Gaslicht.com logo

Gaslicht.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gaslicht.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2402
Gaslicht.com logo
Website
gaslicht.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gaslicht.com

De wereld van energieleveranciers en de prijs voor gas en licht is voor de meeste mensen behoorlijk onoverzichtelijk. Het is haast ondoenlijk om zelf vanachter de computer de beste aanbieder van energie te vinden. Gelukkig neemt Gaskicht.com het werk uit handen. Met een paar muisklikken krijg je een duidelijk overzicht welke aanbieders voor jou interessant zijn. Wil je meer weten over Gaslicht.com en ben je benieuwd naar beoordelingen van andere gebruikers? Lees hier ervaringen en reviews en bepaal of jij ook Gaslicht.com gaat gebruiken om een nieuwe energieaanbieder te vinden.

Over Gaslicht.com

Gaslicht.com is in 2003 opgericht door de toen 18-jarige Ben Woldring. Door de liberalisering van de energiemarkt kregen consumenten een vrije keuze om zelf een leverancier te kiezen. Gaslicht.com is een vergelijkt de verschillende tarieven en diensten van verschillende energieleveranciers. Doelstelling van het bedrijf is het geven van objectieve informatie over energietarieven aan consumenten, bedrijven en instellingen. De missie van Gaslicht.com is consumenten in staat stellen om gemakkelijker en beter een keuze te laten maken. Deze dienst is gratis voor de consument. Energiebedrijven betalen Gaslicht.com een vergoeding nadat de consument via de site is overgestapt naar een andere leverancier. De vergoeding is voor alle energieaanbieders gelijk waardoor het voor Gaslicht.com niet uitmaakt welk bedrijf hierbij is betrokken.

Waarom kiezen voor Gaslicht.com

Gaslicht.com is geheel gratis en vrijblijvend te bezoeken. Consumenten geven hun eigen energiebehoefte aan, waarbij ze rekening kunnen houden met het verbruik in het verleden, de soort woning en toegepaste isolatie en de vraag of er wel of niet gebruik moet worden gemaakt van groene stroom. Gaslicht.com analyseert deze gegevens en geeft een vrijblijvend advies, gericht op de eigen unieke situatie. Consumenten zien in 1 oogopslag hoe hoog hun energierekening zal zijn bij het aangaan van een nieuw contract. Veel energieaanbieders werken met kortingen voor nieuwe klanten, waardoor overstappen al snel veel geld kan schelen. Kies je voor een nieuw contract dan zal Gaslicht.com de overstap administratief verzorgen. Klanten krijgen zo de goedkoopste energie op de meest eenvoudige manier in huis.

Is Gaslicht.com betrouwbaar?

Gaslicht.com heeft een betrouwbare reputatie. Op de onafhankelijke site eKomi krijgt Gaslicht.com een gemiddeld cijfer van 9.4. In 2019 en 2020 is Gaslicht.com gekozen tot beste en populairste website van het jaar. In 2020 wint Gaslicht.com de Digital Excellence Monitor in de categorie energie op desktop. De Shopping Awards Publieksprijs 2021 is ook naar Gaslicht.com gegaan. Gaslicht.com is onafhankelijk. Energiebedrijven hebben geen invloed over de informatie die klanten te zien krijgen.

Klantenservice en klachten

Gaslicht.com heeft een eigen klantenservice. De helpdesk is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor alle soorten vragen. Het bezoekadres is gevestigd in het Gelderse Voorthuizen. Vragen kunnen ook via een contactformulier op de website worden gesteld. Klachten zijn telefonisch of via een email aan het bedrijf kenbaar te maken. Gaslicht.com maakt gebruik van sociale media zoals Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goedkope energie afnemen, en met behulp van Gaslicht.com is dit eenvoudig te realiseren. Heb jij gebruik gemaakt van Gaslicht.com om je energietarieven te vergelijken en te verlagen? Schrijf dan hier je ervaringen op en help andere bezoekers om een goed beeld te krijgen wat Gaslicht.com kan bieden.

Reviews over Gaslicht.com
Gerelateerde bedrijven
Pure Energie logo
Pure Energie
32 beoordelingen
8,8
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Gaslicht.com

Ons team van experts heeft Gaslicht.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Gaslicht.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Gaslicht.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Gaslicht.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van gaslicht.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gaslicht.com.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hopeloos

Na aanvankelijk foutieve offerte in juli 2022 en twee maal uitstel plaatsingsdatum werden zonnepanelen geplaatst op 1 februari. Ook de meterkast werd vervangen; de volgende dag bleekeen belangrijk stopcontact zonder stroom.
Na acht dagen zou dit in orde gemaakt worden, doch er kwam niemand, zonder berichthiervan te geven.
Twee weken na eerste plaatsing werd het stopcontact hersteld, de aansluiting van de zonnepanelen werd "doorgezet" naar de installateurs.
Bedroevendeen hopeloze afhandeling, na eerder bedolven te zijn met uitgroeide

Geplaatst op: 15-02-2023
Laatst bewerkt op: 15-02-2023
Geschreven door: Hans M.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht geadviseerd door gaslicht

Via gaslicht opgelicht door welkom energie. Deze partij had al 2 jaar zwaar verlies en zeer bedenkelijke solvabiliteit. Gaslicht heeft me hier niet over geïnformeerd of gewaarschuwd toen ik via deze site overstapte op welkom energie. Schadepost rond de 2000 euro, 600 euro teveel betaald voorschot in lente en zomer dat ik niet terugkrijg, 200 euro welkomstbonus weg, overschot zonnepanelen weg (600 euro) en naar verwachting 6-800 euro meer betalen deze herfst en winter door nieuw contract dat veel duurder is. Gaslicht, bedankt.

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlo W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tevreden klant

Ik maak al jaren gebruik van gaslicht.nl en ik ben er super tevreden over. Op de website krijg je altijd een duidelijk overzicht wat het voor mij ideaal maakt. Top!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elize D.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gaslicht.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pure Energie logo
Pure Energie
32 beoordelingen
8,8
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gaslicht.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Gaslicht.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gaslicht.com actief?

Gaslicht.com is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gaslicht.com reviews? Dan kun je naar de website van Gaslicht.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie