Pasjeshouder.nl logo

Pasjeshouder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Pasjeshouder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2722
Pasjeshouder.nl logo
Website
Pasjeshouder.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Pasjeshouder.nl

Steeds meer zijn we af aan het stappen van fysiek geld en over aan het stappen naar digitaal geld. Cash verdwijnt en bankkaarten zijn heer en meester. Dat brengt ook met zich mee dat de dikke portefeuilles van vroeger niet meer nodig zijn. Bij Pasjeshouder.nl kan je een modern alternatief vinden voor die portemonnees: de pasjeshouder. Maar valt Pasjeshouder.nl wel te vertrouwen? Op deze pagina hebben wij reviews van Pasjeshouder.nl overzichtelijk weergegeven. Zo wandel je met één blik door de ervaringen en beoordelingen van echte klanten. Zo maak jij op basis van deze reviews een gefundeerd oordeel over Pasjeshouder.nl!

Over Pasjeshouder.nl

Pasjeshouder.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in exact wat de naam je vertelt: pasjeshouders. Deze kaarthouders zijn een relatief recent fenomeen en hebben als voordeel tegenover de portemonnees dat ze veel minder log zijn. Het compacte formaat is naast de veiligheid van de pasjeshouder de belangrijkste reden om voor een pasjeshouder te kiezen. Bestel je er eentje op de webshop? Dan betaal je vanaf 25 euro geen leveringskosten meer en ontvang je jouw aankoop reeds de dag na bestelling. Pasjeshouder.nl legt de focus, naast op een breed aanbod, ook op een goede prijs. Niet toevallig hanteren ze dan ook een laagste prijsgarantie. Vind je ergens anders een pasjeshouder goedkoper terug? Dan past Pasjeshouder.nl zijn prijs aan. Opvallend is dat je bij deze webshop maar liefst negentig dagen hebt om een aankoop zonder opgave van reden terug te sturen. Deze lange periode van bedenktijd is in het leven geroepen omdat je toch altijd enige tijd nodig hebt om echt te wennen aan iets. Indien je retour stuurt wordt wel gevraagd om dat eerst even te laten weten.

Waarom kiezen voor Pasjeshouder.nl?

Pasjeshouder.nl maakt zich sterk dat ze het grootste assortiment aan pasjeshouder van Nederland hebben. De website zelf is onderverdeeld in categorieën als dames, heren, aluminium, leer en telefoonhoesjes. Als je even doorklikt kan je bovendien verder filteren op kleur van de pasjeshouder en zijn er nog meer materialen te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een pasjeshouder in leer, aluminium, metaal, polyester, polycarbonaat of PVC: bij Pasjeshouder.nl vind je het terug. Het aanbod bestaat onder andere uit pasjeshouders van merken als Walter Wallet, Cardsaver, Dr Amsterdam en Ogon. Op de hoofdpagina van Pasjeshouder.nl vind je bovendien altijd een paar artikels in de sale terug.

Is Pasjeshouder.nl betrouwbaar?

Pasjeshouder.nl is een onderdeel van GB Concepts B.V. uit Rijssen. Je vindt op de website dan ook al snel het adres van GB Concepts terug net als het KvK-nummer en het btw nummer. Klik je even door op klantenservice dan zijn er ook diverse opties om bij vragen of problemen in contact te komen met het team achter Pasjeshouder.nl. De website zelf werkt via een beveiligde verbinding en je kunt vanzelfsprekend ook veilig betalen dankzij de beveiligde betaalomgeving. Bovendien vind je op de webshop ook heel snel de exacte klachtenregeling terug en is Pasjeshouder.nl als Nederlands bedrijf onderworpen aan de Nederlandse wet. Ten slotte is Pasjeshouder.nl ook een gecertificeerd lid van keurmerk Webwinkel Keur. De webshop kan je dan ook absoluut beschouwen als een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een prangende vraag voor het team achter Pasjeshouder.nl dat niet bij de veelgestelde vragen terug te vinden is? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan via de telefoon op werkdagen vanaf 9 uur in de ochtend, maar ook per mail of via het contactformulier dat je op de website terug kunt vinden. Heb je een klacht voor de webshop? Dan wordt gevraagd om dit per mail door te sturen samen met alle informatie die relevant is betreffende de klacht. Komt er geen oplossing? Dan kan je het geschil melden bij de dienst bemiddeling van de Stichting WebwinkelKeur of kan je je wenden tot het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij in het verleden een pasjeshouder van Pasjeshouder.nl? Of misschien tikte je wel een telefoonhoesje op de kop? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review over de werking en betrouwbaarheid van Pasjeshouder.nl. Hoe zou jij de service beoordelen? Is in jouw ervaring de levertijd voldoende snel? Hielp de klantenservice je adequaat verder? Had je misschien een klacht of ben je vanaf nu vaste klant? Schrijf op deze pagina jouw review neer met jouw ervaringen betreffende eender welk aspect van Pasjeshouder.nl en help een ander ermee vooruit!

Reviews over Pasjeshouder.nl
Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Fashionize logo
Fashionize
6 beoordelingen
6,3
Bershka logo
Bershka
8 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
4,9
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Pasjeshouder.nl

Ons team van experts heeft Pasjeshouder.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pasjeshouder.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pasjeshouder.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pasjeshouder.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Pasjeshouder.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pasjeshouder.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Stel oplichters!

Nooit een bestelbevestiging gekregen, geen antwoord op mijn net verwoorde mails naar hun klantenservice, en geen telefoonnummer te vinden (waarschijnlijk met reden). Ben gewoon opgelicht, en mijn budget is al niet breed. Schandalig. Naar je product en geld kan je fluiten, koop hier NIET!!!

Geplaatst op: 23-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duurde wat langer

Kwam 4 dagen te laat ofzo. Klantenservice was niet goed te bereiken wel geleverd gekregen.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen communicatie, geen artikel

Besteld, en netjes betaald. 2 weken later nog niks binnen gekregen, mail gestuurd en geen reactie. Wederom een paar dagen later een mail gestuurd, in nette taal beide mails, en uiteindelijk komt er een mail terug zonder aanhef, zonder afsluiting, met op alle vragen vanuit mijn kant de simpele reactie "het geld is al terugbetaald".
Zonder enige aanleiding is de bestelling vanuit hun kant geannuleerd. Gelukkig is het geld ook daadwerkelijk teruggestort.
Dat dit zichzelf een webshop mag noemen.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een stelletje oplichters. Je ontvangt alleen een orderbevestiging en daarna niets meer. Er wordt niet gereageerd op emails. Zowel direct als via formulier op de website. BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitermate slecht

Pasjeshouder besteld, ontving enkel een betaalbewijs per email, geen track & trace of verzend bevestiging. Een aantal emails verder naar hun “klantenservice”, waar je geen reactie of actie van hoeft te verwachten, nog altijd niks ontvangen maar wel mijn geld weg.
Absoluut geen aanrader om hier te bestellen!!

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hier iets besteld en nooit gekregen.

Bestelling gedaan, betaald en bevestigd. Nooit iets gekregen verschillende mails gestuurd maar geen enkele reactie. Daar gaat je geld.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Josette

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Bedrijf incasseert wel geld maar levert niets ( dus 1 ster voor levering is zelfs nog teveel). Klantenservice geeft helemaal niet thuis. Geen reactie überhaupt (1 ster voor service is ook nog teveel). En in tegenstelling van wat er op de website staat zijn ze helemaal niet aangesloten bij de webwinkelkeur. Jammer van het geld en de tijd en energie die er ingestoken is. En door”¦

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk E.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Betaald, een bevestigingsmail van een anonieme afleveradres info@bconcepts.nl
Niets binnen gekregen. Geen Klantenservice en op de mail reageren ze ook niet. Niets bestellen!! Puure oplichting

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

De website biedt echt een super snelle levering en het pakket komt ook in een kleine envelop die gewoon door de brievenbus past wat erg makkelijk is aangezien je dan niet thuis hoeft te zijn.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo W.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pasjeshouder.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Fashionize logo
Fashionize
6 beoordelingen
6,3
Bershka logo
Bershka
8 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pasjeshouder.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Pasjeshouder.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pasjeshouder.nl actief?

Pasjeshouder.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pasjeshouder.nl reviews? Dan kun je naar de website van Pasjeshouder.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie