Mysecretdate logo

Mysecretdate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Mysecretdate logo
Mysecretdate ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
20
20
20
18

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo 50Plusmatch
12 beoordelingen
6,8
Be2 logo Be2
3 beoordelingen
7,3
Meetic logo Meetic
1 beoordelingen
9

Reviews en Ervaringen Mysecretdate

Zoek je een nieuwe liefde of een spannende ontmoeting en heb je besloten om je heil te zoeken op internet? Grote kans dat je op enig moment terecht komt op de website van Mysecretdate. Natuurlijk wil je dan wel graag weten of Mysecretdate een betrouwbare en eerlijke ervaring biedt. Zijn de gesprekspartners die je ontmoet wel “echt”? Hoe werkt het eigenlijk en welk bedrijf zit erachter? Lees hier meer over ervaringen van anderen met Mysecretdate en kom erachter of deze site iets voor jou is. Met de reviews van anderen kun je een betere beslissing maken, dus bekijk hieronder onze analyse.

Over Mysecretdate

Mysecretdate is eigendom cq. onderdeel van de groep “Trafficshare”. Dit bedrijf exploiteert naast Mysecretdate nog andere sites in hetzelfde domein. Bijvoorbeeld www.cooldating.nl, www.iflirts.nl, www.hete-profielen.nl en www.nieuweliefdes.nl. Het bedrijf Trafficshare bestaat al meer dan 10 jaar maar presenteert zich enigszins summier op hun bedrijfspagina. Het blijkt daar met name te gaan om big data oplossingen, SEO marketing (oftewel vindbaarheid op internet), content management en kunstmatige intelligentie. Alle bovengenoemde sites inclusief Mysecretdate zelf werken via hetzelfde principe: je dient te betalen met “credits” om interacties te krijgen. Het is dus niet gratis - maar wat is dat wel...

Waarom kiezen voor Mysecretdate

Mysecretdate stelt dat je via hun website een leuke en spannende date kunt vinden. Het idee is dat je een account kunt aanmaken. Daarna maak je een profiel aan en door middel van een algoritme koppelt het systeem jou aan eventuele partners die aansluiten op jouw profiel. Ontstaat er een “match”, dan kun je diegene een bericht of een zogenaamde “flirt” sturen. Wat er daarna gebeurd is aan jou en je gesprekspartner. Het aanmaken van een account en een profiel is gratis, wil je verder in contact komen met mensen die jij interessant vindt dan dien je daarvoor te betalen met de zogenaamde credits.

Het moge duidelijk zijn dat de activiteiten van Mysecretdate zich richten op het leggen van, laten we zeggen, ondeugende contacten. Als je juist daar naar op zoek bent dan zit je hier helemaal goed. Afgaande op ervaringen van anderen zijn er echter wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden (lees hieronder verder).

Is Mysecretdate betrouwbaar?

Als je reviews bekijkt, lijkt betrouwbaarheid een ietwat heikel punt voor Mysecretdate. Aan de positieve kant kunnen we melden dat de bedrijfsinformatie duidelijk is, dat het inzichtelijk is met wie je te maken hebt en dat men transparant is over hoe het bedrijf in elkaar zit. Dat laatste lijkt echter ook meteen een punt van zorg inzake de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Diverse mensen die hun ervaringen met Mysecretdate delen, melden namelijk dat zij het gevoel hebben niet met echte personen van doen te hebben. Dit gevoel zou ook kunnen kloppen, want op de website staat vermeld dat het bedrijf zich het recht voorbehoudt om zelf profielen aan te maken. De volledige tekst is te lezen in het kopje FAQ's. Namens deze accounts worden berichten verstuurd aan gebruikers.

Letterlijk deelt Mysecredate hier mee dat er gewerkt kan worden met gefingeerde, dus niet echte accounts. Je spreekt in dat geval niet met iemand die echt in jou geïnteresseerd is maar met een bot of met iemand die in dienst is van Mysecretdate. Een ander punt dat gebruikers noemen is dat de conversatie ineens stokt en nooit concreet wordt. Het zou zomaar kunnen dat dit slechts bij een enkeling het geval is en dat er wel degelijk een leuke date uit je contacten via MySecretdate voortkomt. Hoe het ook precies in elkaar zit, positief is in ieder geval dat Mysecretdate open en transparant is in de werkwijze en deze vrijwillig deelt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is beschikbaar per e-mail en per telefoon. Aangegeven wordt dat deze bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 09 uur tot 17 uur. Aan het bellen zijn geen kosten verbonden en men streeft ernaar om klachten binnen 48 uur te behandelen. Er is geen social mediakanaal bereikbaar, wel worden de KvK gegevens en het btw-nummer van het bedrijf duidelijk weergegeven op de site. Op reviews op internet wordt niet gereageerd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een (positieve, dan wel negatieve) ervaring met Mysecretdate gehad en wil je die met anderen delen? Jouw beoordeling van Mysecretdate kan anderen helpen om een goede en verantwoorde keuze te maken. Dus laat je reactie hier achter!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Mysecretdate

profielfoto van Bo M.
Bo M.
07-04-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste datingsite

Dit is de beste datingsite die ik tot nu toe heb gevonden. Ik heb al verschillende leuke dates gehad waar het zeker de goede richting mee op is gegaan. Super tevreden dus!

Schrijf een review over Mysecretdate

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

50Plusmatch logo 50Plusmatch
12 beoordelingen
6,8
Be2 logo Be2
3 beoordelingen
7,3
Meetic logo Meetic
1 beoordelingen
9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie