PadelDirect.be logo

PadelDirect.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

PadelDirect.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4329
PadelDirect.be logo
Website
PadelDirect.be
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen PadelDirect.be

Padellen is een echte hype en steeds meer mensen vinden er hun favoriete vrijetijdsbesteding in. Misschien overweeg jij ook wel om ermee te starten en het sporten terug op je agenda te zetten. Dan wil je vast graag goed uitgerust op het veld verschijnen, en daar kan PadelDirect.be je bij helpen. Wil je graag weten wat andere mensen vonden van de producten, de service en de dienstverlening van PadelDirect.be? Lees op deze pagina snel de reviews en beoordelingen door en maak een doordachte keuze voor het aanschaffen van jouw uitrusting.

Over PadelDirect.be

PadelDirect.be wil zowel online als in hun winkels in Nederland een volledig aanbod aan padelmateriaal aanbieden van gekende merken aan betaalbare prijzen. Omdat klantenservice en klantentevredenheid belangrijk is voor PadelDirect.be voorzien ze voor iedere klant professioneel advies bij de levering van hun streng geselecteerde en kwalitatieve producten. Door een snelle levering, laagste prijsgarantie, gratis verzending vanaf een bepaalde aankoopsom en mogelijkheid tot gratis omruilen, willen ze de ervaring voor hun klanten zo optimaal mogelijk maken.

Waarom kiezen voor PadelDirect.be?

Bij PadelDirect.be kan zowel de geoefende als de beginnende padeller terecht voor een volledig uitrusting. Kledij en schoenen, rackets, ballen, tassen en accessoires en zelfs clubkledij zijn te vinden in het assortiment. Verschillende merken, verschillende prijsklassen en verschillende stijlen zijn in het aanbod opgenomen waardoor iedereen wel de gepaste outfit kan vinden. Een erg volledige shop waar klanten alles onder één dak kunnen vinden en zich bovendien nog professioneel kunnen laten adviseren. Voor wie nog niet zeker is of padellen de nieuwe favoriet sport zal worden en niet al te veel geld wil uitgeven aan de uitrusting, is er een sales rubriek aanwezig met echte koopjes.

Is PadelDirect.be betrouwbaar?

Op de website PadelDirect.be kan je de beoordelingen van vorige klanten erop nalezen en kan je zien welke score ze het bedrijf gaven en waarom. De aanwezigheid van het bedrijf op Facebook en Instagram laat klanten toe ook hier hun feedback na te laten over hun ervaringen. Er is een ruime rubriek voorbehouden op de website die de verschillende contactmogelijkheden netjes en duidelijk weergeeft. Je hoeft als klant geen enkele moeite te doen om contact op te nemen en dit zowel via telefoon, mail, facebook als via het contactformulier. Tevens staan ook de adressen van de fysieke winkels netjes vermeld, zodat je ook daar makkelijk terecht kan.

Klantenservice en klachten

PdelDirect.be zet zoals al gezegd erg in op klantenervaring en klantentevredenheid en dat zie je terug in de manier waarop de klantenservice georganiseerd is. Klanten hebben tal van mogelijkheid om met hun vragen en klachten bij een medewerker aan te kloppen en hulp te krijgen. De klantenservice is ook op zaterdag bereikbaar, wat toch wel een troef naar dienstverlening is. De algemene voorwaarden zijn duidelijk opgenomen op de website en zijn bijzonder uitgebreid. Je kan stellen dat voor alle situaties die zouden kunnen voorvallen op de site al een passend antwoord wordt gegeven.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je favoriete padeluitrusting aangekocht bij PadelDirect.be en wil je anderen laten weten wat jij ervaringen met de producten en het bedrijf waren? Laat zelf ook een review en beoordeling na zodat ook klanten na jou een goede keuze kunnen maken op basis van voldoende informatie. We kunnen je hulp hierbij echt waarderen om zo een transparant en eerlijk beeld te kunnen schetsen van PadelDirect.be en waar ze voor staan.

Reviews over PadelDirect.be

Gerelateerde bedrijven

Os1st.eu logo
Os1st.eu
2 beoordelingen
9
Fitness koerier logo
Fitness koerier
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met PadelDirect.be

PadelDirect.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop PadelDirect.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PadelDirect.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PadelDirect.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van PadelDirect.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van PadelDirect.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PadelDirect.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Os1st.eu logo
Os1st.eu
2 beoordelingen
9
Fitness koerier logo
Fitness koerier
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PadelDirect.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PadelDirect.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PadelDirect.be actief?

PadelDirect.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PadelDirect.be reviews? Dan kun je naar de website van PadelDirect.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie