Onlinekabelshop.nl logo

Onlinekabelshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Onlinekabelshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4939
Onlinekabelshop.nl logo
Website
onlinekabelshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Sundowner

Vandaag de dag kan je niet meer in een huishouden zonder de juiste kabels. Er zijn HDMI-kabels om televisie aan te sluiten, er zijn game consoles die kabels nodig hebben, er zijn smartphones die ze broodnodig hebben en ga zo maar door. Ben jij op zoek naar een specifieke kabel? Dan vind je misschien wel bij Onlinekabelshop.nl exact het juiste model dat je zoekt. Maar is Onlinekabelshop.nl wel de beste keuze voor de aankoop van kabels? Om dat te weten te komen kan je even grasduinen door de reviews, ervaringen en beoordelingen die je op deze pagina terug kunt vinden. Zo kom je niet voor een onaangename verrassing te staan!

Over Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is een webwinkel die ook een fysieke vestiging heeft in Leiden. Het bedrijf is, zoals je al uit de naam kunt vermoeden, gespecialiseerd in allerhande kabels en heeft daarin een enorm aanbod. Onlinekabelshop.nl werd opgericht in 2010 door Alex Brandt en is in die korte tijdsspanne uitgegroeid van een zolderwebshop tot een grote speler op de Nederlandse markt. Dat succes is te danken aan een aanbod van meer dan 17 000 kabels, heel wat expertise en uitstekende service. Heb je bijvoorbeeld vragen over één van de producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Onlinekabelshop.nl. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf of wil je geen enkele promotie missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of volg één van de kanalen op sociale media!

Waarom kiezen voor Onlinekabelshop.nl?

Bij Onlinekabelshop.nl vind je in de eerste plaats een enorm groot assortiment aan kabels terug. De webwinkel is onderverdeeld in diverse categorieën zoals audio & video, computer & smart media, stroom & energie, game consoles, opslagmedia, domotica en ga zo maar door. Heb je geen trek om door alle categorieën te zoeken? Dan kan je ook gewoon gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Heb je de juiste kabel gevonden om jouw probleem te verhelpen? Dan hoef je niet te lang te wachten op levering. Als het product op voorraad is heb je het bij bestellingen voor 23:59 uur al de volgende dag in huis. Bovendien vallen de verzendkosten weg bij een bestelling van meer dan 75 euro en kan je aankopen binnen de 14 dagen na ontvangst altijd retour sturen. Ook jouw aankoop betalen is bij Onlinekabelshop.nl makkelijk zat. Met betalingsopties als iDeal, Bancontact, PayPal, Visa , Mastercard en achteraf betalen kan je altijd uit de voeten.

Is Onlinekabelshop.nl betrouwbaar?

Onlinekabelshop.nl is een webwinkel die al meer dan tien jaar actief is in de sector en bovendien ook een fysieke winkel heeft te Leiden. Zit je met een probleem in verband met jouw online bestelling kan je dus altijd even verhaal gaan halen ook. Daarenboven beschikt Onlinekabelshop.nl over een eigen klantendienst en zijn ze aangesloten bij het online keurmerk Webshop Keurmerk. Ook vind je op de website zelf heel wat extra informatie terug over het bedrijf. Je vindt er het nummer van de Kamer van de Koophalen, het btw nummer en zelfs de identiteit van de eigenaar van Onlinekabelshop.nl. Ten slotte kan je op de website ook heel wat reviews en beoordelingen van klanten van Onlinekabelshop.nl terugvinden. Kortom: Onlinekabelshop.nl is absoluut een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag? Dan kan je altijd terecht bij de sectie veelgestelde vragen op de website van Onlinekabelshop.nl. Staat het gevraagde antwoord hier niet tussen? Dan kan je ook contact opnemen met de klantenservice. Dat kan op heel wat manieren. Zo kan je gebruik maken van het chatvenster op de website of een mailtje sturen. Ook per briefwisseling kan je contact opnemen of je kunt even langskomen bij de winkel in Leiden. Ten slotte kan je ook via sociale media een berichtje laten aan de klantendienst. Heb je een klacht? Dan kan je best contact opnemen met de klantendienst of je laat jouw klacht weten aan de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk!

Wil jij ook beoordelen?

Wil je op een vlotte en gemakkelijke manier anderen helpen? Dan kan je op deze pagina een beoordeling van Onlinekabelshop.nl schrijven. Wat vond jij bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Heb je over de service iets te vertellen? Zou je Onlinekabelshop.nl een goede beoordeling geven of net niet? Zou je Onlinekabelshop.nl aanraden aan vrienden en/of familie? Waarom wel? Waarom niet? Beschrijf jouw ervaringen met Onlinekabelshop.nl voor onze bezoekers en help een ander!

Reviews over Onlinekabelshop.nl

Gerelateerde bedrijven

Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Razer logo
Razer
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Onlinekabelshop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Onlinekabelshop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Onlinekabelshop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van onlinekabelshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van onlinekabelshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Onlinekabelshop.nl.

Geplaatst op: 13-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Onlinekabelshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
Razer logo
Razer
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinekabelshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinekabelshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinekabelshop.nl actief?

Onlinekabelshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinekabelshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinekabelshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie