Love.nl logo

Love.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Love.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Love.nl logo
Website
Love.nl
Categorie
Dating

Love.nl ervaringen

Love.nl is een nog vrij onbekende online datingsite. Het is dan als single wel zo prettig om te weten of de site betrouwbaar is. Op onze website kan je terecht om de Love.nl ervaringen online te lezen. Je leest direct hoe betrouwbaar de website is en wat je ervan kan verwachten. Uiteraard ben je ook vrij om je eigen Love.nl ervaringen met ons te delen. Je kan zo andere singles helpen om een duidelijk beeld te krijgen over de online datingsite. Het delen van je mening is bij ons helemaal vrij zodat wij alleen eerlijke meningen krijgen over bijvoorbeeld Love.nl.

Over Love.nl

Love.nl is een online datingsite en chatsite in één waar je eenvoudig andere mensen kan ontmoeten en leren kennen. Je kan hier terecht voor het vinden van een serieuze relatie of voor het vinden van nieuwe vrienden. Dit is altijd fijn als je op zoek bent naar een stukje gezelligheid. De online datingsite is in principe gratis en dit is wel zo prettig. Je kan zo gratis rondkijken en een bericht sturen naar een potentiële date die je leuk vind. Je betaalt dus nooit een abonnement en je zit nergens aan vast. Dit is wel zo prettig als je al snel de ware liefde gevonden hebt. Je leest de Love.nl ervaringen allemaal terug op onze website.

Chat met jouw match.

Love.nl werkt op basis van een match systeem. Hiervoor beantwoord je een paar vragen om te achterhalen wie jouw match is. Er wordt gekeken welke personen het beste bij elkaar passen. Aan de hand van jouw vragenlijst zie je een aantal potentiële matches. Je kan hierin zelf iemand uitzoeken om mee te chatten. Je chat zo altijd met jouw match en wie weet wel ware liefde.

Credits

Love.nl werkt op basis van credits en meestal ben je hiermee goedkoper uit dan met een abonnement bij de meeste online datingsites. Overigens is een lidmaatschap wel mogelijk en hierbij vervallen de credits. Je krijgt wel veel meer mogelijkheden als lid dan als gewone deelnemer aan Love.nl. De love.nl ervaringen over het gebruik van de credits hebben we voor je op een rijtje gezet.

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
39 beoordelingen
5,0
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Love.nl

Ons team van experts heeft Love.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Love.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Love.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Love.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Love.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk, gewoon leuk.

Het is een prima en gebruiksvriendelijke datingssite waarbij je een goed en flexibel abbonoment kunt bepalen. Je kunt ook gebruik maken van de site zonder abbonoment maar als je echt wilt zoeken zul je toch een abbonoment aan moeten schaffen. Hierdoor krijg je een paar extra handige functies die cruciaal zijn voor het zoeken. Ik heb er verder alleen nog maar goede ervaringen mee gehad.

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 20-05-2021
Geschreven door: Evi B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Love.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
39 beoordelingen
5,0
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Be2 logo
Be2
4 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Love.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Love.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Love.nl actief?

Love.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Love.nl reviews? Dan kun je naar de website van Love.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie