O&O Software logo

O&O Software reviews, ervaringen en beoordelingen

O&O Software reviews, ervaringen en beoordelingen
2444
O&O Software logo
Website
O&O Software

Reviews en ervaringen O&O Software

Op zoek naar een producent van software en oplossingen op maat? Dan zou je zaken kunnen doen met O&O Software. Op basis van reviews en ervaringen van bestaande klanten hebben we een samenvatting voor je gemaakt. Vervolgens is het aan jou om al dan niet zaken te gaan doen met O&O Software.

Over O&O Software

O&O Software is een onderdeel van de O&O Group, dat verder bestaat uit O&O Software, O&O Services en Exono. Het hoofdkwartier van deze onderneming vind je in het Duitse Berlijn. O&O Software produceert software en ontwikkelt individuele klantoplossingen op maat. Het maakt niet uit of het dan gaat om webapplicaties of desktops. Steeds weten ze te voldoen aan de eisen die gesteld worden aan efficiency en snelheid en aan andere IT-eisen van de consument. O&O Software is al vanaf 1997 actief toen het begon als leverancier van de standaardsoftware voor Windows.

Waarom kiezen voor O&O Software?

Bij O&O Software ligt de focus op de ontwikkeling van geavanceerde systeemtools voor Windows besturingssystemen. Daarbij wil het vooral nuttige software aanbieden voor alle gebruikers van Windows en dat steeds tegen een betaalbare prijs. Bij O&O Software vind je alles op het gebied van systeemoptimalisatie, gegevens back-up, gegevensherstel, gegevensbeveiliging en privacy. Zoek je iets op het gebied van prestatieoptimalisatie, gegevensherstel, het op veilige wijze verwijderen van gegevens en het beheren van gegevens dan ben je bij deze specialist op je plaats. Want op dat vlak biedt het simpelweg alles.

Is O&O Software betrouwbaar

Het is natuurlijk logisch dat O&O Software betrouwbaar is. Het verkoopt immers producten die ook voor veiligheid moeten zorgen. Is een dergelijk bedrijf zelf niet betrouwbaar, dan is het snel gedaan met de goede zaken. Dat O&O Software ook écht betrouwbaar is, blijkt ook wel uit de reviews en ervaringen die zonder uitzondering vol lof zijn over de betrouwbaarheid van O&O Software. Het feit dat deze specialist zichzelf Microsoft Certified Partner mag noemen, zegt ook al veel over de betrouwbaarheid van deze Duitse onderneming.

Klantenservice en klachten

Hoewel O&O Software een zeer betrouwbare partij is, is en blijft het toch mensenwerk en kan er best eens een keer iets misgaan. Is dat bij jou het geval, dan kun je prima een klacht indienen, iets waarvoor je bij deze expert alle ruimte krijgt. Je vindt het adres van O&O Software op de website, dus je kunt je klacht schriftelijk indienen. Het kan echter sneller door gewoon een telefoontje te plegen of door een e-mail te sturen. Omdat O&O Software ook actief is op Facebook en Twitter kun je ook op die manieren nog contact leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Op de informatie van de producent of leverancier kun je niet altijd vertrouwen. Die is namelijk altijd positief. De beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, zeggen veel meer. Aan die informatie heb je echt iets. De beoordelingen helpen je bij het maken van de juiste keuze. Daarom vragen we je vriendelijk om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen ook als die moeite hebben met kiezen.

Reviews over O&O Software
Gerelateerde bedrijven
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over O&O Software

O&O Software is geverifieerd door ons expert team. De webshop O&O Software bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is O&O Software lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via O&O Software. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van O&O Software is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van O&O Software te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van O&O Software.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg eenvoudig

Ik vind het leuk hoe eenvoudig de applicatie te gebruiken is. Er is weinig tot geen ruimte voor gebruikersfouten, wat geweldig is voor gebruikers. Het heeft een bovengemiddelde snelheid als het gaat om back-ups.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinten W.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over O&O Software
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is O&O Software een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over O&O Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is O&O Software actief?

O&O Software is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de O&O Software reviews? Dan kun je naar de website van O&O Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie