Luxerozen.nl logo

Luxerozen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Luxerozen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2256
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Luxerozen.nl

Luxerozen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Luxerozen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Luxerozen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Luxerozen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Luxerozen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Luxerozen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie rozen

Ik heb hier echt een bosje met super mooie roze gekocht van echt een super goede kwaliteit. De verpakking was erg lux en de kwaliteit van de verpakking was ook erg goed!

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Senna A.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Luxerozen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuinplant.nl logo
Tuinplant.nl
1 beoordeling
10
Buxus-rups logo
Buxus-rups
2 beoordelingen
8,5
Rozen.nl logo
Rozen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Luxerozen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Luxerozen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Luxerozen.nl actief?

Luxerozen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Luxerozen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Luxerozen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie