Otto.nl logo

Otto.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Otto.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Otto.nl logo
Website
otto.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Otto.nl

Wil je graag meer te weten komen over de beoordelingen van de mode en lifestyle webshop Otto.nl? Om een goed beeld te kunnen krijgen van deze webwinkel hebben wij de reviews van Otto.nl voor jou op een rij gezet en gekeken of het bedrijf betrouwbaar is. Lees wat zoal de ervaringen van andere consumenten zijn en neem vervolgens zelf een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Otto.nl te kopen.

Over Otto.nl

Otto.nl is een mode en lifestyle merk dat al sinds 1949 actief is in de modebranche. Het bedrijf begon oorspronkelijk met de verkoop van schoenen in Duitsland. Later breide het bedrijf haar productgroepen en verkooppunten uit en verkoopt het bedrijf momenteel haar producten online over de hele wereld. Het bedrijf richt zich niet enkel meer op de mode branche, maar heeft momenteel een zeer divers aanbod aan producten. De webshop van Otto.nl staat dan ook momenteel bekend als een webshop met een zeer ruim aanbod aan tal van verschillende artikelen, uiteenlopend van kleding en schoenen tot aan tuinartikelen en woonaccessoires.

Waarom kiezen voor Otto.nl

Otto.nl is een internationaal bedrijf met een ruim assortiment. Bij Otto.nl kun je terecht voor tal van uiteenlopende artikelen. Het bedrijf staat met name bekend om haar grote assortiment aan kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar biedt daarnaast ook woonartikelen, tuin en klusartikelen, huishoudelijke producten en een ruim assortiment aan multi-mediaproducten, zoals computers, tv’s en camera’s. De producten die Otto.nl aanbiedt zijn van goede kwaliteit en dankzij een ruim aanbod, vind je altijd een geschikt product dat bij jouw stijl en voorkeur past.

Is Otto.nl betrouwbaar?

Otto.nl is, met meer dan 50.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 20 landen, een zeer succesvol en betrouwbaar bedrijf. Je kunt dan ook zonder zorgen een bestelling plaatsen, vele tevreden klanten zijn je al voor gegaan. Otto.nl heeft een goede reputatie op het gebied van klantenservice en staat bekend als een merk dat oog heeft voor haar klanten. Het bedrijf biedt garantie op haar producten en heeft een klantenservice die je kunt bereiken voor vragen en opmerkingen. Daarnaast heeft het bedrijf een grote naamsbekendheid, waardoor de betrouwbaarheid van de onderneming nog sterker wordt.

Klantenservice en klachten

Bij Otto.nl staat goede service voorop. Het bedrijf heeft oog voor haar omgeving en staat momenteel bekend als een onderneming dat zich richt op kwaliteit. Otto.nl heeft een klantenservice die je gemakkelijk kunt benaderen voor vragen of klachten. Het bedrijf handelt dit altijd keurig af en biedt daarmee een zeer goede klantenservice. Ben je niet tevreden over je producten? Dan kun je bij Otto.nl je producten eenvoudig retourneren en ruilen. Je kunt kiezen om de retour producten zelf op te sturen of op te laten halen. Hiermee wordt het bestellen en retourneren bij Otto.nl je erg eenvoudig gemaakt. Over het algemeen zijn er weinig klachten over het bedrijf te vinden online. Uiteraard zijn er altijd bestellingen die niet volledig naar wens kunnen gaan. Dit houdt echter niet in dat het bedrijf niet betrouwbaar is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij Otto.nl en wil je graag een recensie achterlaten voor andere consumenten? Schrijf dan hoe jouw aankoop verlopen is en of je tevreden bent over je aankopen en over de service van Otto.nl. Schrijf bijvoorbeeld of de producten op tijd zijn aangekomen, of de producten naar je verwachting voldoen en of je Otto.nl zou aanraden aan anderen. Met jouw eerlijke review help je andere potentiële kopers om een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet bij Otto.nl te kopen.

Reviews over Otto.nl

Gerelateerde bedrijven

Tomtop logo
Tomtop
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
HLN Shop logo
HLN Shop
1 beoordeling
10
6
0% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Otto.nl

Het bedrijf Otto.nl is geverifieerd door ons. De webshop otto.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Otto.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Otto.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Otto.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van otto.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

8 weken wachten op een vriezer wat eigenlijk een week hoort te duren dat stond erbij geen enkel bericht van hun wanneer het aan zou komen na 2 a 3 x bellen kunnen ze wel bericht sturen wat je van het gesprek vond maar nog steeds geen enkele bericht waar mijn vriezer is na 8 weken krijg ik bericht je krijgt je geld terug en doei bestel hier nooit meer top winkel maar geen top service

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 15-08-2021
Geschreven door: Michael K.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Retounering levering defecte kast slechte leugenachtige heel slechte comminicatie

Bestellen dat is het punt niet.
De kast Karl is een onmogelijk in elkaar te zetten kast.Kromme zijwand , deuren schanieren die niet passen Niet te stellen. Dus terug die kast . Nou begint het gedonder afspraak 14 okt 17:00 uur. Ze waren er , maar reden zomaar weer weg. OTTO gebeld ze komen 45 minuten later , ik wachten , krijg ik bericht van OTTO "ze konden het adres niet vinden" ze waren hier notabene . Nieuwe afspraak morgen 15 oktober tussen 8 u en 22 u lekker eerst vandaag hele dag wachten en nu morgen ook weer . Denkt OTTO dat ze de enige zijn die moeten werken. Nu moet ik 2 dagen verlof nemen a' 170€ par dag verloren voor het niet nakomen van U OTTO afspraken. Waardeloos echt waardeloos net als de Karl kast

Geplaatst op: 14-10-2021
Laatst bewerkt op: 14-10-2021
Geschreven door: Jola

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
4 weken levertijd voor een bestelde blouse kan min dit digitale tijdperk echt niet meer. Schande zo'n absurd lange levertijd.

Eens maar nooit meer. Levertijden van 4 weken voor een bestelde blouse kan echt niet. Zeer slecht.

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 16-08-2021
Geschreven door: Jouke B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een bedrijf dat erg klant onvriendelijk is

Na een bestelling online kom je bij het kopje betaling.je kunt kiezen uit achteraf betalen .ik kies dit altijd bij andere aanbieders omdat ik eerst mijn artikelen wil hebben voor ik iets betaal.
Tot dan prima krijg ik 2 dagen later een mailtje dat ik vooruit moet betalen omdat het een bedrag is boven mijn limiet welk limiet nooit iets besteld daar.
Nadat ik hierop een klacht indiende kreeg ik een mailtje terug moest copie id doorsturen en een bewijs dat ik hier woon en hoe lang .dit gaat me tever voor een paar jurken voor mij nooit meer otto

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-08-2021
Geschreven door: Rian B.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Otto.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tomtop logo
Tomtop
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
HLN Shop logo
HLN Shop
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Otto.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Otto.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Otto.nl actief?

Otto.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) mode en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Otto.nl reviews? Dan kun je naar de website van Otto.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie