Marlies Dekkers logo

Marlies Dekkers reviews, ervaringen en beoordelingen

Marlies Dekkers reviews, ervaringen en beoordelingen
2682
Marlies Dekkers logo
Website
Marlies Dekkers
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Marlies Dekkers

Zoek je als vrouw naar de beste en mooiste lingerie en badmode, dan zou Marlies Dekkers je wellicht van dienst kunnen zijn. Om je een beter beeld te schetsen van alles wat Marlies Dekkers voor je betekenen kan, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die bevindingen kun je besluiten om eventueel ook voor de producten van Marlies Dekkers te kiezen.

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een Nederlandse modeontwerper. Ze vierde internationale successen met haar lingerielijnen en staat bekend als een pionier op dit vlak. De designs worden als trendsettend beschouwd, zoals ook de termen innovatief en baanbrekend op de designs van Marlies Dekkers geplakt kunnen worden. Marlies Dekkers slaagde er in om de lingeriewereld te veranderen. De ontwerpen die ze maakt zijn helemaal geïnspireerd op de visie die ze heeft op het leven. Voornaam doel van de producten die ze ontwerpt en te koop aanbiedt is om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven.

Waarom kiezen voor Marlies Dekkers?

Met lingerie en badmode van Marlies Dekkers draag je als vrouw altijd iets bijzonders. Als geen ander weet Dekkers functionaliteit te koppelen aan uitstraling. Ook het indrukwekkend grote aanbod is een reden om vooral voor dit merk te kiezen. Op het gebied van lingerie biedt Marlies Dekkers BH’s, prothese BH’s, slips, body’s en korsetten, jarretels en T-shirts. Ook wat betreft badmode heeft Marlies Dekkers heel veel te bieden. Wat dacht je van bikini’s, bikini tops, bikini broekjes, badpakken, kaftans, pareo’s, strandlakens en strandtassen? De designs zijn fraai en de pasvorm uitstekend. Met de producten van Marlies Dekkers koop je niet alleen fraaie producten, maar ook kwalitatief uitstekende lingerie en badmode.

Is Marlies Dekkers betrouwbaar?

Getuige de reviews en ervaringen heb je met Marlies Dekkers te maken met een zeer betrouwbare partij. De onderneming werkt volledig transparant en bied je een online maatgids zodat de kans op een miskoop zo goed als uitgesloten wordt. Ook het feit dat de producten steeds in discrete verpakking verzonden worden, ademt vertrouwen uit. Betrouwbaar is Marlies Dekkers ook op het gebied van duurzaamheid. De producten die je koopt worden altijd op milieuvriendelijk verpakt namelijk.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over een product of dienst van Marlies Dekkers, dan kun je schriftelijk een klacht indienen. Je vindt het adres gewoon op de website namelijk. Verder heb je de mogelijkheid om een e-mail te sturen en kun je kiezen voor de live chat. Ook bellen is prima mogelijk. Daarnaast is Marlies Dekkers actief op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Ook via deze kanalen zou je contact kunnen zoeken. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Marlies Dekkers, neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten zijn altijd zeer waardevol. Het is praktische informatie uit de eerste hand. Op basis van die informatie neem jij altijd de beste beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is een kleine moeite maar je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over Marlies Dekkers
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
2 beoordelingen
7,7
Philotes logo
Philotes
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Slecht

Zeer slechte service
Je staat volledig zelf ik voor de retouren!
Hier niet kopen!

Geplaatst op: 10-11-2023
Laatst bewerkt op: 10-11-2023
Geschreven door: Ines V.

3 / 10
1/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon troep, veel te duur . Nog geen 3 mnd oud en dan hangt alles al uit. Heb wel i de gaten veel ster allures en maar poggen van zo mooi en goed.

2 keer geprobeerd voor mijn vriendin wat te kopen. Is gewoon over de top . Voor zwem broekje 68 euro betalen en na 3 maanden hangt het er bij als vodden. Prijs en kwaliteit om te janken.

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Verrassing voor een trouwe en tevreden klant!

Ik werd blij verrast, als trouwe en zeer tevreden klant, met een prachtige zijden sjaal/omslagdoek in een spannende panterprint als blijk van waardering voor mijn bestellingen. Dat is nog eens een leuke verrassing zo vlak voor de Kerst! En dan nog zijde ook! Hartelijk dank daarvoor. Dat kom je bij lang niet alle bedrijven tegen, zo'n blijk van waardering als trouwe klant.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Trudy N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer.

Dinsdagavond naar de stock sale van Marlies Dekkers geweest. Helaas waren er nauwlijks setjes te verkrijgen, de strings/onderbroeken ontbraken bij zeker 75% van de bh's. 2,5 uur rijden voor niks. Als je reclame maakt voor een stock sale waarbij je setjes voor een mooie prijs aanbiedt. moet je ook zorgen dat er setjes zijn. Dit nooit meer.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anita

4 / 10
1/5 4/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk zwempak

Ik heb even getwijfeld om dit zwempak te kopen, het is -5 graden buiten, maar het ontwerp was het schattigste dat ik ooit heb gezien. De kwaliteit is zo voortreffelijk, de pasvorm is prachtig, ik kan dit badpak gewoon niet genoeg prijzen.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lizzy L.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Marlies Dekkers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
2 beoordelingen
7,7
Philotes logo
Philotes
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Marlies Dekkers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Marlies Dekkers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Marlies Dekkers actief?

Marlies Dekkers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Marlies Dekkers reviews? Dan kun je naar de website van Marlies Dekkers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie