Vandebron logo

Vandebron reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vandebron reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
265
Vandebron logo
Website
vandebron.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vandebron

Opzoek naar goedkope groen energie? VandeBron is daar de perfecte energieleverancier voor! VandeBron staat voor een eerlijkere, duurzamere en transparantere energiemarkt. Daarbij kunnen natuurlijk VandeBron ervaringen niet ontbreken en deze zijn op deze pagina te lezen. Wist je dat VandeBron bijvoorbeeld ook als beste uit de test kwam bij de Consumentenbond van 2016?

Vandebron ervaringen

Bij VandeBron werk je samen een een duurzamere wereld. Door je stroom in te kopen van Nederlandse energieproducten lever je direct bij aan een groener Nederland. Zo een nieuw idee van samenwerken zorgt natuurlijk voor vragen en daarom kan je hier samen je ervaringen delen. Schrijf een review om andere te informeren over hoe het bedrijf functioneert en vooral over hoe jij het ervaart. Samen zorgen deze beoordelingen voor een transparant beeld over het bedrij waardoor toekomstige klanten precies weten waar zij aantoe zijn.

Over Vandebron

Vandebron noemt hen energie ook wel goeie energie. Dit omdat er de afgelopen jaren veel commotie is ontstaan over de vergroenen van (groene) energie. Om dit tegen te gaan is het bedrijf transparant over waar je energie vandaag komt. Zo kan je gemakkelijk via de website zien wie de duurzame energie levert waar jij gebruik van maakt. Hier zitten verschillende projecten tussen als boeren welke windmolens hebben staan tot volledige zonneparken. Allemaal projecten uit ons eigen land waar jij direct je stroom van geleverd krijgt.

Het mooiste aan dit alles is dat Vandebron geen winst maakt op energieverbruik. Zo zijn de kosten welke jij maakt, direct de kosten welke naar de energieopwekker gaan. Jij helpt dus direct een boer van eigen land door bij VandeBron je energie in te kopen.

Reviews over Vandebron

Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
53 beoordelingen
5,1
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10
GoVolt logo
GoVolt
4 beoordelingen
5,3
5,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Vandebron

Het bedrijf Vandebron is geverifieerd door ons. De webshop vandebron.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vandebron is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vandebron maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vandebron.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vandebron.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vandebron.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Groene energie

Een energieleverancier die gewoon eens echte groene energie levert! Gewoon van lokale leveranciers en je ziet zelfs waar het vandaag komt. Ben al 2 jaar klant.

Geplaatst op: 12-10-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sants

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vreselijke onderneming

Via een intermediair kwam ik terecht bij Vandebron, dit zou namelijk goedkoper zijn. Toen mijn voorgestelde termijnbedrag vervolgens €80 hoger bleek te zijn dan bij mijn huidige leverancier leverancier ben ik wat vragen gaan stellen. Er was waarschijnlijk geen rekening mee gehouden dat ik afgelopen jaar zonnepanelen heb aangeschaft. Na meerdere uren kwijt te zijn met (pogingen om te) bellen en mailen. Dit omdat er niet wordt opgenomen, gewoon niet op mails wordt gereageerd of dat deze niet goed wordt gelezen ( ik vroeg om een herberekening van mijn termijnbedrag gebaseerd op terug levering van 5mWh, als antwoord kreeg ik dat dit bedrag omhoog ging omdat 5 kWh wel erg weinig is...). Naar aanleiding van dit alles was mijn vertrouwen in dit bedrijf helemaal verdwenen, en heb ik afgelopen maandag gemaild dat ik het contract wil ontbinden. De hele week heb ik op reactie gewacht, en vandaag maar gebeld( ik kreeg zowaar iemand aan de lijn binnen 10 minuten). Uiteindelijk is de boodschap dat ik het contract niet kan ontbinden tenzij ik aan kan tonen dat ik binnen 14 dagen getracht heb hier contact over op te nemen. Ze vragen me dus om nóg meer tijd en energie te steken hierin om te proberen aanspraak te kunnen maken op de opzegboete van €250. Het is maar hoe je met je (potentiele) klanten om wil gaan. Er wordt nu een procedure opgestart om te kijken of mijn 'opzegging' terecht is. Lijkt me duidelijk aangezien de intermediair me verkeerd beloftes heeft voorgehouden, en dat de communicatie vanuit Vandebron juist vreselijk is. Ik ga hen dus geen cent betalen. Wegblijven bij dit bedrijf is mijn advies.

Geplaatst op: 05-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: ROY V.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Idd het neigt naar oplichting.

Het eerste contract gaat prima maar verleningsaanbod gebeurt met veel te lage berekening.
Op mails reageren zij helemaal niet, ongeacht of je deze aan de klachtenafdeling stuurt.
Zelfs de euroknallers uit het verre oosten hebben een veel betere klantenservice dan Vandebron.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze partij, neigt naar oplichting!

Je wordt lekker gemaakt met een welkomskorting. Wanneer de incasso (2x) mislukt, maar je maakt gewoon het geld netjes over, ben je volgens vandebron in verzuim. Dit is niet juist lijkt me.

Toch zeggen ze dat ze de korting gaan uitbetalen, maar ze doen vervolgens niet wat ze zeggen. Weer 4 weken verder. Bellen en ze zouden terugbellen, niet gebeurt natuurlijk.

De klantenservice is onbereikbaar, je staat hier langer dan 30 minuten in de wacht. Kies je in het menu voor de optie 'klant worden' dan wordt er binnen 2 minuten opgenomen.

Na 2 maanden heb ik de korting nog steeds niet ontvangen. Ik zou er dus geen recht op hebben omdat de incasso 2x is mislukt (terwijl ik wel netjes betaalde).

Geplaatst op: 14-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vandebron


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
53 beoordelingen
5,1
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10
GoVolt logo
GoVolt
4 beoordelingen
5,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vandebron een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Vandebron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vandebron actief?

Vandebron is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vandebron reviews? Dan kun je naar de website van Vandebron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie