PCRThuistest.nl logo

PCRThuistest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

PCRThuistest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2894
PCRThuistest.nl logo
Website
PCRThuistest.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen PCRThuistest.nl

Een test aan huis doen om te zien of jij corona hebt? Dit is niet alleen praktisch en veilig, maar ook ideaal omdat je bij een positieve uitslag direct een geldig reisdocument ontvangt. Wil je meer weten hoe dit werkt en wat de ervaringen zijn van gebruikers? Lees dan gauw verder voor meer informatie over PCRThuistest.nl. Je leest hier hoe het werkt, wat de voordelen zijn en wat de ervaringen zijn van gebruikers van PCRThuistest.nl. Je kunt hun ervaringen lezen in de reviews.

Over PCRThuistest.nl

PCRThuistest.nl is opgericht om het testen op corona sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Je bestelt eenvoudig online een speekseltest, deze wordt aan huis bezorgd. Doe gelijk de test en geef het mee terug aan de koerier. Jouw resultaten zullen binnen 24 uur worden beoordeeld en je zal de volgende dag om 18:00 de resultaten krijgen. Wanneer je negatief test voor corona, ontvang je daarbij ook standaard een reiscertificaat.

Het concept PCRThuistest.nl is in het leven geroepen om het een stuk eenvoudiger te maken om te testen. Geen gedoe met wachtrijen en geen gedoe met drukke priklocaties. Op deze manier kun jij je snel testen en kun je binnen een dag een geldig reiscertificaat in handen hebben.

Waarom kiezen voor PCRThuistest.nl

Staat het idee van een lange testswab in je neus je niet aan? Dat hoeft gelukkig ook niet. Wil of kun jij je nog niet vaccineren of heb je een reiscertificaat nodig? Dan kun je altijd nog testen. Bij PCRThuistest.nl hoeft dat niet via de keel of neus, maar kan het simpelweg met speeksel. Dit is een snellere en fijnere manier van testen. Je hebt binnen een paar minuten de test besteld en PCRThuistest.nl doet de rest voor je.

Je betaalt een vaste prijs voor deze test. Er zijn geen addertjes onder het gras en je hoeft niets te betalen voor de koerier die de test aan huis komt brengen en mee terug neemt. Je betaalt één vaste prijs en dit is ook inclusief de kosten voor het geldige reiscertificaat. PCRThuistest.nl is met hun vaste prijs voor het hele pakket ook de goedkoopste van heel Nederland.

Je kunt direct jouw afspraak online plannen. Je hoeft geen rekening te houden met de agenda van de testers, maar je kunt gewoon een afspraak maken, wanneer het jou uitkomt. Zo lang jij maar thuis bent om de test te kunnen doen en mee terug te kunnen geven aan de koerier. Dit is natuurlijk ideaal wanneer jij een druk leven hebt en weinig tijd hebt om te testen.

Is PCRThuistest.nl betrouwbaar?

PCRThuistest.nl is een betrouwbare testbron. Het reiscertificaat dat je ontvangt bij een negatieve uitslag is officieel erkend en geldig voor internationale reizen. Ook is PCRThuistest.nl officieel door het RIVM gevalideerd. Zo weet je dat je te maken hebt met een officiële aanbieder en geldige testuitslagen.

Je kunt ook eenvoudig online betalen voor jouw test. Je hebt hier gratis betaalmethodes voor en deze zijn allemaal veilig. Plan jouw afspraak en betaal veilig online voor jouw PCR test. Dit kan door een betaling met Ideal, Paypal, creditcard en zelfs met een aantal online betaalportals. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een e-mail met een bevestiging van de testafspraak.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over deze manier van testen of heb je vragen over de garantie van de het reisdocument? Wanneer je er zelf niet uitkomt, mag je altijd PCRThuistest.nl bellen of mailen. Zij hebben een klantenservice die je kunt bereiken met al jouw vragen. Je kunt ze gewoon bellen en op werkdagen is er altijd iemand beschikbaar om je verder te helpen. Ook kun je jouw vraag mailen naar PCRThuistest.nl.

Heb jij een negatieve ervaring met PCRThuistest.nl of heb je een klacht over de test? Het is altijd mogelijk om een klacht te melden bij PCRThuistest.nl. Je kunt persoonlijk of anoniem jouw klacht melden bij PCRThuistest.nl en ze zullen altijd gelijk een klachtenanalyse uitvoeren en je op de hoogte houden van een oplossing. PCRThuistest.nl is niet aansprakelijk voor een positieve test en de gevolgen wat betreft het reisdocument.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een speekseltest gedaan bij PCRThuistest.nl? Schrijf dan een review over hoe dit is bevallen. Wat is jouw ervaring met deze manier van testen en zou je het aanbevelen aan anderen? Ook kun je in jouw beoordeling iets schrijven over de manier van het testen, de snelheid van de service en het contact met de PCRThuistest.nl klantenservice.

Reviews over PCRThuistest.nl
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Skinlight logo
Skinlight
1 beoordeling
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
5,2
16% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Slecht bereikbaar

4 thuistesten besteld, maar geen bevestiging. Bellen had geen zin. Geannuleerd en daarna lang moeten wachten op reactie / betaling. Uiteindelijk wel gehad.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeff V.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Een grote scam

Een grote scam. Wel afname maar nooit een uitslag. Die 69 is al klote dat ze je dat afzetten. Maar nog erger is dat ze wwn kopie van je id hebben.

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De uitslag niet geleverd, geen enkele communicatie, zeer slecht bedrijf!

Eerste ervaring is goed geweest, maar de tweede keer op vrijdag 23 december zijn de testen thuis afgenomen, 3 uur vroeger dan aangevraagd en is de uitslag nooit gekomen! Bewijs van afname is in ons bezit. Dit kostte ons 138 euro voor twee personen. Geen reacties op onze reclamaties tot nu toe.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekend geregeld

Na reviews gelezen te hebben was in bestellen huiverig maar totaal onnodig. Tijdens proces goed op de hoogte gehouden. Koerier belde vantevoren. Prima uitleg en de volgende dag einde middag de certificaten per e-mail ontvangen. Puntje van zorg dat bij bevestiging van tijdvak dat ipv 2 uur ineens 3 uur was en uur eerder dan gepland. Tevens bericht dat we rekening moesten houden met 90 minuten voor en 90 minuten na geplande tijd. Koerier was er overigens rond midden geplande tijdvak. Monsters gingen in afgesloten gelabelde container in de bus.

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Komt afspraken niet na.

Geen uitslag gekregen, je kan bellen of e-mailen maar ze reageren niet terug. werkelijk een zooitje daar

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waste of money and time

Travel certificate with wrong ID number and other travel certificate missing.
Loads of email sent to the company complaining but they don't answer on payment details there's another company name called "Toja Medical services"
No answer on WhatsApp or on phone
Certificate sent from the courier company that collect the samples at home "Reviva" (weird) I contacted them and they came back with " contact pcrthuistest for any issues or complaints"
in general my advice it's,don't waste your money on this,pour or inexistent costumer service,Courier not using face mask,gloves or any other protective equipment and with pour knowledge about what he was doing.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht service

Tijdstip niet ingehouden. kommt vvel later, meer dan 2 uur! Heeft niet van te voren gebeld! Chauffeur antwoord niet op vragen. Hij fotografeerd legitimatiebewijs, wat niet lukt. In plaats van 2 krijgen wij alleen 1 testuitslag! Hebben de uitslag voor reizen nodig!!!

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

PCR test besteld, en wilden annuleren.
Bij bellen krijg ik voicemail waar niet op gereageerd word. Evenzo op whatsapp, geen reactie.
Annuleren op website is niet mogelijk (onvindbaar). Reactie op e-mail gehad waarin ze mij verkeerd hebben geinformeerd. Werd gezegd dat je 48 uur van te voren kunt annuleren terwijl algemene voorwaarden 24 uur staat.
Hopend op een reactie van PCRThuisTest.nl en dat ze alsnog restitueren. Vrees het ergste

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een k...firma. OPLICHTERS let op ism REVIVA

Besteld thuistest 5-1-2022 tussen 15-17 uur
betaald krijg je een mail van Reviva..
Bevestiging tussen 15 en 18 uur....huh... en drie kwartier uitloop is mogelijk..
Huh????
die vervolgens ..kijk ff bij de revieuws zich ook aan geen ene afspraak houden.
PCR thuistest antwoord niet op mail whatsapp en andere digitale wegen.
Reviva kan geen bevestiging sturen dat ze later komen dan de afspraak .... OPLICHTERS LET OP!!!
Let op doe dit nooit... en mijn centen.. och laat het eens aan hun fatsoen over.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!

Doe jezelf een plezier en boek vooral geen test via deze site!!!!!!

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doet niet wat ze beloven

SCAM die niet leveren wat ze aanbieden (er word geen PCR test uitgevoerd) en vervolgens al maanden herhaalde emails compleet negeren

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top prijs en service aan huis, snel beschikking over het certificaat

Handig in te plannen via de site, proces wordt daar niet helemaal helder beschreven maar werkt in de uitvoering perfect. Koerier komt langs met de test. Je moet speeksel in een buisje deponeren (tuffen). Deze gaat mee met koerier en volgende dag ontvang je de uitslag in de mail met een certificaat. Bij ons was er een super toffe koerier Sammie!! Dus 100 punten

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dit is een grote oplichting. Deze mensen zijn door en door bedorven

Na het bestellen en het afrekenen, nooit meer iets gehoord van PCRTHUISTEST.NL. Geen bevestigings mail, geen telefoontje, alleen een whatsapp, met een antwoord dat alles geregeld is met hun partners. Koerier van de test afname, van REVIVA, is geweest. Vriendelijke man. Vanaf dat moment niets meer gehoord. Wij hadden voor €2775 aan vliegtickets. Kunnen niets ermee. Wij hebben NOOIT een uitslag of certificaat van PCRTHUISTEST.NL ONTVANGEN. Grote problemen hebben we nu. Dit is een grote oplichting. Schandalig om met een virus, dat grote gevolgen heeft, misbruik van mensen te maken. Ronduit crimineel.

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Toon Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over PCRThuistest.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Skinlight logo
Skinlight
1 beoordeling
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PCRThuistest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over PCRThuistest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 16% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PCRThuistest.nl actief?

PCRThuistest.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PCRThuistest.nl reviews? Dan kun je naar de website van PCRThuistest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie