Maritieme-decoratie.nl logo

Maritieme-decoratie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Maritieme-decoratie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
866
Maritieme-decoratie.nl logo
Website
Maritieme-decoratie.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Maritieme-decoratie.nl

Ben jij helemaal gek van alles wat met de maritieme wereld te maken heeft? Of ben je een feestje in het maritieme thema aan het organiseren? Dan merk je al snel genoeg dat de nodige accessoires en versieringen moeilijk terug te vinden zijn in winkels. Gelukkig is er dan Maritieme-decoratie.nl waar je heel wat terug kunt vinden. Maar wat weet je eigenlijk over Maritieme-decoratie.nl? Als je op zoek bent naar reviews over Maritieme-decoratie.nl zit je op deze webpagina goed. Hier vind je ervaringen met en beoordelingen van Maritieme-decoratie.nl. Zo weet jij uit welke kant de wind waait.

Over Maritieme-decoratie.nl

Maritieme-decoratie.nl is een website die zich profileert als de expert als het gaat om woondecoratie en woonaccessoires in het thema maritiem. Je vindt er duizenden producten in het maritieme thema zoals reddingsboeien, boten en meer die je in fysieke winkels eigenlijk zo goed als niet terug kunt vinden. De webshop wordt uitgebaat door het bedrijf Shoppartners dat één van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld is met meer dan 100 webshops. Er is dus ervaring zat in het online te koop aanbieden van spullen en in het bieden van een goede service. Zo kan je met vragen, bij problemen of voor advies altijd bij de klantenservice van Maritieme-decoratie.nl terecht. Door het gigantische netwerk en de enorme schaal van Shoppartners ben je bovendien zeker van een uitstekende prijs. Een aanbod dat je op weinig andere locaties tegen kunt komen aan een concurrentiële tot zelfs lage prijs: dat is Maritieme-decoratie.nl.

Waarom kiezen voor Maritieme-decoratie.nl?

Bij Maritieme-decoratie.nl vind je in de eerste plaats een indrukwekkend aanbod aan maritieme producten terug. De website is onderverdeeld in categorieën als maritiem speelgoed, kleding, model bootjes, wanddecoratie, schelpen, scheepsbellen, vuurtorens, zeedieren, versiering en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Op de webpagina vind je een zoekbalk terug waar je per trefwoord gemakkelijk door de website kunt navigeren. Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen en kortingen kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Maritieme-decoratie.nl. Als je een keuze hebt kunnen maken kan je jouw bestelling reeds de daaropvolgende werkdag in huis verwachten mits je voor 15 uur bestelde. De levering is gratis vanaf een orderbedrag van 199 euro. Onder dat bedrag betaal je in Nederland 4,99 euro verzendkosten en binnen België 5,99 euro. Ook goed om te weten is dat je bij Maritieme-decoratie.nl dertig dagen de tijd hebt om het retourrecht uit te oefenen.

Is Maritieme-decoratie.nl betrouwbaar?

Maritieme-decoratie.nl is een onderdeel van Shoppartners. Dat betekent dat het bedrijf achter de webshop al meer dan twintig jaar ervaring heeft met online verkoop. Dat betekent ook dat er in die tijd een uitstekende reputatie is opgebouwd en je dus absoluut Maritieme-decoratie.nl kunt vertrouwen. Bovendien is de webwinkel ook een aangesloten lid van keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk heeft de identiteit van Maritieme-decoratie.nl gecontroleerd net als de juridische gegevens en bovendien is er ook een geschillenbemiddeling mocht dat nodig zijn. Maritieme-decoratie.nl beschikt ook over een eigen klantenservice en je kunt op de website veilig betalen via onder andere iDeal, Bancontact, Kredietkaart en PayPal. Ten slotte is de verbinding met de website een veilige verbinding. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over jouw persoonsgegevens.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag? Dan is de eerste stap de sectie veelgestelde vragen op Maritieme-decoratie.nl eens bekijken. Helpt dit niet? Dan kan je de klantenservice van Maritieme-decoratie.nl contacteren. Dit kan je doen per mail of door telefonisch contact op te nemen. Je vindt op de website ook een chatvenster terug en je kunt lekker oldschool een brief sturen. De klantenservice van Maritieme-decoratie.nl is de algemene van Shoppartners en dus krijg je meestal binnen enkele uren op werkdagen een antwoord. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail op. Alternatief gezien kan je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens decoratie of versiering bij Maritieme-decoratie.nl? Dan is jouw ervaring met deze webshop een belangrijke bron van informatie voor anderen. Schrijf op deze pagina jouw review over Maritieme-decoratie.nl en help hen verder. Wat vond je bijvoorbeeld van de kwaliteit van jouw aankoop? En is het aanbod naar jouw mening uitgebreid genoeg? Hoe zat het met de levertijd? Heb je enig contact gehad met de klantenservice en viel dat mee? Zou je Maritieme-decoratie.nl aan vrienden en/of familie aanraden? Kortom: welke beoordeling geef jij aan deze webwinkel?

Reviews over Maritieme-decoratie.nl
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,5
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Maritieme-decoratie.nl

Maritieme-decoratie.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maritieme-decoratie.nl bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maritieme-decoratie.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maritieme-decoratie.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Maritieme-decoratie.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Maritieme-decoratie.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maritieme-decoratie.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke decoratie

Dit is een erg leuke shop naar mijn mening. Ze verkopen veel verschillende decoratie spullen die altijd wel passen bij waarvoor je het nodig hebt. Super tevreden!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alexander V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maritieme-decoratie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Banggood logo
Banggood
3 beoordelingen
9,5
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maritieme-decoratie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maritieme-decoratie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maritieme-decoratie.nl actief?

Maritieme-decoratie.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , tassen , feesten, verkleden en carnaval , kinderen , koopjes en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maritieme-decoratie.nl reviews? Dan kun je naar de website van Maritieme-decoratie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie