Mysecretdate logo

Mysecretdate reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mysecretdate reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
506
Mysecretdate logo
Website
Mysecretdate.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mysecretdate

Zoek je een nieuwe liefde of een spannende ontmoeting en heb je besloten om je heil te zoeken op internet? Grote kans dat je op enig moment terecht komt op de website van Mysecretdate. Natuurlijk wil je dan wel graag weten of Mysecretdate een betrouwbare en eerlijke ervaring biedt. Zijn de gesprekspartners die je ontmoet wel “echt”? Hoe werkt het eigenlijk en welk bedrijf zit erachter? Lees hier meer over ervaringen van anderen met Mysecretdate en kom erachter of deze site iets voor jou is. Met de reviews van anderen kun je een betere beslissing maken, dus bekijk hieronder onze analyse.

Over Mysecretdate

Mysecretdate is eigendom cq. onderdeel van de groep “Trafficshare”. Dit bedrijf exploiteert naast Mysecretdate nog andere sites in hetzelfde domein. Bijvoorbeeld www.cooldating.nl, www.iflirts.nl, www.hete-profielen.nl en www.nieuweliefdes.nl. Het bedrijf Trafficshare bestaat al meer dan 10 jaar maar presenteert zich enigszins summier op hun bedrijfspagina. Het blijkt daar met name te gaan om big data oplossingen, SEO marketing (oftewel vindbaarheid op internet), content management en kunstmatige intelligentie. Alle bovengenoemde sites inclusief Mysecretdate zelf werken via hetzelfde principe: je dient te betalen met “credits” om interacties te krijgen. Het is dus niet gratis - maar wat is dat wel...

Waarom kiezen voor Mysecretdate

Mysecretdate stelt dat je via hun website een leuke en spannende date kunt vinden. Het idee is dat je een account kunt aanmaken. Daarna maak je een profiel aan en door middel van een algoritme koppelt het systeem jou aan eventuele partners die aansluiten op jouw profiel. Ontstaat er een “match”, dan kun je diegene een bericht of een zogenaamde “flirt” sturen. Wat er daarna gebeurd is aan jou en je gesprekspartner. Het aanmaken van een account en een profiel is gratis, wil je verder in contact komen met mensen die jij interessant vindt dan dien je daarvoor te betalen met de zogenaamde credits.

Het moge duidelijk zijn dat de activiteiten van Mysecretdate zich richten op het leggen van, laten we zeggen, ondeugende contacten. Als je juist daar naar op zoek bent dan zit je hier helemaal goed. Afgaande op ervaringen van anderen zijn er echter wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden (lees hieronder verder).

Is Mysecretdate betrouwbaar?

Als je reviews bekijkt, lijkt betrouwbaarheid een ietwat heikel punt voor Mysecretdate. Aan de positieve kant kunnen we melden dat de bedrijfsinformatie duidelijk is, dat het inzichtelijk is met wie je te maken hebt en dat men transparant is over hoe het bedrijf in elkaar zit. Dat laatste lijkt echter ook meteen een punt van zorg inzake de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Diverse mensen die hun ervaringen met Mysecretdate delen, melden namelijk dat zij het gevoel hebben niet met echte personen van doen te hebben. Dit gevoel zou ook kunnen kloppen, want op de website staat vermeld dat het bedrijf zich het recht voorbehoudt om zelf profielen aan te maken. De volledige tekst is te lezen in het kopje FAQ's. Namens deze accounts worden berichten verstuurd aan gebruikers.

Letterlijk deelt Mysecredate hier mee dat er gewerkt kan worden met gefingeerde, dus niet echte accounts. Je spreekt in dat geval niet met iemand die echt in jou geïnteresseerd is maar met een bot of met iemand die in dienst is van Mysecretdate. Een ander punt dat gebruikers noemen is dat de conversatie ineens stokt en nooit concreet wordt. Het zou zomaar kunnen dat dit slechts bij een enkeling het geval is en dat er wel degelijk een leuke date uit je contacten via MySecretdate voortkomt. Hoe het ook precies in elkaar zit, positief is in ieder geval dat Mysecretdate open en transparant is in de werkwijze en deze vrijwillig deelt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is beschikbaar per e-mail en per telefoon. Aangegeven wordt dat deze bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 09 uur tot 17 uur. Aan het bellen zijn geen kosten verbonden en men streeft ernaar om klachten binnen 48 uur te behandelen. Er is geen social mediakanaal bereikbaar, wel worden de KvK gegevens en het btw-nummer van het bedrijf duidelijk weergegeven op de site. Op reviews op internet wordt niet gereageerd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een (positieve, dan wel negatieve) ervaring met Mysecretdate gehad en wil je die met anderen delen? Jouw beoordeling van Mysecretdate kan anderen helpen om een goede en verantwoorde keuze te maken. Dus laat je reactie hier achter!

Reviews over Mysecretdate
Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Afspraak logo
Afspraak
8 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen
10
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Mysecretdate

Mysecretdate is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mysecretdate bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mysecretdate lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mysecretdate. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mysecretdate is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Mysecretdate.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mysecretdate.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters en allemaal nep profielen

Ze houden je aan het lijntje. Het komt nooir tot een date. Dus doe het niet

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Beste datingsite

Dit is de Beste datingsite die ik tot nu toe heb gevonden. Ik heb al verschillende leuke dates gehad waar het zeker de goede richting mee op is gegaan. Super tevreden dus!

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bo M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mysecretdate
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Afspraak logo
Afspraak
8 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mysecretdate een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Mysecretdate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mysecretdate actief?

Mysecretdate is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mysecretdate reviews? Dan kun je naar de website van Mysecretdate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie