Papayo.nl logo

Papayo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Papayo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1468
Papayo.nl logo
Website
papayo.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Papayo.nl

Wie op zoek is naar een studentenkamer, appartement of studio komt er al snel achter dat het niet zo eenvoudig is om woonruimte te vinden in Nederland. Papayo.nl maakt het je een stuk makkelijker om woonruimte te vinden. Ook zorgt het platform ervoor dat je goedkoper uit bent, doordat je eenvoudig en snel contact op kunt nemen met de aanbieder van een woonruimte. Wil jij woonruimte verhuren? Dan kun je deze gratis op het platform plaatsen. Voordat je gebruik gaat maken van Papayo.nl wil je waarschijnlijk nog wat meer weten over dit platform. Om je verder te helpen hebben wij Papayo.nl beoordelingen voor je verzameld en op een rij gezet. Lees wat gebruikers van het platform hier over te zeggen hebben, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken om wel of niet gebruik te maken van de dienst voor het vinden van jouw woonruimte.

Over Papayo.nl

In de grote Nederlandse steden is het zeer moeilijk om een betaalbare en leuke woning te vinden. Ook moet je vaak een duur abonnement afsluiten voordat je uberhaupt kunt reageren op het aanbod. Papayo.nl is een platform voor studenten en starters die zoeken naar een kamer, studio of appartement om te huren. Om woningzoekenden verder te helpen, werkt Papayo.nl met kortlopende en goedkope abonnementen. De drempel om een nieuwe woonruimte te vinden is hierdoor zeer laag. Waarom zou je namelijk een duur maandabonnement afsluiten als je alleen op dit moment wilt reageren op een kamer of appartement? De kamers, appartementen en studios die je op de website vindt worden aangeboden door zowel particulieren als makelaars.

Waarom kiezen voor Papayo.nl

Papayo.nl biedt zelf geen woonruimte aan maar zorgt ervoor dat particulieren en makelaars hun aanbod gemakkelijk kunnen plaatsen. Er zijn drie soorten abonnementen om af te sluiten. Welke je kiest, is afhankelijk van de periode dat je wilt kunnen reageren. Zo kun je ervoor kiezen om 1 week, 1 maand of een seizoen (3 maanden) onbeperkt te reageren op alle woningen. Er zijn ook een aantal partners waar Papayo.nl mee samenwerkt. Op dit aanbod kun je kosteloos reageren, zonder dat je hiervoor een Papayo account nodig hebt. Deze woningen kun je herkennen aan het label ”˜Reageer gratis’.

Is Papayo.nl betrouwbaar?

Wanneer je via Papayo.nl reageert op woningen zit je nergens aan vast. Je betaalt namelijk eenmalig voor het gewenste pakket. Nadat de periode die jij hebt gekozen is verstreken, gaat je Pro Account automatisch terug naar een gratis account. Papayo.nl zal dan ook nooit automatisch een abonnement verlengen of geld van je rekening afschrijven omdat je bent vergeten dat je je bij de website had ingeschreven. Bij andere woningplatformen is dit vaak wel het geval. Op verhuurwebsites kunnen oplichters actief zijn. Om dit tegen te gaan deelt Papayo.nl handige tips op de website.

Klantenservice en klachten

Als je wilt reageren op een woonruimte, neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van de kamer, studio of appartement. Voor alle overige vragen en/of opmerkingen kan je contact opnemen met de klantenservice van Papayo.nl. Dit doe je door gebruik te maken van het contactformulier op de website. De klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw woonruimte gevonden via Papayo.nl? Of heb je juist geen goede ervaringen met dit platform? Laat jouw beoordeling over Papayo.nl achter op deze pagina om anderen te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of het aanbod aan je verwachtingen voldeed, of het eenvoudig was om te reageren en hoe eventueel contact met de klantenservice verlopen is.

Reviews over Papayo.nl
Gerelateerde bedrijven
Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
13 beoordelingen
4,9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Papayo.nl

Het bedrijf Papayo.nl is geverifieerd door ons. De webshop papayo.nl is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Papayo.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Papayo.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Papayo.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van papayo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Papayo.nl.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn verkocht

Het verkopen van een huis kan stressvol zijn, maar in mijn ervaring was het gebruik van Ideal Agent allesbehalve stressvol. Kristen van Ideal Agent verwees ons naar Chris van Remax. Vanaf het begin was Kristen altijd beschikbaar als ik vragen of opmerkingen had.

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon C.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Papayo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
13 beoordelingen
4,9
Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
5 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Papayo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Papayo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Papayo.nl actief?

Papayo.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Papayo.nl reviews? Dan kun je naar de website van Papayo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie