Nuon logo

Nuon reviews, ervaringen en beoordelingen

Nuon reviews, ervaringen en beoordelingen
66

Nuon ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Nuon ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je Nuon ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over Nuon

Misschien is Nuon wel een van de bekendste energieleveranciers in Nederland. Nuon levert diverse energieproducten zoals stroom en gas. Maar Nuon levert ook advies over isolatie, cv-ketels, zonnepanelen, het reinigen van je ventalatiesysteem en beveiliging van je huis. Kortom Nuon is een totaal leverancier van diensten in en om het huis. Nuon levert aan meer dan  2 miljoen klanten in Nederland zijn diensten en is daarmee zeker een grote speler op de markt.

Ruime keuze bij Nuon

Of je nu een of meerdere producten wilt afnemen, er is genoeg keuze. Bepaal wat je nodig hebt en vergelijk het aanbod. Wil je duurzame energie dan kun je kiezen diverse producten die bijdragen aan een groenere wereld. Wil je vooral zeker zijn dat je nooit teveel betaald voor energie ga dan voor de budget of ideaal oplossingen van Nuon. Daarmee betaal je nooit teveel voor je energie. Zo kun je kiezen voor Nuon Ideaal energie. Je betaald altijd een vast energieprijs en zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer de prijzen van energie dalen dan krijg je korting. En wanneer de prijs van energie stijgt dan blijf je de afgsproken energieprijs betalen. Je krijgt dus wel korting en je betaald nooit extra als de prijzen stijgen. Op de website ban Nuon kun je alles lezen over dit product en kun je ook alle andere producten bekijken.

Nuon energie vergelijken

Op de website van Nuon kun je heel gemakkelijk alle producten vergelijken. Wil je niet alleen op prijs vergelijken maar ook bijvoorbeeld op tijdsduur of kwaliteit? Geen probleem. En mocht je advies nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen met een van de Nuon adviseurs.

Algemene Nuon ervaringen

Over het algemeen zijn de consumenten erg tevreden over de Nuon. De prijzen zijn bij Nuon vrij normaal, maar ze zullen nooit de allergoedkoopste zijn. Wel krijg je tegenwoordig bij Nuon hoe langer je lid bent hoe meer korting. Nuon is dus een van de eerste energiemaatschappijen welke investeerd in leden behoudt. Nuon staat vooral aangeschreven vanwege de goede service welke het bedrijf kent. Mocht je een klacht hebben dan kan je altijd bij Nuon terecht en zullen ze ten alle tijden netjes oplossen. Nuons scoort bij veel reviewwebsites dan ook een 8 tot 10 voor hun klantenservice! Wil je een betrouwebare energieleverancier met een normaal tarief dan is Nuon de ideale leverancier.

Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,1
63% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Nuon

Nuon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nuon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nuon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nuon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Nuon is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Nuon te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Energieadviseurs

Bij Nuon heten de medewerkers klantenservice energieadviseurs. Klinkt heel chique maar hier gaan de gebruikelijke medewerkers klantenservice achter schuil. Dus, lui, dom en nadenken ho maa.In oplossingen wordt niet gedacht. Een chef of teamleider kan je niet aan de lijn krijgen. Dus de ellende zal eindeloos voortduren. Want nooit zal er een correctie van bovenaf komen.

Geplaatst op: 15-04-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pjotr

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Valse beloftes

Ik heb tot 2 maal toe een klacht in gedient, over het feit dat me telefonisch beloofd was dat bij het overstappen de boete vergoed zou worden. Is niet gebeurt en is nu ineens te laat. Ik had dit op de jaarafrekening verwacht. VALSE BELOFTES!

Geplaatst op: 09-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: ABR

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Altijd netjes een overzicht van het verbruik

Wij zijn echt al heel lang klant bij Nuon en voraal, omdat het bedrijf gewoon echt toonaangevend is voor alle andere Nederlandse bedrijven. Transparant, netjes en vooral keurig naar hun klanten. Wij krijgen iedere 3 maanden netjes een overzicht van het verbruik zodat ik precies kan bijhouden of we teveel of te weinig betalen. Echt ideaal. Ook bel ik ieder jaar even of we goedkoper kunnen en vaak kan nuon dan weer een beter jaar abonnement leveren waardoor we net een stukje goedkoper zijn.

Geplaatst op: 17-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbeschofte colporteurs

Twee colporteurs aan de deeur gehad, die wilden dat ik

ging overstappen. Dat maak ik natuurlijk zelf wel uit.

Dat antwword kenden ze niet, en wilden binnenkomen om

onde het genot van een beker koffie de zaak even te regelen. Daar neem ik natuurlijk geen genoegen mee.

Toen ze zeiden: we komen morgen nog een keer terug,

kwaam dat heel bedreigend over.

ONBESCHOFTE VERTEGENWOORDIGERS !!

Geplaatst op: 01-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal top!

Goed geholpen en alles netjes geregeld toen ik overstapte naar Nuon. Heel erg behulpzaam zijn ze geweest en ben altijd netjes te woord gestaan toen ik vragen had.

Helemaal tevreden dus.

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste energieleverancier

In mijn ogen de beste energieleverancier. Zou niet weten welke andere energieleverancier een betere prijs kwaliteitverhouding heeft.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Al jaren tevreden

Al jaren klant en heb nog nooit behoefte gehad om over te stappen naar een andere energieaanbieder. Je weet toch wel dat je altijd teveel betaald bij welke energieaanbieder je ook zit. Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik service krijg.

Afgelopen maand nog 180 euro terug gekregen, en das toch gewoon lekker.

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabio S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

Ik merk dat er bij veel energieleveranciers alleen maar negatief word geklaagd, maar ik ben al jaren klant bij Nuon en kan allene maar positief zijn. Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel goede support en heb nooit problemen. Voor mij dus een prima leverancier.

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Veronica

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nuon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nuon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Nuon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,1 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nuon actief?

Nuon is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nuon reviews? Dan kun je naar de website van Nuon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie