MeyBodywear logo

MeyBodywear reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MeyBodywear reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MeyBodywear

Ons team van experts heeft MeyBodywear geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MeyBodywear bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MeyBodywear is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MeyBodywear is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van mey.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MeyBodywear.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne kleren

Ik heb hier al vaker een aantal spullen besteld en het zit ook elke keer erg fijn. De prijs kwaliteit verhouding is nog best prima en het is het voor mij zeker waard.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Indy V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MeyBodywear


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Otto.nl logo
Otto.nl
5 beoordelingen
6
Ador logo
Ador
2 beoordelingen
6
Bonprix logo
Bonprix
6 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MeyBodywear een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MeyBodywear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MeyBodywear actief?

MeyBodywear is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MeyBodywear reviews? Dan kun je naar de website van MeyBodywear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie