Namibiereisopmaat logo

Namibiereisopmaat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Namibiereisopmaat reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Namibiereisopmaat logo
Website
namibiereisopmaat.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website
Namibië Reisopmaat is de specialist in rondreizen, fly & drive vakanties en avontuurlijke safaris door geheel Namibië. Vanuit Kaapstad verzorgen het enthousiaste team Nederlanders de mooiste reizen op maat. Een ieder zou kennis moeten maken met dit bijzondere land en de liefde delen voor Namibië. Want een ding kan het team beloven: Op Namibië gaat iedereen verliefd worden! Reviews over Namibiereisopmaat

Gerelateerde bedrijven

Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Namibiereisopmaat

Namibiereisopmaat is geverifieerd door ons expert team. De webshop Namibiereisopmaat bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Namibiereisopmaat lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Namibiereisopmaat. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Namibiereisopmaat is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van namibiereisopmaat.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Namibiereisopmaat.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top expeditie

Henry hielp ons een geweldige vakantie samen te stellen. We waren op reis met een groep van 14 personen. Hij presenteerde veel verschillende opties en werkte hard om de beste pasvorm voor onze groep te vinden. Hij was eerlijk, open en behulpzaam. We hadden een zeer gedenkwaardige reis. Bedankt voor al je hulp en expertise.

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Sanne G.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Namibiereisopmaat


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Namibiereisopmaat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Namibiereisopmaat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Namibiereisopmaat actief?

Namibiereisopmaat is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Namibiereisopmaat reviews? Dan kun je naar de website van Namibiereisopmaat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie