Vandebron logo

Vandebron reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vandebron reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vandebron logo
Website
vandebron.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vandebron

Opzoek naar goedkope groen energie? VandeBron is daar de perfecte energieleverancier voor! VandeBron staat voor een eerlijkere, duurzamere en transparantere energiemarkt. Daarbij kunnen natuurlijk VandeBron ervaringen niet ontbreken en deze zijn op deze pagina te lezen. Wist je dat VandeBron bijvoorbeeld ook als beste uit de test kwam bij de Consumentenbond van 2016?

Vandebron ervaringen

Bij VandeBron werk je samen een een duurzamere wereld. Door je stroom in te kopen van Nederlandse energieproducten lever je direct bij aan een groener Nederland. Zo een nieuw idee van samenwerken zorgt natuurlijk voor vragen en daarom kan je hier samen je ervaringen delen. Schrijf een review om andere te informeren over hoe het bedrijf functioneert en vooral over hoe jij het ervaart. Samen zorgen deze beoordelingen voor een transparant beeld over het bedrij waardoor toekomstige klanten precies weten waar zij aantoe zijn.

Over Vandebron

Vandebron noemt hen energie ook wel goeie energie. Dit omdat er de afgelopen jaren veel commotie is ontstaan over de vergroenen van (groene) energie. Om dit tegen te gaan is het bedrijf transparant over waar je energie vandaag komt. Zo kan je gemakkelijk via de website zien wie de duurzame energie levert waar jij gebruik van maakt. Hier zitten verschillende projecten tussen als boeren welke windmolens hebben staan tot volledige zonneparken. Allemaal projecten uit ons eigen land waar jij direct je stroom van geleverd krijgt.

Het mooiste aan dit alles is dat Vandebron geen winst maakt op energieverbruik. Zo zijn de kosten welke jij maakt, direct de kosten welke naar de energieopwekker gaan. Jij helpt dus direct een boer van eigen land door bij VandeBron je energie in te kopen.

Reviews over Vandebron

Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
7 beoordelingen
6,9
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10
GoVolt logo
GoVolt
2 beoordelingen
8,5
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Vandebron

Het bedrijf Vandebron is geverifieerd door ons. De webshop vandebron.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vandebron is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vandebron maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vandebron.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vandebron.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vandebron.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Groene energie

Een energieleverancier die gewoon eens echte groene energie levert! Gewoon van lokale leveranciers en je ziet zelfs waar het vandaag komt. Ben al 2 jaar klant.

Geplaatst op: 12-10-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sants

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze partij, neigt naar oplichting!

Je wordt lekker gemaakt met een welkomskorting. Wanneer de incasso (2x) mislukt, maar je maakt gewoon het geld netjes over, ben je volgens vandebron in verzuim. Dit is niet juist lijkt me.

Toch zeggen ze dat ze de korting gaan uitbetalen, maar ze doen vervolgens niet wat ze zeggen. Weer 4 weken verder. Bellen en ze zouden terugbellen, niet gebeurt natuurlijk.

De klantenservice is onbereikbaar, je staat hier langer dan 30 minuten in de wacht. Kies je in het menu voor de optie 'klant worden' dan wordt er binnen 2 minuten opgenomen.

Na 2 maanden heb ik de korting nog steeds niet ontvangen. Ik zou er dus geen recht op hebben omdat de incasso 2x is mislukt (terwijl ik wel netjes betaalde).

Geplaatst op: 14-09-2021
Laatst bewerkt op: 14-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vandebron


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
7 beoordelingen
6,9
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10
GoVolt logo
GoVolt
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vandebron een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Vandebron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vandebron actief?

Vandebron is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vandebron reviews? Dan kun je naar de website van Vandebron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie