb ook al andere datingsites gebruikt maar Pepper is echt anders en heb al wat leuke contacten. Nu maar hopen dat ik snel een leuke date kan scoren.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Teveel bla bla

Op de TV zie je continue die reclames dus heb me ingeschreven. Maar het valt me op dat dit een datingsite is waar ze vooral hip willen zijn met toeters en bellen. Het is me gewoon teveel en het mag voor mij wel simpeler.

profielfoto van Martial
Martial
23-01-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gewoon in een woord een RAMP

Dramatisch techniek en nog veel slechter hoeveel mensen ik kan bereiken. Ik woon in een grote stad en kan vrijwel niemand vinden. Met het gratis account kan je dan ook echt helemaal niks. Het enigste voordeel is dat je ze niet meteen het geld uit je portomonee kloppen! Al met al een slechte pepper ervaring.

profielfoto van John
John
05-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAARDELOZE DATINGSITE!

ALS BETAALD LID
Full members niet zichtbaar | Zeer beperkte
zoekfunctie | Weinig actieve leden |
Zeer slecht tot niet reagerende leden (gratis?)

profielfoto van Willem
Willem
13-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
3 maanden lid geen resultaat

Ben inmiddels 3 maanden lid maar en betaal dus al 3 maanden netjes. Heb al meer dan 100 berichten verstuurd, maar tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen bericht gehad. Ondanks er elke dag weet ik hoeveel matches zijn. Je kan je geld dus netzogoed door de WC spoelen!

Schrijf een review over Pepper

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Qupid.nl logo Qupid.nl
1 beoordelingen
8
MetJou logo MetJou
1 beoordelingen
8
HetGrandCafe logo HetGrandCafe
1 beoordelingen
9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie