Onlinehandelshuis.nl logo

Onlinehandelshuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onlinehandelshuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
895
Onlinehandelshuis.nl logo
Website
onlinehandelshuis.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Onlinehandelshuis.nl

Niets is vandaag de dag zo gemakkelijk als online shoppen. Vanuit je luie zetel producten kopen tegen vaak nog een lagere prijs dan in een fysieke winkel: ontzettend gemakkelijk. Wil jij graag online shoppen bij Onlinehandelshuis.nl? Dan ben je vast op zoek naar reviews over Onlinehandelshuis.nl. Op deze website vind je heel wat klantenervaringen en beoordelingen van deze webshop op één pagina terug. Lees hier de reviews en ervaringen en vorm een gefundeerd oordeel over de betrouwbaarheid van Onlinehandelshuis.nl!

Over Onlinehandelshuis.nl

Onlinehandelshuis.nl is een webshop die uitblinkt door het aanbieden van een gigantisch assortiment dat gaat van huis en tuin tot computer accessoires en zelfs erotica. De webshop is in de eerste plaats gefocust op de praktische kant van het zakendoen. Ze gaan prat op een ruim aanbod, een snelle levering en een lage kostprijs. Onlinehandelshuis.nl is actief in België en Nederland en hanteert altijd een laag tarief wat de verzendkosten betreft. Er geldt een niet goed, geld terug garantie en Onlinehandelshuis.nl volgt alle wettelijke bepalingen wat betreft het retour sturen van producten. Stuur je iets retour? Dan moet je ook het RMA formulier invullen om zowel de gegevens van jou als van het artikel over te brengen. Betalen kan in een veilige betaalomgeving en op heel wat manieren. Onlinehandelshuis.nl aanvaardt zowel iDEAL als Paypal, overschrijving, Mastercard, Visa, Maestro en Bancontact.

Waarom kiezen voor Onlinehandelshuis.nl?

Onlinehandelshuis.nl heeft een divers aanbod verdeeld in heel wat categorieën. Om er maar een kleine greep uit te nemen: huis en tuin, vakantie, auto, speelgoed, outdoor, gezondheid, erotica, audio, phone, tablet en ga zo maar door. De website zelf is eenvoudig en overzichtelijk opgebouwd en biedt binnen elke categorie een breed gamma aan verdeeld over verschillende prijsklassen en merken. Zo kan je terecht bij Onlinehandelshuis.nl voor pakweg een thermometer van het topsegment of kan je er ook shoppen als je met een beperkt budget werkt. Onlinehandelshuis.nl tracht je ook niet te verleiden om in te schrijven op een nieuwsbrief of een account aan te maken. Je hebt geen account nodig voor een aankoop. Gewoon simpel, rechttoe en rechtaan spullen online kopen.

Is Onlinehandelshuis.nl betrouwbaar?

Natuurlijk stel je je ook de vraag of een webshop als Onlinehandelshuis.nl wel betrouwbaar is. Dat is immers zeker niet het geval voor elke webshop op het internet. Bij Onlinehandelshuis.nl vind je op de hoofdpagina het adres van de hoofdzetel en het KvK-nummer terug. Alle procedures bij garantie, retour en levering staan uitvoerig op de website beschreven. Je betaalt er in een veilige omgeving en ook de verbinding met de website verloopt veilig dankzij de SSL-verbinding. Onlinehandelshuis.nl beschikt ook over een klantenservice die je bij problemen kunt contacteren. Ten slotte zijn ze ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat Onlinehandelshuis.nl voldoet aan alle eisen van het keurmerk en dus een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Een goede website is naast beveiligd en betrouwbaar er ook eentje met een klantenservice. Heb je een vraag over één van de vele producten van Onlinehandelshuis.nl of zit je met een ander probleem in verband met de webshop? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Onlinehandelshuis.nl. Dat kan via een contactformulier op de website of door even te bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat op de website. Heb je een klacht? Dan kan je best een mail sturen via het contactformulier. Op deze manier kan je alle relevante gegevens meteen vermelden. Je krijgt van Onlinehandelshuis.nl altijd een antwoord binnen de 14 dagen. Bevalt het antwoord je niet? Dan kan je nog Webshop Keurmerk aanschrijven met jouw klacht over Onlinehandelshuis.nl. Dit keurmerk zal dan jouw klacht onderzoeken en een gepaste uitspraak doen over het geschil.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit al eens iets gekocht van Onlinehandelshuis.nl? En was je dan ook tevreden over het geleverde product en de kwaliteit ervan? Werd alles op tijd afgeleverd? Ga je in de toekomst wel vaker iets bestellen bij de webshop of had je toch eerder een negatieve ervaring? Deel jouw visie op Onlinehandelshuis.nl op deze pagina aan de hand van een review en help een ander ermee verder. Door jouw beoordeling van de werkwijze van Onlinehandelshuis.nl in een review te gieten vertel je de volgende klant of hij/zij dat ook moet zijn of toch maar best een alternatief zoekt.

Reviews over Onlinehandelshuis.nl
Gerelateerde bedrijven
Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
1 beoordeling
9
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
BADER logo
BADER
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima webwinkel

De webshop werkt erg fijn en het ziet er ook allemaal super netjes uit. De spullen die ik besteld had waren ook allemaal super snel in huis en ik ben er erg tevreden mee. De kwaliteit van de spullen is ook gewoon prima!

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex K.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlinehandelshuis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
1 beoordeling
9
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
BADER logo
BADER
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinehandelshuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinehandelshuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinehandelshuis.nl actief?

Onlinehandelshuis.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinehandelshuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinehandelshuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie