Parfumpostorder.nl logo

Parfumpostorder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Parfumpostorder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
907
Parfumpostorder.nl logo
Website
Parfumpostorder.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Parfumpostorder.nl

Of je nu op zoek bent naar speelgoed, cartoonfiguren, knuffels of accessoires voor de badkamer: bij Parfumpostorder.nl vind je al deze spullen. Maar natuurlijk wil je vooral weten of deze webshop zelf wel betrouwbaar is. Om na te gaan of Parfumpostorder.nl een betrouwbare partner is is het een goed idee om wat reviews en beoordelingen te lezen. Zo kan je dankzij de ervaringen van anderen al een goed oordeel vellen over Parfumpostorder.nl. Op deze pagina hebben wij dan ook reviews en beoordelingen van Parfumpostorder.nl op een rij voor je gezet.

Over Parfumpostorder.nl

Parfumpostorder.nl is een webshop die, ondanks dat de naam iets anders suggereert, een breed aanbod aan producten in huis heeft. Je kunt er terecht voor alles van kleding tot kaarsen en zelfs kampeerspullen. De webwinkel is één van de vele webshops die deel uitmaken van de bekende groep Shoppartners. Deze werd in 1999 opgericht en is vandaag de dag één van de grootste spelers op de Europese markt in heel wat niches. Om maar een greep te nemen uit het aanbod aan webshops van Shoppartners: Bellatio, Hobbymax, speelgoedpostorder en nog veel meer. Het grote voordeel van dit enorm bedrijf achter Parfumpostorder.nl is dat je ook bij bestellingen bij Parfumpostorder.nl kunt profiteren van dit grote netwerk. De gigantische schaal zorgt voor zeer scherpe prijzen en een indrukwekkende voorraad.

Waarom kiezen voor Parfumpostorder.nl?

Parfumpostorder.nl heeft dankzij het netwerk van Shoppartners een gigantisch assortiment in de aanbieding. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën zoals kleding & accessoires, speelgoed, knuffels, cartoon, cadeaus, feestartikelen, verkleedkleding, outdoor artikelen en nog veel meer dan dat. Plaats je een bestelling voor 15 uur? Dan kan je er vrij zeker van zijn dat jouw product de dag nadien al in jouw handen is. Binnen Nederland betaal je 4,5 euro leveringskosten en bestel je vanuit België dan bedragen deze 5,99 euro. Verzending is gratis vanaf 199 euro. Betalen kan met iDeal, creditcard, bancontact, overschrijving, Sofort en PayPal. Heb je twijfels na een aankoop? Dan krijg je van Parfumpostorder.nl maar liefst 30 dagen de tijd om jouw aankoop retour te sturen. Daarbij vragen ze wel om dit te laten weten aan het bedrijf.

Is Parfumpostorder.nl betrouwbaar?

Parfumpostorder.nl is een onderdeel van Shoppartners. Het grote netwerk van Shoppartners is niet alleen handig voor de kosten en de leveringstermijn, maar betekent bovendien dat je vrij gerust kunt zijn in de betrouwbaarheid van deze webshop. Hoe dan ook is de verbinding een veilige dankzij het SSL-protocol en vind je bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer en btw nummer vlot terug op de webshop. Heb je vragen bij een bepaalde procedure of manier van werken? Dan kan je bij de algemene voorwaarden dat allemaal duidelijk teruglezen. Parfumpostorder.nl maakt ook gebruik van de algemene klantenservice van Shoppartners dus er is een plek waar je terecht kunt bij vragen en/of problemen. Daarnaast is Parfumpostorder.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en van het keurmerk Trust E-commerce Europe. Accolades die zoveel betekenen als dat het veilig winkelen is bij Parfumpostorder.nl.

Klantenservice en klachten

Op de pagina klantenservice van Parfumpostorder.nl vind je de sectie met veelgestelde vragen terug. Vind je hier het antwoord op jouw probleem niet terug? Dan zijn er verschillende opties om de klantenservice te contacteren. Zo kan je de chatfunctie op de website gebruiken om een chat met één van de medewerkers van Parfumpostorder.nl op te starten. Ook op Facebook Messenger kan je een bericht sturen. Daarnaast kan je ook een mail sturen of telefonisch contact opnemen. De klantenservice van Parfumpostorder.nl is geopend op alle werkdagen van 8 uur 30 tot 17 uur. Buiten deze uren kies je best voor een mail waar je standaard binnen de 24 uur een reactie op krijgt. Heb je een klacht over een bestelling of iets anders? Dan krijg je binnen 1 dag een ontvangstbevestiging van jouw klacht en binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord. Kan er geen oplossing in onderling overleg gevonden worden? Dan kan je nog terecht bij Thuiswinkel Waarborg. Eerst voor bemiddeling en als dit niet helpt voor de Geschillencommissie van dit keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets op Parfumpostorder.nl? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webshop? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review en een beoordeling van Parfumpostorder.nl en help de volgende bezoeker. Is de klantenservice behulpzaam? Ben je tevreden over jouw bestelling? Was de levertijd naar behoren? Zou je opnieuw bestellen of net niet?

Reviews over Parfumpostorder.nl
Gerelateerde bedrijven
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Stylevana logo
Stylevana
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Parfumpostorder.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
1 beoordeling
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
1 beoordeling
8,5
Stylevana logo
Stylevana
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parfumpostorder.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Parfumpostorder.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parfumpostorder.nl actief?

Parfumpostorder.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parfumpostorder.nl reviews? Dan kun je naar de website van Parfumpostorder.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie