PaulCamper.nl logo

PaulCamper.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PaulCamper.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
PaulCamper.nl logo
Website
paulcamper.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Wil je meer weten over PaulCamper.nl? Heb je ook zin om eens een camper te huren en te genieten van ultieme vrijheid? Of overweeg je zelf om je eigen camper te verhuren via PaulCamper.nl? In beide gevallen wil je natuurlijk graag meer weten over dit bedrijf. Wij hebben daarom de reviews van andere mensen voor je op een rijtje gezet. Je leest over positieve en negatieve ervaringen en kunt zo zelf een weloverwogen beslissing nemen om gebruik te maken van de diensten van PaulCamper.nl.

Over PaulCamper.nl

In 2013 werd het platform voor particuliere camperverhuur gestart. Dat was in eerste instantie alleen in Duitsland. Het kantoor bevond zich in Berlijn en daar vandaan werden huurders en verhuurders ondersteund. De reden dat Dirk Fehse dit platform oprichtte, was dat hij in Australië had ervaren dat het heel eenvoudig was om een camper te huren. Toen hij terugkwam in Duitsland merkte hij dat het daar veel moeilijker was om een camper te pakken te krijgen voor het maken van een mooie rondreis. Het aanbod was zeer klein. En de campers die je kon huren, waren enorm duur. En dat terwijl heel wat campers gewoon ongebruikt bij mensen in de garage staan. Inmiddels is het ook mogelijk om in Nederland bij PaulCamper.nl een camper te huren of verhuren. PaulCamper.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar. Ook worden alle administratieve zaken, inclusief een verzekering voor de huurder, geregeld. Zeker ook voor verhuurders is dit ideaal. Je camper wordt verhuurd, maar de regelzaken besteed je uit aan PaulCamper.nl. De missie van dit bedrijf is dat je eenvoudig en veilig een camper kunt huren in je eigen omgeving zonder extra kosten.

Waarom kiezen voor PaulCamper.nl

Bij PaulCamper.nl huur je de mooiste campers en caravans van particulieren. Verhuurders kunnen op deze manier hun kosten verdelen en huurders kunnen via dit platform een betaalbare campervakantie boeken. PaulCamper.nl staat voor veilig, fair, persoonlijk en eenvoudig. PaulCamper.nl hoort tot de grootste private camper-sharing platformen van Europa. Wil je een camper huren, dan heb je veel keus. Er zijn namelijk meer dan 8000 verschillende campers, alkoven, caravans en bus-campers die je kunt huren. Heb je jouw droomcamper gevonden, dan werkt het vervolgens heel eenvoudig. Je stuurt vrijblijvend een aanvraag naar de verhuurder. Deze kan daarna contact met jou opnemen. Het is verder vanzelfsprekend dat je gebruik kunt maken van een complete kampeeruitrusting.

Is PaulCamper.nl betrouwbaar?

Het kan best even spannend voelen om een camper te huren van een vreemde. Of om je eigen camper op een onbekend platform te plaatsen. Het is daarom belangrijk om te weten of PaulCamper.nl betrouwbaar is. Allereerst zijn alle verhuurders door het platform geverifieerd. Veiligheid staat bij deze organisatie heel hoog in het vaandel. Daarnaast zie je dat er al heel wat recensies door eerdere huurders zijn geschreven. Lees je deze ervaringen en beoordelingen, dan groeit vanzelf je vertrouwen. Er is altijd een mogelijkheid om de camper en de verhuurder van te voren te zien en te spreken. Je mag dan ook een proefrit maken en je kunt je vragen aan de eigenaar stellen. De betaling verloopt volledig transparant en online. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, maar dan kun je terugvallen op de volledig casco verzekering van Allianz. Heb je vragen over de betrouwbaarheid van de organisatie zelf, dan kun je jezelf gerust stellen als je ziet dat op de website alle medewerkers met naam en foto worden vermeld.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van PaulCamper.nl is op verschillende manieren te benaderen. Als je vragen over de huur hebt, dan kun je het beste even bij de meest gestelde vragen kijken. Vind je het toch prettiger om even iemand te spreken, dan kun je bellen. Op werkdagen bel je tussen 10:00 uur en 17:00 uur naar het telefoonnummer dat vermeld staat op de website. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen. Zijn er klachten, dan is het ook de bedoeling dat dit wordt afgehandeld door het team van PaulCamper.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met PaulCamper.nl? Huurder je zelf een camper via dit platform? Of ben je een van de verhuurders? Wil je dan een beoordeling schrijven en andere mensen laten zien hoe jouw ervaringen met PaulCamper zijn? Een review van eerdere huurders kan mensen helpen om zelf ook de juiste keus te maken.

Reviews over PaulCamper.nl

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Camptoo logo
Camptoo
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met PaulCamper.nl

Ons team van experts heeft PaulCamper.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van PaulCamper.nl bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. PaulCamper.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

PaulCamper.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van paulcamper.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne camper, comfortabel rezien, super vakantie!

Tijden de bouwvak hebben we via PaulCamper een camper kunnen huren voor een week vakantie in eigen land. Super handig want het was nog geen kwartier rijden van ons woonadres. Voor de verhuurders op de website alle complimenten, hartelijk ontvangst en zeer uitgebreide uitleg. De camper rijdt fantastisch en is netjes afgeleverd en van alle gemakken voorzien. Wij hopen nog eens een langere reis te kunnen maken en zullen dan zeker als eerste weer kijken bij PaulCamper of de desbetreffende camper beschikbaar is.

Geplaatst op: 26-03-2021
Laatst bewerkt op: 09-06-2021
Geschreven door: Joey P.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PaulCamper.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Camptoo logo
Camptoo
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PaulCamper.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over PaulCamper.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PaulCamper.nl actief?

PaulCamper.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) camperverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PaulCamper.nl reviews? Dan kun je naar de website van PaulCamper.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie