Onlineprinters.nl logo

Onlineprinters.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Onlineprinters.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1237
Onlineprinters.nl logo
Website
Onlineprinters.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onlineprinters.nl

De komst van het internet heeft de wereld van de drukkerijen voorgoed verandert. Als je vandaag de dag op zoek bent naar drukwerk is de kans klein dat je nog fysiek op zoek gaat naar een drukkerij: je zoekt dat liever op internet op. Onlineprinters.nl is ongetwijfeld één van de eerste websites die je tegen zult komen. Maar in hoeverre levert Onlineprinters.nl ook de nodige kwaliteit. Hoe zouden klanten hun service beoordelen? Wat zijn de ervaringen van andere mensen? Op deze pagina vind je reviews over Onlineprinters.nl terug om op basis van hun ervaringen en beoordelingen jou te helpen een mening te vormen.

Over Onlineprinters.nl

Onlineprinters.nl is de Nederlandse tak van de onlineprinters-groep en is uiteraard gespecialiseerd in alles wat met printen te maken heeft. Het bedrijf werd al opgericht in 1984 als een klassieke drukkerij en besloot in 2004 de stap naar de online wereld te zetten. Je kunt er dus zeker van zijn dat er bij Onlineprinters.nl een grote schat aan ervaring is verzameld binnen het wereldje. Belangrijk voor het bedrijf zijn een hoge kwaliteitsstandaard, aandacht voor het milieu en een snelle levering. Die hoge kwaliteitsstandaard wordt bereikt door enerzijds aan diverse kwaliteitscertificaten te voldoen en anderzijds door alle producten aan een strenge eindcontrole te onderwerpen. De aandacht voor het milieu komt terug in de specifieke missie om afval tot een minimum te beperken en standaard klimaatneutraal drukwerk te verzenden.

Waarom kiezen voor Onlineprinters.nl?

Onlineprinters.nl is een gigantisch bedrijf en dat betekent natuurlijk ook dat er een groot assortiment aan producten aangeboden worden. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: marketingmateriaal, huisstijl, eco-natuurproducten, beurs-presentatiemateriaal, reclameartikelen, kleding en textiel, verpakkingen en ten slotte branches en services. Als klant kies je alles van de papiersoort tot de dikte tot vanzelfsprekend het ontwerp zelf. Binnen Nederland zijn de verzendkosten onbestaande tenzij je kiest voor een spoedbestelling. Qua levertijd van de producten mag je standaard rekenen op een werkdag of twee, maar bij een spoedbestelling is jouw drukwerk de dag nadien reeds klaar en verzonden. Betalen kan via iDeal, een krediet of debitkaart, PayPal en ook via een internationale overboeking. Op de website zelf vind je overigens heel wat tips, tutorials en informatie terug om te verzekeren dat jouw drukwerk exact vormgegeven wordt zoals je in gedachten hebt. Op de hoogte blijven? Dan kan je één van de vele sociale media-accounts van Onlineprinters.nl volgen.

Is Onlineprinters.nl betrouwbaar?

Onlineprinters.nl is een gigantisch bedrijf met afdelingen doorheen grote delen van Europa en een sterke online aanwezigheid. Het spreekt dan ook voor zich dat negatieve publiciteit niet iets is dat ze bij Onlineprinters.nl kunnen hebben. Tevens vind je op de webshop zelf algemene voorwaarden terug, is er een eigen klantenservice en loopt de verbinding met de website op basis van het veilige SSL-protocol. Dat zie je aan het slotje in de adresbalk en dat houdt in dat je veilig kunt betalen. Ten slotte voldoet Onlineprinters.nl ook aan de kwaliteitscriteria van het keurmerk Trusted Shops en geniet je bij een aankoop van onafhankelijke kopersbescherming tot een bedrag van 20 000 euro. We kunnen dan ook stellen dat Onlineprinters.nl een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Maakt de FAQ je niet veel wijzer? Dan kan je met jouw vraag en/of probleem nog altijd bij de klantenservice terecht. Onder contact vind je op de website van Onlineprinters.nl heel wat categorieën aan vragen en problemen terug. Je klikt simpelweg het thema aan dat het meest aansluit bij jouw probleem en volgt de instructies. Je kunt contact opnemen via het contactformulier onder elke categorie, door Onlineprinters.nl op te bellen of door een mail te sturen. Heb je een klacht? Dan vind je de te ondernemen stapen stap voor stap uitgelegd terug op de website. Ontstaat er een geschil met Onlineprinters.nl? Dan kan je nog altijd terecht bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij soms gebruik van het drukwerk van Onlineprinters.nl? Of misschien gebruikte je ooit hun diensten en dacht je vervolgens “nooit meer”. Hoe dan ook hebben wij interesse in jouw verhaal en ervaringen. Wat is jouw beoordeling van deze webshop? Is de kwaliteit van de producten goed? Vallen de levertijden wat mee? Wordt je vlot geholpen door de klantenservice bij vragen of problemen? Zou je opnieuw tot een bestelling over gaan of zou je dat toch niet opnieuw doen? Schrijf in een review op deze pagina jouw verhaal neer en vertel derden wat ze mogen verwachten.

Reviews over Onlineprinters.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede prijzen

Geweldige klantenservice en ongelooflijk goede prijzen 👌 Dank aan deze website voor het tijdig regelen van alles. Beste bedrijf in Ierland voor inkt en toners.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Saar R.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlineprinters.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlineprinters.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlineprinters.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlineprinters.nl actief?

Onlineprinters.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlineprinters.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlineprinters.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie