Lovelties logo

Lovelties reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lovelties reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4111
Lovelties logo
Website
Lovelties
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Lovelties

Volgens Lovelties gaat het bij spelen om fantasie. Daarom maakt Lovelties kinderspeelgoed dat kids een leeg canvas geeft, waarmee ze zelf hun wereld vorm kunnen geven. De duurzame houten speelgoedhuisjes worden door Lovelties zelf gemaakt en zijn naast leuk om mee te spelen ook erg mooi om naar te kijken. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Lovelties? Wij hebben klanten van dit bedrijf gevraagd om hun review te delen en deze vervolgens op een rij gezet. Lees gelijk wat de ervaringen met Lovelties zijn voordat jij besluit om hier een houten speelgoedhuisje te kopen.

Over Lovelties

Het speelgoed dat je koopt bij Lovelties is zelfgemaakt, waardoor je zeker weet dat je bestelling niet afkomstig is uit een grote fabriek. Vader en dochter bedenken samen wat ze gaan maken en vervolgens gaat pa aan de slag met zijn freesmachine. Na het frezen gaan de materialen in een schuurtrommel, waardoor de houten huisjes lekker zacht aanvoelen. De houten huisjes worden niet gelakt of afgewerkt met olie maar zijn puur natuur. Alle producten worden gemaakt in Nederland. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van duurzaam 9 millimeter dik berken multiplex.

Waarom kiezen voor Lovelties

Wanneer je koopt bij Lovelties weet je dat je een duurzaam product koopt van een kleine ondernemer. Het houten speelgoed is stevig, mooi om naar te kijken en echt gemaakt om mee te spelen. Alle producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Soest, van Europees FCS hout. Vanaf €45,- word jouw bestelling gratis verzonden en het is ook mogelijk om je bestelling gratis op te komen halen bij de fabriek in Soest. Ben je de handleiding kwijtgeraakt? Op de website kun je de handleidingen downloaden van de verschillende producten.

Is Lovelties betrouwbaar?

De CE markering is er om de veiligheid van producten te garanderen. Alle Lovelties speelhuisjes en aanvullingen zijn getest door een onafhankelijk Nederlands bureau en voorzien van een CE markering voor kinderen ouder dan 36 maanden. Dit wil zeggen dat het gegarandeerd veilig speelgoed is voor kinderen ouder dan 36 maanden. Lovelties is actief op social media en heeft duizenden volgers. Volg het bedrijf bijvoorbeeld op Instagram voor leuke inspiratie over de inrichting van de speelgoedhuisjes.

Klantenservice en klachten

Ben jij een onderdeel kwijtgeraakt? Dan kun je altijd even contact opnemen met Lovelties. Ze helpen je graag aan een nieuw onderdeel zodat je kleintje weer verder kan spelen. Ook voor andere vragen of opmerkingen staat Lovelties voor je klaar. Je neemt contact op door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Speelt jouw kind graag met het houten speelgoed van Lovelties? Laat dan jouw review over Lovelties achter op deze pagina. Je helpt een ander bij het maken van de juiste keuze door jouw mening te delen. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de ontwerpen, of je kind het leuk vindt om met zijn of haar speelgoedhuisje te spelen en of je goed geholpen bent bij vragen of klachten. Wat moeten anderen echt te weten komen over Lovelties? Vertel het in jouw beoordeling over dit bedrijf.

Reviews over Lovelties

Gerelateerde bedrijven

De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7
Grandado.com logo
Grandado.com
971 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Lovelties

Lovelties is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lovelties bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lovelties lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lovelties. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lovelties is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Lovelties. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lovelties.

Geplaatst op: 20-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lovelties


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
12 beoordelingen
6,7
Grandado.com logo
Grandado.com
971 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lovelties een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lovelties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lovelties actief?

Lovelties is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lovelties reviews? Dan kun je naar de website van Lovelties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie