Passware logo

Passware reviews, ervaringen en beoordelingen

Passware reviews, ervaringen en beoordelingen
2436
Passware logo
Website
Passware

Reviews en ervaringen Passware

Passware geldt als wereldleider in versleutelde elektronische bewijsontdekking en decodering. Om je precies inzichtelijk te maken wat Passware allemaal doet en kan, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je doorgenomen. We hebben vervolgens de belangrijkste zaken voor je samengevat. Op basis van die informatie kun jij eventueel ook kiezen voor de producten en diensten van Passware.

Over Passware

Passware kan gerust gezaghebbend genoemd worden als het gaat om versleutelde elektronische bewijsontdekking en decodering. Passware staat bekend om de tools die het aanbiedt voor wachtwoordherstel voor forensische teams, bedrijven en thuiskantoor. In 70 procent van de gevallen slaagt Passware er in deze partijen van dienst te zijn. In de volksmond worden de producten van deze specialist ook wel hulpprogramma’s voor wachtwoordherstel genoemd. De producten van deze aanbieder worden onder meer gebruikt door de beste wetshandhavingsinstanties ter wereld om met decryptie te kraken.

Waarom kiezen voor Passware?

Heel simpel, omdat Passware de beste decoderingsoplossing biedt. Het biedt wachtwoordherstel voor ruim driehonderd bestandstypen. Dit geldt voor onder meer MS-Office, PDF, Zip, RAR, QuickBooks, FileMaker, Lotus Notes, Bitcoin portemonnees, Apple, iTunes Backup, Mac OS, wachtwoordmanager en nog tal van andere populaire applicaties. Je kiest voor Passware omdat het in staat is om wachtwoorden te herstellen voor Apple en Android back-ups, Android afbeeldingen en het extraheert gegevens uit de Windows telefoon afbeeldingen. Het is eveneens in staat gegevens van cloudservices en cloud-sleutelhangers te verwerven. Passware biedt zeer intelligente detectie en complexiteitsanalyse en detecteert alle gecodeerde bestanden en harde schijf afbeeldingen en rapporteert daarna het type codering en de complexiteit van de decryptie.

Is Passware betrouwbaar?

Passware, opgericht in 1998, is een zeer betrouwbare onderneming. Dat blijkt niet alleen uit de positieve reviews en ervaringen, maar blijkt bijvoorbeeld ook omdat de beste wetshandhavinginstanties gebruik maken van de diensten van deze specialist. Dat geldt ook voor Fortune 500 bedrijven net als heel veel particuliere bedrijven. Ook wat betreft de producten en diensten mag je Passware best betrouwbaar noemen met een slagingspercentage van 70 procent.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is een grote speler als Passware prima te bereiken en krijg je de gelegenheid een vraag te stellen en om eventueel een klacht in te dienen. Op de website van Passware vind je het adres waardoor je een schriftelijke klacht in kunt dienen. Je hebt ook de mogelijkheid om te bellen met Passware en kunt gebruik maken van het contactformulier dat je op de website vindt. Je kunt ook via de sociale media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn contact leggen met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Mensen hebben altijd hun twijfels als ze keuzes moeten maken voor een bepaald product of dienst. Precies daarom zijn de beoordelingen van bestaande klanten zo waardevol als jij keuzes moet maken. Ze helpen je vooral vanwege de onafhankelijke en praktische informatie. Daardoor neem je eerder de juiste beslissing en wordt de kans op een misstap nadrukkelijk verkleind. Daarom vragen wij je beleefd om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is goud voor mensen die ook voor lastige keuzes komen te staan.

Reviews over Passware
Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
6 beoordelingen
8,3
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Passware

Passware is geverifieerd door ons expert team. De webshop Passware bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Passware lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Passware. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Passware is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Passware te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne tool

Ik maak al een hele tijd gebruik van deze tool en ik vind het echt super handig. Ik gebruik het op mijn computer thuis en op het werk en ook nog op mijn laptop. Ik heb het al mijn collega's ook al allemaal aangeraden.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amber J.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Passware
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
6 beoordelingen
8,3
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Passware een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Passware. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Passware actief?

Passware is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Passware reviews? Dan kun je naar de website van Passware gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie