Maaltijdservice.nl logo

Maaltijdservice.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Maaltijdservice.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4169
Maaltijdservice.nl logo
Website
Maaltijdservice.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Maaltijdservice.nl

Speel je met het idee om maaltijden af te halen of te laten leveren aan huis? Misschien ben je al Maaltijdservice.nl tegen gekomen in je online zoektocht, maar twijfel je nog of deze betrouwbaar zijn. Geen nood, want heel wat klanten zijn je al voorafgegaan. Om je zoektocht naar reviews makkelijker te maken hebben we de vele beoordelingen verzameld, evenals de informatie over het bedrijf. Lees nu onze review.

Over Maaltijdservice.nl

Iedereen kent het gevoel wel. Je hebt net een lange werkdag achter de rug en hebt helemaal geen zin meer om nog te koken. Gelukkig biedt een bedrijf als Maaltijdservice.nl de oplossing. Het bedrijf is gevestigd in Veghel en laat je online je maaltijden bestellen. Vervolgens gaat hun team van koks aan de slag om je een verse maaltijd te bereiden die vervolgens bij je thuis wordt geleverd. Omdat het gaat om ervaren koks, hechten ze veel belang aan gezonde maaltijden waarbij je alle nodige voedingsstoffen bij krijgt en waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele allergieën.

Waarom kiezen voor Maaltijdservice.nl

Maaltijdservice.nl heeft een ruim aanbod aan gerechten waaruit je kunt kiezen. Zo bieden ze een assortiment van soepen, vlees, vis, vegan, vegetarisch, nagerechten en eiwitrijke maaltijden. Daarnaast zijn er ook heel wat maaltijden die rekening houden met allergieën zoals lactose, gluten of gezondheidsproblemen (zout). Ze bieden een erg diverse keuken variërend van de Hollandse kost tot pasta´s en Oosterse gerechten. In totaal zijn er meer dan 150 gerechten om uit te kiezen.

Maaltijdservice.nl speelt hiermee in op de behoeften van mensen die een druk werkleven of sociaal leven hebben en vaak niet meer er aan toekomen om een gezonde en lekkere maaltijd te bereiden. Ook voor ouderen die niet meer in staat zijn om vele uren in de keuken te staan is hun service van goudwaarde. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden aan huis geleverd.

Is Maaltijdservice.nl betrouwbaar?

Maaltijdservice.nl geniet van een uitstekende reputatie. Als we de beoordelingen mogen geloven, dan zien we dat ze voornamelijk positieve reacties van klanten krijgen. Dit zowel omtrent de kwaliteit van de gerechten als de snelheid van leveren. Hiermee doen ze hun slogan ´Maaltijdservice.nl de lekkerste maaltijd, het snelst op tafel!´ alle recht aan.

Een bestelling plaatsen kan ook makkelijk online. Zo selecteer je de gerechten die je wilt bestellen en betaal je meteen online met de pinpas of IDEAL. Leveren doen ze over heel Nederland en dat van 8u tot 12u. Het gemak van Maaltijdservice.nl is ook dat je, in tegenstelling tot vele andere maaltijddiensten, geen abonnement moet afsluiten.

Klantenservice en klachten

Maaltijdservice.nl hecht veel belang aan hun klanten waardoor ze altijd bereikbaar zijn voor suggesties voor hun maaltijden of voor het oplossen van problemen. Zo zijn ze bereikbaar per mail of via het contactformulier op hun website. Is het iets dringender, dan kan je ze ook telefonisch bereiken. Steeds streven ze ernaar om je bericht binnen de werkdag te beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al eens een maaltijd besteld via Maaltijdservice.nl? Wat waren je ervaringen met hun producten en dienstverlening? Waren de maaltijden vers? Liet de levering op zich wachten? We horen graag zowel positieve als negatieve ervaringen over het bedrijf. Zo help je toekomstige klanten een weloverwogen keuze te maken. Schrijf nu een beoordeling.

Reviews over Maaltijdservice.nl

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Kwalitaria logo
Kwalitaria
1 beoordeling
10
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Maaltijdservice.nl

Maaltijdservice.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maaltijdservice.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maaltijdservice.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maaltijdservice.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Maaltijdservice.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Maaltijdservice.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maaltijdservice.nl.

Geplaatst op: 21-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt ontzettend goed!

Maaltijden zijn erg lekker goed verpakt en vers. De soepen echt t lekkerste ook alles vers en erg gezond! Vind ook als je echt voorgerecht hoofdgerecht en toetje eigenlijk uit eten is t is echt genieten en je hoeft de deur niet uit. Ik had pakket die rond de 70 euro en wat je krijgt is een 10 waard!

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Dayenne V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maaltijdservice.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Kwalitaria logo
Kwalitaria
1 beoordeling
10
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maaltijdservice.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maaltijdservice.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maaltijdservice.nl actief?

Maaltijdservice.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maaltijdservice.nl reviews? Dan kun je naar de website van Maaltijdservice.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie