MEXEM logo

MEXEM reviews, ervaringen en beoordelingen

MEXEM reviews, ervaringen en beoordelingen
4309
MEXEM logo
Website
MEXEM
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen MEXEM

Voor iedere belegger heeft MEXEM een geschikt platform. Voor de beginners is er een klantenportaal, TWS biedt alles dat de gevorderde trader zoekt en met de mobiele app kan iedereen op elk gewenst moment beleggen. Wil jij gaan investeren en wil je meer weten over de ervaringen van anderen met MEXEM? Door beoordelingen over MEXEM te lezen krijg je een duidelijk beeld van dit handelsplatform. Lees op deze pagina wat de ervaringen zijn zodat je een weloverwogen keuze maakt om gebruik te gaan maken van de diensten van MEXEM.

Over MEXEM

MEXEM maakt deel uit van Interactive Brokers. Dit Amerikaanse bedrijf is onder andere bekend van TradersOnly en Lynx. MEXEM biedt een eigen platform, ondersteuning en klantenservice aan, maar door onderdeel uit te maken van een gevestigd bedrijf binnen de beleggingswereld profiteer jij van extra zekerheden. In Nederland wordt het handelsplatform beheert door Interactive Brokers Nederland. Het bedrijf staat onder controle van de Amerikaanse SEC. Het doel van MEXEM is om verschillende vormen van online beleggen aan te bieden, waardoor zowel beginnende als ervaren beleggers profiteren van de scherpste prijzen. Door extra kosten te vermijden kun je jouw rendement efficiënt maximaliseren.

Waarom kiezen voor MEXEM

Een van de voornaamste redenen om te kiezen voor handelen via MEXEM, zijn de zeer lage en transparante tarieven. Het is geheel gratis om een rekening te openen bij deze online broker. Er is geen minimum bedrag dat je in moet leggen en ook worden er geen extra kosten gerekend voor gebruik van het platform, de software of de rapportages. De tarieven zijn transparant en eerlijk, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Je betaalt alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt. Een ander groot voordeel van MEXEM is dat je wereldwijd kunt beleggen op meer dan 120 beurzen. Hierdoor krijg je toegang tot ruim 126 markten en een zeer groot aanbod aan beleggingsproducten. Of je nu van plan bent om ETF's te kopen, wilt beleggen in aandelen en obligaties of wilt investeren in ingewikkeldere financiële producten zoals sprinters, futures of turbo's: je doet het allemaal eenvoudig vanuit dezelfde effectenrekening.

Is MEXEM betrouwbaar?

Jouw rekeningen bij MEXEM zijn verzekerd door de SIPC tot een waarde van $500.000. Het Amerikaanse bedrijf voldoet tevens aan de EU-regulering en wordt door Cysec gereguleerd. Ook staat het bedrijf onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en wordt MEXEM gereguleerd door de Amerikaanse SEC, NFC en FINRA. Doordat je zowel met Europese als Amerikaanse regelgeving te maken hebt moeten alle aandelen en andere effecten op een gesegregeerde rekening bewaard worden. Dit zorgt ervoor dat jouw aandelen niet aangesproken worden bij een eventuele faillissement van MEXEM of moederbedrijf Interactive Brokers.

Klantenservice en klachten

Wanneer je besluit om gebruik te maken van de diensten van een online broker, is het erg belangrijk dat de klantenservice goed bereikbaar is. Je wilt immers niet te lang moeten wachten op een antwoord als er (veel) geld mee gemoeid is. MEXEM heeft een uitstekende klantenservice die bereikbaar is vanuit het online portaal. Daarnaast is het mogelijk om een medewerker telefonisch te spreken tijdens de openingstijden. MEXEM streeft ernaar om je binnen 24 uur te voorzien van een uitgebreid antwoord op jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij het platform van MEXEM om te investeren in aandelen of obligaties? Vertel ons dan meer over dit bedrijf, zodat je anderen helpt bij het maken van de juiste keuze. Hoe gaat het openen van een account in zijn werk? Wat vind je van de gebruiksvriendelijkheid van het platform, worden orders snel uitgevoerd, krijg je snel antwoord op jouw vragen en hoe lang duurt het voordat een storting is doorgevoerd? Zou je anderen aanraden om te handelen via MEXEM? Wat zijn volgens jou de grootste voor- en nadelen van dit bedrijf? Bedankt voor het achterlaten van jouw MEXEM review!

Reviews over MEXEM
Gerelateerde bedrijven
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over MEXEM

MEXEM is geverifieerd door ons expert team. De webshop MEXEM bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is MEXEM lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via MEXEM. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van MEXEM is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van MEXEM. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MEXEM.

Geplaatst op: 14-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste tarieven

Ik heb nu 6 maanden een rekening. De tarieven zijn echt heel scherp. Je krijgt heel veel informatie, nieuws en kerncijfers, transacties lopen vlotjes, lijkt betrouwbaar. Ik vind het platform wel niet zo gebruiksvriendelijk, ik combineer nog steeds met mijn oude broker. Maar ik zet meer en meer over naar Mexem omwille van de tarieven. Het is alleen moeilijk om antwoord te vinden op sommige vragen en antwoord van klantendienst is ook niet super snel. Maar ik zou het wel opnieuw doen en ook zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stabiel platform / service kan beter

Sinds April een account geopend bij Mexem. Het internet platform is heel stabiel en je vind alle nodige informatie voor het beheer van je portfolio.
Enkele negatieve puntjes.
-De tweestapsverificatie via sms werkt soms enorm traag of zelfs niet.
- Telefonische support kan beter.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David G.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MEXEM
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MEXEM een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MEXEM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MEXEM actief?

MEXEM is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MEXEM reviews? Dan kun je naar de website van MEXEM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie