Openbank logo

Openbank reviews, ervaringen en beoordelingen

Openbank reviews, ervaringen en beoordelingen
2786
Openbank logo
Website
Openbank
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Openbank

In de zoektocht naar een bank zou je serieus kunnen overwegen een rekening bij Openbank te openen. Om een duidelijk beeld te geven wat deze nog jonge bank je kan bieden, hebben we de beoordelingen van mensen die al een rekening bij deze bank geopend hebben tegen het licht gehouden. Op basis van onze samenvatting kun je vervolgens besluiten om ook een rekening bij Openbank te openen.

Over Openbank

Openbank geldt als de bank van de toekomst. Nu al kan het zeggen de grootste 100 procent digitale bank van Europa te zijn. De ambities van Openbank kennen geen grenzen. De bank laat namelijk weten om er elke dag alles aan te doen om de beste bank ter wereld te worden. Openbank wordt gesteund door de Santander Group en biedt alle diensten aan via één website en app.

Waarom kiezen voor Openbank?

Waarom je zou kiezen voor de Openbank? Omdat de bank bijvoorbeeld 100 procent digitaal is en daar geen extra kosten voor berekend. De Openbank geldt als de meest innovatieve bank als het gaat om investeren, want je kunt op geheel geautomatiseerde wijze gaan beleggen. Nog een reden waarom je voor deze bank kunt kiezen is dat de klantenservice 365 dagen per jaar bereikbaar voor je is. Je kunt met de producten van Openbank mobiel betalen met mobiele platforms als Apple Pay, Openbank Pay, Fitbit Pay en Garmin Pay en je geld is veilig bij Openbank, een bank die je een Password Manager biedt. Met de betaalpas kun je vijf keer per maand gratis geld opnemen in vrijwel heel Europa, zoals je behalve een betaalrekening ook een spaarrekening aangeboden kan worden.

Is Openbank betrouwbaar?

In Openbank stuit je inderdaad op een betrouwbare bank. Dat blijkt uit de reviews en ervaringen, maar dat zie je ook in de praktijk. Net als alle andere banken wordt jouw geld beschermd door de Europese Wet 2014/49/EU. Daarnaast is het lid van het Spaanse depositogarantiefonds. Dat betekent dat zowel je spaar- als beleggingsgeld tot aan een bedrag van 100.000 euro verzekerd is. Over betrouwbaarheid gesproken, in dat kader moet ook de Password Manager genoemd worden en het feit dat Openbank ondanks de jonge leeftijd al verschillende awards in de wacht sleepte, onder meer van Forbes. Zij benoemden Openbank in 2019 tot ”˜Best Bank’.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Openbank staat 365 dagen per jaar voor je klaar. Je hebt verschillende manieren om contact te leggen met Openbank. Zo kun je een e-mail sturen met je klacht of vraag, zoals je ook gewoon telefonisch contact opnemen met deze bank. Er is verder een WhatsApp nummer beschikbaar om te communiceren met de klantenservice van Openbank en er is een terugbel formulier voor je beschikbaar. Openbank vind je ook op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ook via die kanalen kun je contact leggen dus met deze bank.

Wil je ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten helpt je bij het maken van de juiste keuze. Je hebt dus echt veel aan de onafhankelijke beoordelingen, die je veel praktische informatie bieden. OM deze reden vragen wij jou om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Daar help jij namelijk ook weer mensen mee.

Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Raisin logo
Raisin
49 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Openbank

Openbank is geverifieerd door ons expert team. De webshop Openbank bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Openbank lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Openbank. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Openbank is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Openbank te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Openbank.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goede diensten

Het is een geweldige plek om zaken te doen met slechts een telefoontje Ze wisten wat ik nodig had en hoe ze me daar konden krijgen toen ik mijn nieuwe vrachtwagen kocht. Ik zal het iedereen aanbevelen Bedankt Tory voor een geweldige ervaring met professionele diensten.

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa P.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Openbank
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Raisin logo
Raisin
49 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Openbank een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Openbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Openbank actief?

Openbank is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Openbank reviews? Dan kun je naar de website van Openbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie