NextEnergy logo

NextEnergy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
NextEnergy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4916
NextEnergy logo
Website
nextenergy.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en ervaringen NextEnergy

De energiemarkt is vandaag de dag een belangrijk topic in vele gesprekken. De prijzen zijn dan ook hoger dan ze in lange tijd geweest zijn. Bovendien is het zo dat je niet altijd zeker weet waar jouw energie vandaan komt. Ben jij op zoek naar energie waar natuurlijke energiebronnen een belangrijke rol spelen? Transparante energie met steeds de goedkoopste prijs? Dan kan je eens een kijkje nemen bij NextEnergy. Maar is deze nieuwe speler wel de moeite waard? Wat vertellen de klanten van NextEnergy over hun ervaringen met het bedrijf? Zijn de beoordelingen positief of eerder negatief? De reviews over NextEnergy vertellen je alles wat je moet weten.

Over NextEnergy

Energieprijzen vormen op de consumentenmarkt veelal het patroon van de vaste bedragen per maand. In een markt waar er vaak een overschot is en prijzen constant fluctueren is dat een vreemde keuze. NextEnergy is van mening dat iedereen op de consumentenmarkt toegang moet hebben tot het overschot dat soms gemaakt wordt. Bovendien stelt NextEnergy zicht tot doel om bij te dragen aan een betere wereld via groene energie. Het bedrijf is enige tijd geleden opgericht door Gijs Wubbe en Frederik op de Beeck die na jaren ervaring in de sector hun eigen gang aan het gaan zijn. Op de website van NextEnergy kan je ook heel wat informatie terugvinden om jouw verbruik binnen de perken te houden en hoe je extra geld kunt besparen. Heb je graag wat extra informatie over het bedrijf? Dan kan je eens op sociale media kijken. Je vindt NextEnergy terug op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Waarom kiezen voor NextEnergy?

Voor NextEnergy kies je voornamelijk omwille van de duidelijke prijzen, de besparing en het groene verhaal achter het bedrijf. NextEnergy is in de regel goedkoper dan de concurrentie en heeft een uitstekende klantenservice waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Bovendien kan je op de website zelf altijd het beste aanbod voor jouw situatie berekenen. Zo heb je op voorhand al een duidelijk idee of NextEnergy voor jou een besparing betekent of niet. Kies je voor deze nieuwe speler op de markt? Dan kan je via de handige app van NextEnergy jouw verbruik op de voet volgen. Goed om te weten is dat je ook op eender welk moment over kunt stappen richting een ander bedrijf. NextEnergy is van mening dat klanten dwingen om te blijven geen goed idee is.

Is NextEnergy betrouwbaar?

Nieuwe spelers op de markt worden altijd een beetje verdacht aangekeken. Nochtans is er geen enkele reden om wantrouwen tegenover NextEnergy te hebben. De oprichters zijn bekend en op de website vind je ook heel wat belangrijke informatie over het bedrijf en zijn werking terug. Zo is er een eigen klantendienst die je altijd kunt contacteren, zo is de verbinding met de website een veilige en zo kan je hen ook op sociale media terugvinden. NextEnergy stelt duidelijke informatie tentoon op hun website. Zo kan je daar ook info terugvinden over het adres van de hoofdzetel en onder andere het btw nummer. NextEnergy is een Nederlands bedrijf en moet zodoende ook de Nederlandse wetgeving volgen. Kortom: er is geen enkele reden om wantrouwen te hebben tegenover NextEnergy.

Klantenservice en klachten

Op de website van NextEnergy vind je heel wat informatie terug over de onderneming. Zit je toch nog met een vraag? Dan kan je de veelgestelde vragen even bekijken. Helpt dit je toch nog niet vooruit? Dan kan je best even contact opnemen met de klantendienst van NextEnergy. De klantendienst kan je op verschillende manieren bereiken. Zo kan je telefonisch contact opnemen via het nummer op de website, kan je een mailtje sturen, kan je via Facebook een bericht sturen of via Instagram een bericht sturen. Mag het allemaal net iets meer ouderwets? Dan kan je ook altijd een brief opsturen via het adres dat vermeld staat op de website. In de regel krijg je op vragen richting de klantendienst binnen enkele uren een antwoord. Heb je een klacht voor NextEnergy? Dan stuur je die best per mail. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en binnen de twee weken een uitgebreid antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Als website die gespecialiseerd is in beoordelingen, reviews en ervaringen over webwinkels zoals NextEnergy zijn wij altijd op zoek naar extra informatie en extra meningen. Was jij al eens klant bij NextEnergy? Dan heb je er vast wel iets over te vertellen. Zou je NextEnergy aanraden aan derden of net niet? Laat het weten!

Reviews over NextEnergy
Gerelateerde bedrijven
Energiedirect.nl logo
Energiedirect.nl
13 beoordelingen
6
GoVolt logo
GoVolt
7 beoordelingen
5,4
om | nieuwe energie logo
om | nieuwe energie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over NextEnergy

NextEnergy is geverifieerd door ons expert team. De webshop NextEnergy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NextEnergy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NextEnergy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

NextEnergy is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van nextenergy.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NextEnergy.

Geplaatst op: 28-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Ik december overgestapt. Heel tevreden, prima levering, veel goedkoper. Vrij jonge leverancier dus qua contact, communicatie en de app nog wat te verbeteren.

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Jennie D.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NextEnergy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Energiedirect.nl logo
Energiedirect.nl
13 beoordelingen
6
GoVolt logo
GoVolt
7 beoordelingen
5,4
om | nieuwe energie logo
om | nieuwe energie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NextEnergy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over NextEnergy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NextEnergy actief?

NextEnergy is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NextEnergy reviews? Dan kun je naar de website van NextEnergy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie