PaulCamper.nl logo

PaulCamper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

PaulCamper.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1272
PaulCamper.nl logo
Website
PaulCamper.nl
Categorie
Autos

PaulCamper reviews

Wil je lekker op avontuur en tijdens jouw vakantie gebruik maken van jouw droomcamper? Het is toch heerlijk om je koffers te pakken en met een camper op pad te gaan. De zon achterna of het avontuur tegemoet rijden! Wanneer je op zoek gaat naar het huren van een camper, dan ben je ongetwijfeld op de website van PaulCamper.nl belandt. Een specialist op het gebied van verhuren van campers. Het is goed om eerst te controleren of PaulCamper.nl wel het juiste bedrijf is om zaken mee te doen. Maken zij hun beloftes waar en zijn zij wel de beste partij om een camper bij te huren? Welke voorwaarden stellen zij en hoe kan je een camper huren? Wij helpen je deze belangrijke vragen te beantwoorden. Op deze pagina vind je alle beoordelingen en ervaringen van consumenten die van PaulCamper.nl gebruikmaken. Ben jij al een klant van PaulCamper.nl? Help dan andere klanten door jouw review over het bedrijf bij ons achter te laten.

PaulCamper.nl ervaringen

PaulCamper.nl is beoordeeld en geverifieerd door ons team van expert. Sinds 2013 is PaulCamper.nl één van de grootste camper-sharing platforms in Europa. Waar zowel de mensen die op zoek zijn naar het huren van een camper als campereigenaren profijt van hebben. Voor de reiziger is het een ideale manier om tijdelijke een camper te rijden terwijl de eigenaren van een camper een extra zakcentje kunnen verdienen door hun camper beschikbaar te stellen. Zo ontstaat er een mooie win-win situatie.

Dat PaulCamper.nl overkomt als een betrouwbaar platform heeft vooral te maken met het eenvoudige platform en de native app die zij beschikbaar stellen. Zij hebben tevens een goedwerkende en beveiligde website die voorzien is van een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het welbekende groene slotje dat in de balk van de webbrowser voor het webadres staat. Dat houdt in dat jouw gegevens beveiligd worden opgeslagen en ook beschermd worden. Online jouw droomcamper huren is dan ook veilig als je voor PaulCamper.nl kiest.

PaulCamper.nl heeft in al die jaren een goede reputatie opgebouwd en werkt samen met betrouwbare partners, zoals verzekeringsmaatschappij Allianz. De reviews van klanten zijn dan ook overwegend positief. Wil jij klanten helpen? Schrijf dan jouw recensie over PaulCamper.nl op ErvaringenSite.nl. 

Over PaulCamper.nl

PaulCamper.nl is al sinds 2013 een erkende specialist op het gebied van huren en verhuren van campers. Zowel reizigers die met de camper op vakantie willen als de eigenaren van een camper kunnen hun voordeel behalen met één van de grootste camper-sharing platforms in Europa! Dat is ontstaan door eigen ervaringen met low-budet reizen door Australië. Dan is een camper bij uitstek hét vervoersmiddel dat je tot jouw beschikking wilt hebben. Door een ernstig tekort aan mogelijkheden om een camper te huren is het idee voor PaulCamper.nl ontstaan. Die de naam dankt aan de eerste camper die de eigenaar kocht, want hij noemde het goedkope vervoersmiddel “Paul”.

Camper-sharing platform

PaulCamper.nl biedt een slim en overzichtelijk platform aan waar je campers kunt huren, maar ook als eigenaar kunt aanbieden. Het hele model is gebouwd op het delen van campers. Zodat zowel de mensen die naar een camper zoeken als mensen die een camper hebben kunnen profiteren. Daarnaast is het platform ook geschikt voor het huren en verhuren van caravans. Zo bieden zij een ruim aanbod in vervoermiddelen en voor ieder wat wils. Of je nu een rondreis door Europa wilt maken of tijdelijk het avontuur in een bepaald land opzoekt. 

Gebruiksvriendelijkheid website PaulCamper.nl

De website van PaulCamper.nl is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de homepage kun je direct navigeren naar het aanbod en kun je ook zien op welke locaties campers en caravans beschikbaar zijn. De website is daarnaast beveiligd en ze voldoen aan de Europese normen en wetgeving aangaande informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens. Daarnaast kun je op een veilige manier de aanbetaling van 30% via iDeal voldoen. 

Daarnaast heeft PaulCamper.nl een uitgebreide kennisbank met informatie over campers en caravans en ze leggen uitgebreid uit hoe de website van PaulCamper.nl werkt. Natuurlijk hebben zij ook een deskundig team van experts die je via social media, e-mail en telefoon kunt bereiken. 

Is PaulCamper.nl betrouwbaar?

Wij denken dat PaulCamper.nl een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. Service en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel en zij treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om jouw privacy te beschermen. Ook het aanwezige SSL/TSL-certificaat toont aan dat je veilig online kunt bankieren en uiteraard is PaulCamper.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

PaulCamper.nl is al sinds 2013 actief en biedt één van de grootste camper-sharing platforms in Europa aan. Waar je zowel je droomcamper als -caravan kunt huren of verhuren. 

Contact opnemen met PaulCamper.nl

PaulCamper.nl heeft veel tijd geïnvesteerd om op de website een zeer uitgebreide kennisbank te bouwen. Die je kan vinden onder het menu en het kopje FAQ’. Daarnaast bieden ze ook kennisartikelen aan en de specialisten zijn via social media, e-mail en telefoon bereikbaar als je vragen en/of problemen hebt.

Bijzonderheden PaulCamper.nl

PaulCamper.nl heeft een goedwerkend platform gebouwd dat zowel via de website als via de native app te gebruiken is. Je kunt campers op verschillende locaties huren en als eigenaar van een camper of caravan kun je ook extra geld verdienen door je camper of caravan beschikbaar te stellen. Door de intensieve samenwerking met verzekeringsmaatschappij Allianz zijn de campers die gehuurd worden standaard verzekerd en kun je dus zorgeloos op vakantie gaan wanneer je via PaulCamper.nl een camper of caravan huurt.

Klantenservice en klachten

Een camper huren of verhuren is eenvoudig en op de website vind je genoeg informatie over hoe het platform werkt. Daarnaast kun je ze via telefoon, social media en e-mail bereiken als je vragen hebt. Ook bij problemen zijn ze goed bereikbaar en ze staan je vriendelijk te woord. Service staat bij PaulCamper.nl dan ook hoog in het vaandel.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van PaulCamper.nl en heb jij weleens een camper of caravan gehuurd? Niet alleen wij, maar ook de bezoekers van ErvaringenSite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen wij het verhaal over PaulCamper.nl compleet maken. Terwijl de bezoekers op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij een camper of caravan bij PaulCamper.nl gaan huren. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over PaulCamper.nl
Gerelateerde bedrijven
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Vwe automotive logo
Vwe automotive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5
59% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Ervaringen met PaulCamper.nl

Ons team van experts heeft PaulCamper.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PaulCamper.nl bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PaulCamper.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PaulCamper.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PaulCamper.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Opgelicht

In augustus hebben wij een camper gehuurd. Eens en nooit meer! De eigenaren bleken achteraf oplichters te zijn. Een slechte camper met allerlei mankementen. De borg van 1500,= kregen we niet terug en eigenaar bedreigde ons gezin. Paul Camper had aanvankelijk een goede opstelling, maar vervolgens wilde zij niets meer doen. Slechte ervaring !

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Dennis D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

We hebben deze zomer een camper gehuurd. Dat bleek geen goede keuze. We kregen een camper die slecht onderhouden was en hadden allerlei problemen. Direct gemeld, maar Paul Camper deed niets. De eigenaren hebben ons stress bezorgd.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Emmie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service!

We hebben deze zomer een camper gehuurd. Dat bleek geen goede keuze. We kregen een camper die slecht onderhouden was en hadden allerlei problemen. Direct gemeld, maar Paul Camper deed niets. De eigenaren hebben ons stress bezorgd.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Emmie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
NIet doen!

Terugkomen en je borg niet terug krijgen, omdat er 1 handgreepje kapot was. Paul camper accepteerde dit en deed niets.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Borg werd niet teruggegeven

Erg teleurgesteld ! Camper was niet in orde, en Paul Camper heeft ons niet geholpen. UITeindelijk hebben we 1500 euro verloren aan de borg bij het terug inleveren.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Pieter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Borg kwijt

Erg teleurgesteld ! Camper was niet in orde, en Paul Camper heeft ons niet geholpen. UITeindelijk hebben we 1500 euro verloren aan de borg bij het terug inleveren.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Pieter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Non performancers

Ronduit slechte ervaring.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Jesse

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede communicatie

De camper die we kregen was een geweldig exemplaar en de communicatie met de eigenaren was ook erg leuk en ongecompliceerd! We plannen graag weer een reis met een Paul Camper camper!

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring

Onze eerste ervaring met RV en PaulCamper was uitstekend. Van de aanbeveling van de camper tot het contact met de eigenaar van het voertuig, we waren zeer tevreden en zullen deze ervaring zeker herhalen.

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg goed geholpen

Dit is echt een van de beste in het vakgebied. Er was een oplossing voor mijn vraag en ik werd heel snel en gemakkelijk geholpen. Bedankt!

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki H.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed verlopen

Bediening met de app was echt geweldig. Alles is verlopen zoals jij het wilt. De afhandeling en overdracht van het voertuig was ook geweldig geregeld. Ze waren ook super vriendelijk

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ayoub B.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne camper, comfortabel rezien, super vakantie!

Tijden de bouwvak hebben we via PaulCamper een camper kunnen huren voor een week vakantie in eigen land. Super handig want het was nog geen kwartier rijden van ons woonadres. Voor de verhuurders op de website alle complimenten, hartelijk ontvangst en zeer uitgebreide uitleg. De camper rijdt fantastisch en is netjes afgeleverd en van alle gemakken voorzien. Wij hopen nog eens een langere reis te kunnen maken en zullen dan zeker als eerste weer kijken bij PaulCamper of de desbetreffende camper beschikbaar is.

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey P.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PaulCamper.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
Vwe automotive logo
Vwe automotive
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PaulCamper.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over PaulCamper.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PaulCamper.nl actief?

PaulCamper.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) camperverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PaulCamper.nl reviews? Dan kun je naar de website van PaulCamper.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie