MAES logo

MAES reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MAES reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3800
MAES logo
Website
MAES
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen MAES

Lees hier ervaringen over de tankpas en meer van MAES. Hier kun je meer te weten komen over de producten en services van MAES en lees je ook de reviews van hun klanten.

Over MAES

MAES is een Belgische onderneming en behoort tot de grootste onafhankelijk oliehandelaren uit België. Ze leveren direct aan zowel particulieren als ondernemers. Ze hebben een groeiend netwerk en maar liefst meer dan 300 stations in heel België. Naast hun eigen stations kun je met de MAES tankpas terecht bij meer dan 1.700 tankstations.

De tankpas van MAES biedt uitkomst voor zowel particulieren als bedrijven. Deze tankpas is te gebruiken op vrijwel alle tankstations en met de pas kun je maandelijks betalen. Zo betaal je op factuur en kun je extra korting en krediet opbouwen. Dit is ideaal voor particulieren, maar ook perfect voor werkgevers om aan hun werknemers te geven. De MAES tankpas is te gebruiken voor zowel diesel, benzine als enkele andere grondstoffen.

Waarom kiezen voor MAES

Het is dankzij de pas een stuk eenvoudiger om te betalen voor diesel en benzine. Wil je niet telkens aan de pomp moeten wachten om te betalen en wil je geen gedoe met bankkaarten? Dan is de tankpas van MAES een ideale oplossing. Betaal met jouw kaart en betaal aan het einde van de maand de rekening. De pas is gratis aan te vragen voor bedrijven.

Je krijgt gratis krediet wanneer je de pas ontvangt. Ook kun je sparen voor krediet en korting, wanneer je de pas gebruikt. Op deze manier kun je besparen op de aanschaf van benzine en diesel. Je hoeft er verder geen moeite voor te doen. Of je de tank nu vult met de bankkaart of MAES tankpas. Dankzij de tankpas geniet je van betere prijzen, korting en gemak.

Ook kun je mobiel tanken met de MAES app. Hier kun je jouw aankopen bekijken en tarieven duidelijk zien. MAES is altijd glashelder in de facturen en deze facturen kun je ook bekijken en betalen via de app. De app van MAES is gratis te downloaden en zowel particulieren als bedrijfsmatig te gebruiken.

Is MAES betrouwbaar?

Als een van de grootste leveranciers in België, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van MAES. Ze timmeren al jarenlang aan de weg en zijn als onafhankelijk aanbieder de grootste van het land. Dit is alleen mogelijk dankzij hun betrouwbare service. Zo zijn ze niet alleen goed te bereiken, maar bieden ze ook goede en duidelijke service bij klachten of hulp. De MAES pas is ook eenvoudig te annuleren en je geniet van duidelijke voorwaarden.

MAES maakt betalen voor benzine en diesel een stuk eenvoudiger dankzij de pas. Je kunt later de factuur betalen en dit kan hoe jij dat wilt. Dit kan via de app en rechtstreeks via een online betaalmethode. Denk aan een betaling online via de bank, Paypal, Apple pay en meer. Je kunt ook jouw factuur thuis betalen via de bank of creditcard.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van MAES is er voor iedereen. Of je nu vragen hebt over de kaart als particulier, of wanneer je als werkgever jouw complete team wilt voorzien van een pas. Vragen, informatie en advies kun je inwinnen via de goed bereikbare klantenservice van MAES. Dit doe je door jouw vraag te mailen of door MAES rechtstreeks te bellen. De klantenservice staat altijd voor je klaar. De klantenservice is zowel in het Nederlands, als in het Frans te contacteren.

Wil je de pas annuleren, heb je een vraag over een verkeerde factuur of wil je een klacht over MAES melden? Dit kan ook altijd rechtstreeks via hun klantenservice. Het is het beste om jouw klacht telefonisch te melden. Er kan dan gelijk iemand voor je aan de slag. Zo kunnen er snel oplossingen worden gevonden en jouw klachten zo snel mogelijk worden behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij ook gebruik van de tankpas van MAES of kies je er bewust voor om hier jouw benzine en diesel aan te schaffen? Laat dan een eigen review achter met jouw mening en ervaringen over MAES. Help nieuwe klanten met meer inzicht over deze tankpassen en laat weten wat de voor- en nadelen zijn van de MAES tankpas. Zou je deze pas aanraden aan anderen? Laat dit en meer weten en schrijf jouw review over MAES.

Reviews over MAES

Gerelateerde bedrijven

BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Carfax logo
Carfax
2 beoordelingen
9
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over MAES

Het bedrijf MAES is geverifieerd door ons. De webshop MAES is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MAES is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MAES maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MAES is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van MAES te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van MAES.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer positieve ervaring met Maes /Bornem

Al jaren loyale klant en kan rekenen op aangename bestelformule , snelle levering, vriendelijke chauffeurs en marktconforme prijs.

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantendienst was ronduit grof.

de hendel van de vrachtwagen werd per abuis uit de hendel gehaald. Hiervoor werd verbruik aangerekend. Er direct contact opgenomen met de vraag of deze vergissing kon rechtgezet worden. In eerste instantie werd de contactaanvraag gewoon genegeerd. Bij het 2e maal stellen van dezelfde vraag werd een ronduit grof antwoord van de klantendienst ontvangen. Ik voel mij bedrogen en gekleineerd. Ik rij volgende keer liever een omweg om te tanken dan hier nog geld uit te geven.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
1/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over MAES


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Carfax logo
Carfax
2 beoordelingen
9
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MAES een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MAES. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MAES actief?

MAES is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MAES reviews? Dan kun je naar de website van MAES gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie