OPPO logo

OPPO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

OPPO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4202
OPPO logo
Website
OPPO
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen OPPO

Smartphones zijn vandaag de dag onmisbaar in het leven. Je hebt ze nodig om in contact te komen met anderen, je gebruikt ze om op het internet te surfen en het is een leuke afleiding als de verveling toeslaat. Naast de bekende namen als Apple, Samsung en Huawei zijn er ook heel wat andere spelers op de markt. OPPO is in onze contreien nog niet de bekendste naam maar daar begint verandering in te komen. Ben jij op zoek naar een kwaliteitsvolle smartphone voor een goede prijs? Dan kan je bij OPPO zeker terecht. Maar is dat wel betrouwbaar? Op deze pagina vind je tal van reviews en beoordelingen over OPPO. Zo leer je uit de ervaringen van een ander alles wat je moet weten over OPPO!

Over OPPO

OPPO is een Chinees merk dat gespecialiseerd is in de productie en de verkoop van technologische producten zoals smartphones en muziekspelers. OPPO werd opgericht in 2004 en lanceerde in 2005 een MP3 speler. In de daaropvolgende jaren breidde OPPO stelselmatig het assortiment uit en werd het ook een internationale speler op de markt. Vandaag de dag is OPPO de grootste smartphoneproducent van China en is het bedrijf actief in meer dan vijftig landen wereldwijd. OPPO heeft als kernwaarde dat technologie kunst moet zijn. Dat betekent dat er heel wat aandacht gaat naar het visuele aspect van de producten uit het assortiment. Daarnaast wilt OPPO vooral een duurzaam bedrijf zijn. Dat komt bijvoorbeeld terug in aandacht voor milieu en kwalitatieve materialen doorheen het hele productieproces.

Waarom kiezen voor OPPO?

OPPO produceert een ruim assortiment aan smartphones en aanverwanten. Op de website kan je dan ook categorieën terugvinden als smartphones, smartwatches, promoties, ondersteuning en ga zo maar door. OPPO heeft net zoals elke producent zo zijn eigen voor- en nadelen die verbonden zijn aan de producten. Zo zijn de smartphones van OPPO een goed idee als je op zoek bent naar camera’s van een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Bovendien is de algehele prijs-kwaliteitsverhouding van OPPO uitstekend. Als je op zoek bent naar veel product voor jouw geld dan kan je niet veel beter zitten dan bij OPPO. OPPO staat ook bekend voor de indrukwekkende batterijduur. Ten slotte is OPPO ook een merk dat altijd snel nieuwe toepassingen op de markt brengt. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je de smartphones van OPPO in een winkel in de buurt kopen of via de website. OPPO levert zo goed als wereldwijd en in de regel razendsnel!

Is OPPO betrouwbaar?

OPPO is een Chinees merk. Dat betekent echter niet dat het geen betrouwbaar merk is. OPPO is immers al jaren actief op de markt in zowel China als op de internationale markt. Bovendien kan je de smartphones van OPPO in heel wat gerespecteerde winkels terugvinden. Ook vind je OPPO terug op heel wat sociale media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Instagram. Op de website vind je heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug zoals het adres van de hoofdzetel, de garantievoorwaarden en natuurlijk ook hoe je de eigen klantendienst kunt bereiken. Ten slotte is ook de verbinding met de website van OPPO een veilig verbinding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij de betaling of bij het surfen: jouw gegevens zijn veilig.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten van OPPO of ben je op zoek naar informatie? Dan kan je op de website de FAQ er even op nalezen. Staat het antwoord hier niet tussen? Dan kan je de klantendienst van OPPO contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen tijdens werkdagen, zo kan je per mail jouw bericht sturen of je kunt ook via sociale media iets laten weten. In de regel krijg je binnen enkele uren een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je deze best per mail sturen voorzien van alle nodige informatie. Op klachten kan het antwoord enkele dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf een smartphone van OPPO gekocht? Of heb je een ander product van OPPO thuis staan? Dan kan jouw ervaring de reden zijn dat onze bezoekers wel of niet bij OPPO kopen. Schrijf op deze pagina jouw review over OPPO en geef een eerlijke beoordeling. Wat vind je van de prijs? Hoe is de kwaliteit van de producten? Is de website overzichtelijk? Zou je opnieuw voor OPPO kiezen in de toekomst?

Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over OPPO

Ons team van experts heeft OPPO geverifieerd op een aantal punten. De webshop van OPPO bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. OPPO is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

OPPO is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van OPPO te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van OPPO.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over OPPO


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
9
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9
Unbound VR logo
Unbound VR
7 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OPPO een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over OPPO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OPPO actief?

OPPO is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OPPO reviews? Dan kun je naar de website van OPPO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie