Frank Energie logo

Frank Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Frank Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4485
Frank Energie logo
Website
frankenergie.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Frank Energie

Energie tegen inkoopprijzen, dat is wat Frank Energie aanbied. Dit bedrijf staat voor duidelijk, direct, eerlijk en openhartig. Frank Energie is echt Nederlands en houdt ervan dat zaken helder en goed zijn. Jij wilt toch ook niet teveel betalen voor jouw energie? Door de maandelijks terugkerende rekening zo laag mogelijk te houden, hou je wat geld over voor leukere dingen. Lees voordat je besluit om over te stappen wat de ervaringen van anderen zijn met Frank Energie. Wij hebben de beoordelingen over Frank Energie voor je verzameld en op deze pagina op een rij gezet. Lees direct de recensies over Frank Energie en maak een doordachte keuze om te switchen van energieleverancier.

Over Frank Energie

Frank Energie maakt gebruik van slimme IT-oplossingen en koppelt hier knowhow uit de energiesector aan. Op deze manier wordt het groener, goedkoper en leuker om energie af te nemen voor jou als consument. Dit Nederlandse bedrijf onderscheid zich vooral door de openheid waarin ze alles doen. Zo hanteren ze openbaar gepubliceerde groothandelsprijzen voor gas en elektriciteit. Andere kostenposten worden duidelijk toegelicht. Jij weet dus wat je betaalt en waarvoor. Frank Energie is goedkoop maar goed. Er wordt enkel bezuinigd op overbodige zaken en zoveel mogelijk processen zijn geautomatiseerd. Hierdoor maakt Frank Energie zo min mogelijk kosten. Bij Frank Energie neem je enkel groene stroom af uit Nederland. Daarbovenop bieden ze je de mogelijkheid om extra te vergroenen door middel het planten van bomen en CO2-compensatie.

Waarom kiezen voor Frank Energie

Frank Energie levert een groen product voor een zo laag mogelijke prijs. De naam staat voor eerlijk, integer, openhartig en transparant. De huidige energiemarkt zit op slot en volgens Frank Energie moet hier verandering in komen. De gevestigde energiebedrijven gebruiken cashback acties om nieuwe klanten aan te trekken. Dit gaat ten koste van de huidige klanten, die een hoger tarief in rekening gebracht krijgen. Dit spel valt niet mee te spelen voor nieuwe partijen. Frank kiest voor een aanbod dat direct concurreert met dat van de prijsvergelijkers. In plaats van geld af te dragen aan prijsvergelijkers, gebruiken ze dit geld om terug te geven aan jou als klant en de natuur. Je zit nergens aan vast, hebt altijd inzicht in jouw verbruik, de huidige energieprijzen en de ontwikkeling van je kosten en daardoor kun je slim bijsturen. De app helpt je om grip te krijgen op jouw energiekosten.

Is Frank Energie betrouwbaar?

Frank Energie is een relatief nieuwe aanbieder, maar heeft al een paar honderd volgers op social media. Je zit nergens aan vast wanneer je hier een energiecontract afsluit. Je kunt het dus altijd eerst een paar maanden uitproberen om te bepalen of de aanbieder bij je past. Lees ook zeker de ervaringen van andere klanten. De reviews over Frank Energie op deze pagina helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? De klantenservice schiet je te hulp. Op de website vind je antwoorden op veelgestelde vragen en je kunt ook per onderwerp zoeken. Mocht je er niet uitkomen, kan je via de chat of e-mail contact opnemen met een medewerker van Frank Energie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Frank Energie? Dan stellen wij het zeer op prijs als je een recensie over Frank Energie achter wilt laten. Vertel meer over de energieaanbieder zodat ook anderen de overstap durven te maken. Schrijf in jouw Frank Energie review bijvoorbeeld over het gebruiksgemak van de app, wat je vindt van de transparantie van dit bedrijf en of je anderen aan zou raden om hier ook klant te worden. Wat zijn de grootste voordelen van deze energieleverancier?

Reviews over Frank Energie

Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
57 beoordelingen
5,2
Engie logo
Engie
10 beoordelingen
6,9
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Frank Energie

Het bedrijf Frank Energie is geverifieerd door ons. De webshop frankenergie.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Frank Energie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Frank Energie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van frankenergie.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van frankenergie.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Frank energie maakt waar wat ze zegt. Halve energiekosten

Ik ben nu vijf maanden lid. Ik zou met mijn oude energieleverancier van € 147 per maand naar € 548 per maand gaan.

Over de maanden maart tot en met juni heb ik nu € 900 energiekosten. En dat met stijgende prijzen!
Dat is € 220 per maand gemiddeld over deze periode.

Dit is mijn derde Review. Ik ben geen aandeelhouder, Vriend of familie maar gewoon door Frank mede een gelukkige Hagenaar. .

In mijn geval gelden wel een aantal randvoorwaarden en omstandigheden waardoor ik er zo prachtig uitspring.

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Ton B.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Frank Energie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Energie logo
Budget Energie
57 beoordelingen
5,2
Engie logo
Engie
10 beoordelingen
6,9
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frank Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Frank Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frank Energie actief?

Frank Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frank Energie reviews? Dan kun je naar de website van Frank Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie