MyNametags logo

MyNametags reviews, ervaringen en beoordelingen

MyNametags reviews, ervaringen en beoordelingen
1486
MyNametags logo
Website
MyNametags
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen MyNametags

Als moeder of vader van kleine kinderen ken je het vast wel: er is een sportdag en de helft van de kleding van jouw kleine uk is zoek. Of misschien zit je wel in een sportclub of een andere vereniging en lijkt het haast onmogelijk om uiteen te houden welk shirt van wie nu weer is. Naamlabels zijn voor beide en nog veel andere problemen een handige oplossing. Op MyNametags kan je dergelijke labels op de kop tikken. Maar is MyNametags wel te vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van echte klanten met hun diensten? Hoe beoordelen die klanten hen? Op deze pagina vind je reviews over MyNametags terug. Zo kan jij op basis van die ervaringen en beoordelingen een correct oordeel vormen over de betrouwbaarheid van dit bedrijf!

Over MyNametags

MyNametags is een in oorsprong Deens bedrijf dat een breed assortiment aan labels op de markt brengt. De geschiedenis van de onderneming gaat terug tot 2004 wanneer Lars B. Anderson beslist om de kleding van zijn eigen kinderen te beginnen labelen. Sindsdien heeft MyNametags slechts 2 filosofie gehanteerd: het doel is de beste labels ter wereld te creëren. Vandaag de dag levert MyNametags over heel Europa en ver daarbuiten naamlabels en biedt daarbij straffe voorwaarden aan. Zo geniet je bij een aankoop bij MyNametags van een garantie van 10 jaar. Indrukwekkend lang voor een dergelijk product. Zo wezen verschillende onafhankelijke tests in het verleden al uit dat de labels van MyNametags de beste in de markt zijn. Leuk detail is dat het bij MyNametags perfect mogelijk is om het gros van de internationale accenten (denk bijvoorbeeld aan sommige IJslandse letters, Arabische en Griekse tekens of de Franse accenten) te reproduceren op labels. Levering mag je uiterlijk 10 dagen na bestelling verwachten en verzending is gratis!

Waarom kiezen voor MyNametags?

MyNametags heeft een ruim assortiment aan labels. Op de website vind je de volgende categorieën terug: stickers, instrijk labels, Ministickers, Maxistickers, Hello Kitty, Meneertje & Mevrouwtje, Zwart en Wit stickers en Muurstickers. Weet je na de aankoop niet meteen hoe het in zijn werk gaat? Dan vind je ook de juiste instructies op de webshop terug. Hoor je bij een school, kinderopvang of een verzorgingshuis? Dan zijn er aparte pagina’s op de webshop van MyNametags om jouw bestelling door te voeren. Naast verschillende standaard ontwerpen kan je er ook voor opteren om een eigen label te ontwerpen. Ook goed om te weten is dat alle kleurstickers en ministickers behandeld zijn met een antibacteriële laag en dat dit bovendien ISO gecertificeerd is. De meeste stickers zijn bovendien ook magnetronbestendig.

Is MyNametags betrouwbaar?

MyNametags is een Deens bedrijf wiens hoofdzetel vandaag de dag in Ierland terug te vinden is. Informatie die je ook meteen op de website terug kunt vinden. Daar vind je niet alleen het adres van de hoofdzetel terug, maar ook het Nederlandse adres, het BTW nummer, het bedrijfsregistratienummer en ook alle nodige contactinformatie. Zit je met vragen of problemen? Dan kan je aan de hand van deze contactinformatie de klantenservice bereiken. MyNametags publiceert onafhankelijke klantenreviews en beoordelingen op hun website en is een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Bovendien wonnen ze in 2018 de Queen’s Awards for Enterprise: international trade. De verbinding met de website verloopt overigens ook via een beveiligde SSL-verbinding.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag die door de Vraag & Antwoord pagina op de webshop niet kan worden opgelost? Dan kan je je wenden tot de klantenservice, net als wanneer je een klacht zou hebben. De klantenservice kan je bereiken per post, per mail of telefonisch. Volgens MyNametags zelf is de snelste en beste manier om vragen of klachten over te brengen een mail te sturen naar het bedrijf. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en zoals wettelijk voorgeschreven krijg je hoe dan ook binnen de 14 dagen een antwoord op elke klacht. Blijf je met onenigheid zitten? Dan kan je nog altijd de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg contacteren. Als gecertificeerd lid onderwerpt MyNametags zich aan de uitspraken van dit orgaan.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij thuis al de labels van MyNametags? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met de producten van MyNametags en jouw beoordeling van de bedrijfswerking. Zijn de producten effectief kwaliteitsvol? Was je tevreden over de levering? Heb je al contact gehad met de klantenservice en hielpen ze jou in dat geval vlot verder? Schrijf hier jouw review neer en vertel de volgende klant wat hij/zij mag verwachten!

Reviews over MyNametags
Gerelateerde bedrijven
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
Fotosticker.net logo
Fotosticker.net
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer professioneel

Ik belde en kreeg een heel aardige vent te pakken die me door de stappen leidde die ik moest doen. Hij was zeer professioneel en gaf me de tijd die ik nodig had om mijn bestelling af te ronden.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Manon V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MyNametags
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
Fotosticker.net logo
Fotosticker.net
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MyNametags een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MyNametags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MyNametags actief?

MyNametags is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MyNametags reviews? Dan kun je naar de website van MyNametags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie