Match4me.nl logo

Match4me.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Match4me.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
83
Match4me.nl logo
Website
match4me.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Match4me.nl

Ben je op zoek naar een relatie en wil je graag een abonnement afsluiten bij Match4me.nl? Dan wil je uiteraard eerst weten of deze website betrouwbaar is. Om hier een goed beeld van te krijgen kun je het best de informatie op deze pagina lezen. Op deze pagina lees je namelijk meer over de organisatie Match4me.nl en lees je vele ervaringen van reeds bestaande gebruikers van het platform Match4me.nl. Na het lezen van deze informatie en de reviews kun je vervolgens zelf een goede beslissing maken om wel of niet lid te worden bij Match4me.nl.

Over Match4me.nl

Match4me.nl is een online datingplatform waar je terecht kunt voor het vinden van een relatie. Match4me werkt al sinds 2002 aan een zo optimaal mogelijk dating ervaring. De website is geschikt voor man, vrouw, jong en oud en richt zich tot de hoogopgeleide singles, namelijk HBO en WO geschoold. Indien je binnen deze doelgroep valt kun je gebruik maken van de datingservice. De reden voor een duidelijk omlijnde doelgroep is dat het volgens de onderneming een groot voordeel biedt voor daters, namelijk dat kandidaten meteen al aan een criterium voldoen dat vele mensen belangrijken vinden, namelijk het opleidingsniveau. Indien je gebruik wilt maken van het platform kun je gratis een profiel aanmaken bij Match4me.nl. Mocht je meer functionaliteiten willen, zoals de mogelijkheid tot het versturen van berichten, en zien wie jouw profiel heeft bekeken, dien je een abonnement af te sluiten. Je kunt bij Match4me.nl per maand betalen, of een abonnement voor meerdere maanden afsluiten.

Waarom kiezen voor Match4me.nl

Match4me.nl is een platform dat zich richt tot hoogopgeleiden singles. Indien je hoogopgeleid bent, en op zoek bent naar een relatie, heb je dus een goede kans dat je een geschikte match vindt bij Match4me.nl. Op Match4me.nl kun je eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met personen die bij jouw profiel aansluiten. Je kunt foto’s plaatsen, berichtjes versturen en ontvangen en je eigen zoekprofiel samenstellen. Hiermee verhoog je de kans op het vinden van een partner van jouw keuze. Daarnaast probeert Match4me.nl het vinden van een geschikte partner nog eenvoudiger te maken. Zo kunnen daters bijvoorbeeld op het platform een persoonlijk blog aanmaken, waardoor daters meer over zichzelf kunnen laten zien aan andere. Indien je niet meer van de website gebruik wilt maken, zoals wanneer je een geschikte partner hebt gevonden, kun je vervolgens eenvoudig jouw abonnement opzeggen.

Is Match4me.nl betrouwbaar?

Voordat je online gaat daten is het uiteraard raadzaam om na te gaan of de website betrouwbaar is. Bij Match4me.nl is dit zeker het geval. Match4me.nl is een succesvolle website met tal van tevreden gebruikers. De website is dan ook zeker te vertrouwen. Ook voldoet de website aan de gestelde eisen waaraan een betrouwbare website dient te voldoen, zoals het duidelijk communiceren van bedrijfsgegevens, eerlijke reviews van gebruikers, een thuiswinkel waarborg keurmerk en een keurmerk van veilig online daten. Het bedrijf is daarnaast ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Dit houdt in dat Match4me.nl veilig met jouw gegevens omgaat en de veiligheid tijdens het online daten zo goed mogelijk controleert. Je kunt dus met een gerust hart een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten bij Match4me.nl.

Klantenservice en klachten

Match4me.nl heeft een toegankelijke klantenservice. Indien je Match4me.nl wilt benaderen voor vragen, klachten of opmerkingen kan dit eenvoudig telefonisch of via het online contactformulier. Doorgaans word je spoedig geholpen door een medewerker van Match4me.nl. Ook geven klanten aan dat de klanten service van Match4me.nl erg behulpzaam is. Zo is de website zelfs bekroond door MVLife, en beweert de onderneming op elke ontvangen mail van klanten te reageren. Daarnaast gaat Match4me.nl zeer zorgvuldig om met jouw informatie, en worden alle profielen van gebruikers door Match4me.nl gecontroleerd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een profiel aangemaakt bij Match4me.nl en wil je graag jouw ervaringen met Match4me.nl met andere delen? Schrijf dan een review. Met jouw review help je andere singles met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen profiel aan te maken bij Match4me.nl. Schrijf bijvoorbeeld of het platform jou is bevallen, of je een geschikte partner via Match4me.nl hebt gevonden, of het aanmaken van een profiel eenvoudig was en of je snel werd geholpen door de klantenservice van Match4me.nl, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je het platform wellicht aan andere potentiële gebruikers zou aanraden of niet.

Reviews over Match4me.nl
Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7,8
86% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Match4me.nl

Het bedrijf Match4me.nl is geverifieerd door ons. De webshop match4me.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Match4me.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Match4me.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Match4me.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van match4me.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Match4me.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gern twentse dames hier te vinden

Geen match gevonden

Geplaatst op: 14-08-2022
Laatst bewerkt op: 14-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Datingsite met hoge kwaliteit

Ik wilde niet bij Lexa of Parship inschrijven. Daar heb ik al teveel over gehoord en niet altijd even goed. Maar Match4me kan ik je aanraden. Echt kwaliteit en toch ander soort mensen dan op die andere datingsites. Door juiste verhouding en goeie kwaliteitscheck krijg je echt een goeie gebruikersgroep die op elkaar is afgestemd.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte online dating ervaring

Ik zal mijn oordeel kort houden maar mijn eerste online dating ervaring was met Match4me. En eigenlijk nooit meer een andere datingsite gebruikt. Na 4 dates de perfecte man voor mij gevonden. Nu al maanden heel erg gelukkig en dat allemaal dankzij Match4me.

Conclusie: mat4me is top!!!

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liefje1994

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie site!

Hoi,

Ik wil graag kwijt dat ik Match4me een hele goeie site vind. En ik heb er veel gezien maar deze is de beste.

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanbod is beperkt

Ik heb echt geen idee of het wel een hele populaire site is maar wat mijn ervaring is is dat er relatief weinig mensen in mijn omgeving te vinden zijn. Er wordt gezegd dat er duizenden mensen lid zijn maar twijfel hier zelf een beetje aan. En was daarom snel uitgekeken.

Geplaatst op: 30-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een leuke datingsite

Je moet wel gek zijn om online te gaan daten dacht ik altijd. Maar toch gewoon de stoute schoenen aangetrokken. Er zijn zoveel datingsites tegenwoordig maar mijn oog viel op Match4me. Ik heb een gratis account aangemaakt en direct na 1 dag al 4 mensen waarmee ik in contact kwam. De site is simpel gehouden en daar hou ik wel van. Super ervaring en een aanrader.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie en overzichtelijke site

Een hele prettige datingsite die kwaliteit en klasse uitstraalt. En technisch gezien zit deze datingsite ook goed in elkaar en voel je je niet opgelaten. De mensen op de site zijn ook heel relaxed en het voelt prettig om te chatten. Vaak denk je dat online daten voor losers is en voel je je vaak een beetje ongemakkelijk. Maar op Match4me.nl voelde dat zeker niet zo.

De site is goed te gebruiken en je kan gratis een account aanmaken. Dus wil je het proberen dan zou ik gewoon een accountje aanmaken en eens gaan rondkijken.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Match4me.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Match4me.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Match4me.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Match4me.nl actief?

Match4me.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hoger opgeleiden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Match4me.nl reviews? Dan kun je naar de website van Match4me.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie