Nextens logo

Nextens reviews, ervaringen en beoordelingen

Nextens reviews, ervaringen en beoordelingen
4639
Nextens logo
Website
Nextens
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Nextens

De fiscale aangifte is elk jaar opnieuw voor heel wat mensen een bron van enorme kopzorgen. Vul je alles wel correct in? Krijg je alles waar je recht op hebt? Schiet je jezelf soms niet in de voet? Zijn er digitale oplossingen die handig kunnen zijn? Het zijn stuk voor stuk vragen waar een onderneming als Nextens je mee kan helpen. Maar is Nextens wel de beste keuze voor jouw fiscale aangifte? Wat vertellen hun klanten? Zijn de reviews positief? Zijn er ook negatieve ervaringen? Die beoordelingen over Nextens lees je op deze webpagina. Zo maak jij altijd de juiste keuze!

Over Nextens

Nextens is een onderneming die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met de fiscale aangifte. Het is een bedrijf dat een groot deel van de markt in handen heeft, het is zelfs marktleider binnen zijn niche, en een bedrijf met een enorme historiek. Nextens is immers al sinds de jaren ’60 actief binnen de sector en was in 1984 de eerste die aangiftesoftware op een floppy uitbracht. Dat is dan ook meteen één van de speerpunten van de werkwijze van Nextens: innovatie staat voorop. Op de website van Nextens vind je ook heel wat informatie over de aangifte en wat daarbij belangrijk is en wat je zelf kunt doen. Blijf je ook graag op de hoogte van belangrijke nieuwtjes uit de sector? Dan kan je je inschrijven op hun nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Nextens?

Nextens is in de eerste plaats een echte specialist ter zake die een ruim aanbod aan oplossingen in huis heeft voor de aangifte. Zo kan je bij het bedrijf terecht voor aangiftesoftware maar ook voor advies of bij problemen. Nextens werkt onder andere met inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting en nog veel meer! Ook goed om te weten is dat ze bij Nextens een bewuste inspanning doen om de eigen software aan een zo groot mogelijk aantal boekhoud- en CRM pakketten te koppelen. Op die manier kunnen klanten zelf blijven bepalen met welke software ze werken en welke ze graag werken. Flexibiliteit is dan iets dat bij Nextens zeer belangrijk wordt geacht. Wat krijg je exact als klant van Nextens? Wat dacht je van een eigen accountmanager, een platform dat aan strenge veiligheidseisen voldoet, gratis overstapservice en een kosteloze training door de eigen experts.

Is Nextens betrouwbaar?

Nextens is een onderneming die niet alleen marktleider is binnen zijn sector maar bovendien al meer dan zestig jaar actief is. Daarnaast is het zo dat tal van bedrijven een beroep doen op de diensten van Nextens en deze ook nodig hebben. Je kunt dus op je beide oren slapen wat betreft de betrouwbaarheid van de diensten van Nextens. Het bedrijf beschikt over een eigen klantendienst, biedt heel wat informatie aan de op website en je vindt ze terug op diverse sociale media. Nextens heeft bijvoorbeeld profielen waar je ook vragen kunt stellen op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Om maar een kleine greep te nemen uit de klanten van Nextens: EG, Cirium, ICIS en meer! Met andere woorden: Nextens is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of zit je met een probleem? Als klant van Nextens beschik je over een eigen telefoonservice om dergelijke zaken meteen op te lossen. Alternatief kan je ook even contact opnemen met de klantendienst. Er is een technische support desk voor technische problemen, er is de klantendienst voor klanten en er is een pagina op de website waar je vragen kunst stellen als je geen klant bent. Je kunt de klantendienst bereiken door het contactformulier in te vullen, door telefonisch contact op te nemen of door een mailtje te sturen. Nextens reageert in de regel binnen enkele uren op werkdagen op vragen en op klachten. Lang hoef je dus nooit te wachten!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Nextens? Of was je dat ooit? Dan is jouw ervaring met deze onderneming voor onze bezoekers van groot belang. Wij zijn immers altijd op zoek naar reviews en beoordelingen van Nextens. Wat vind je bijvoorbeeld van de service van het bedrijf? Is de software gemakkelijk in gebruik? Is de prijs fair voor de geleverde diensten? Is er effectief voldoende expertise aanwezig? Heb je enige ervaring met de klantendienst en hoe zou je die omschrijven? Zou je met andere woorden Nextens aanraden aan vrienden en/of familie? En waarom wel of net niet?

Reviews over Nextens
Gerelateerde bedrijven
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
EasySwitch.nl logo
EasySwitch.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Nextens

Nextens is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nextens bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nextens lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nextens. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Nextens is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Nextens. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nextens.

Geplaatst op: 23-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bespaart heel veel tijd

Nextens gaat met de tijd mee. Toegankelijk via alle systemen en browsers. Maakt goed gebruik van de digitale informatie. Sinds dit jaar kan ik ook de jaarstukken importeren uit mijn online boekhoudprogramma, dus nooit meer handmatig de jaarstukken invullen.

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Willem D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nextens
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
EasySwitch.nl logo
EasySwitch.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nextens een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nextens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nextens actief?

Nextens is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nextens reviews? Dan kun je naar de website van Nextens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie