Match4me.nl logo

Match4me.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Match4me.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Match4me.nl logo
Website
match4me.nl
Categorie
Hoger opgeleiden dating
Bezoek de website

Ben je opzoek naar een nieuwe relatie en wil je wel eens online gaan daten? Dan is Match4me.nl  echt een aanrader. Lees eerst de Match4me.nl ervaringen en wie weet is deze leuke datingsite ook echt wat voor jou.

Gratis inschrijven

Match4me.nl is een leuke datingsite met vele opties. Je kan je gratis inschrijven op deze datingsite. Zo kun je eerst lekker rondkijken en zien of deze datingsite echt iets voor jou is.

Over Match4me.nl

Match4me.nl is een datingsite waar grote waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Daarom weet je zeker dat je alleen met echte mensen in contact komt die net als jij opzoek zijn naar een relatie of vriendschap. Match4me.nl is ook mobiel heel goed te gebruiken. Dus kun je altijd en overal lekker in contact komen en blijven met leuke vrijgezellen. De verdeling op de datingsite tussen mannen en vrouwen is bijna gelijk. Ongeveer 45% van de gebruikers is man en 55% vrouw. Als je bent ingeschreven kun je direct chatten met leuke mannen of vrouwen. En voor je het weet heb je misschien wel een hele leuke date geregeld.

Match4me.nl ervaringen en klachten

Wil je lekker daten maar wil je eerst de Match4me.nl ervaringen eerst lezen? Geen probleem want op Ervaringensite lees je de beoordelingen en reviews van mensen die deze datingsite hebben gebruikt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je kan verwachten van deze datingsite. Heb je misschien zelf een Match4me.nl ervaring of heb je Match4me.nl klachten die je wilt melden met anderen? Dan kun je zelf een Match4me.nl review schrijven.

Gerelateerde bedrijven

eMatching logo
eMatching
14 beoordelingen
6,4
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
8,6
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over match4me.nl

Het bedrijf Match4me.nl is geverifieerd door ons. De webshop match4me.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Match4me.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Match4me.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Match4me.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van match4me.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Match4me.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfecte online dating ervaring

Ik zal mijn oordeel kort houden maar mijn eerste online dating ervaring was met Match4me. En eigenlijk nooit meer een andere datingsite gebruikt. Na 4 dates de perfecte man voor mij gevonden. Nu al maanden heel erg gelukkig en dat allemaal dankzij Match4me.

Conclusie: mat4me is top!!!

Geplaatst op: 11-07-2015
Geschreven door: Liefje1994

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie en overzichtelijke site

Een hele prettige datingsite die kwaliteit en klasse uitstraalt. En technisch gezien zit deze datingsite ook goed in elkaar en voel je je niet opgelaten. De mensen op de site zijn ook heel relaxed en het voelt prettig om te chatten. Vaak denk je dat online daten voor losers is en voel je je vaak een beetje ongemakkelijk. Maar op Match4me.nl voelde dat zeker niet zo.

De site is goed te gebruiken en je kan gratis een account aanmaken. Dus wil je het proberen dan zou ik gewoon een accountje aanmaken en eens gaan rondkijken.

Geplaatst op: 14-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Datingsite met hoge kwaliteit

Ik wilde niet bij Lexa of Parship inschrijven. Daar heb ik al teveel over gehoord en niet altijd even goed. Maar Match4me kan ik je aanraden. Echt kwaliteit en toch ander soort mensen dan op die andere datingsites. Door juiste verhouding en goeie kwaliteitscheck krijg je echt een goeie gebruikersgroep die op elkaar is afgestemd.

Geplaatst op: 24-11-2015
Geschreven door: Timo S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie site!

Hoi,

Ik wil graag kwijt dat ik Match4me een hele goeie site vind. En ik heb er veel gezien maar deze is de beste.

Geplaatst op: 18-06-2015
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een leuke datingsite

Je moet wel gek zijn om online te gaan daten dacht ik altijd. Maar toch gewoon de stoute schoenen aangetrokken. Er zijn zoveel datingsites tegenwoordig maar mijn oog viel op Match4me. Ik heb een gratis account aangemaakt en direct na 1 dag al 4 mensen waarmee ik in contact kwam. De site is simpel gehouden en daar hou ik wel van. Super ervaring en een aanrader.

Geplaatst op: 18-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbod is beperkt

Ik heb echt geen idee of het wel een hele populaire site is maar wat mijn ervaring is is dat er relatief weinig mensen in mijn omgeving te vinden zijn. Er wordt gezegd dat er duizenden mensen lid zijn maar twijfel hier zelf een beetje aan. En was daarom snel uitgekeken.

Geplaatst op: 30-10-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Match4me.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

eMatching logo
eMatching
14 beoordelingen
6,4
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Match4me.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Match4me.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Match4me.nl actief?

Match4me.nl is vooral actief in de categorie hoger opgeleiden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Match4me.nl reviews? Dan kun je naar de website van Match4me.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie