LOOkX logo

LOOkX reviews, ervaringen en beoordelingen

LOOkX reviews, ervaringen en beoordelingen
617
LOOkX logo
Website
LOOkX
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen LOOkX

Jij vindt het belangrijk om je huid goed te verzorgen? Misschien heb je al een aantal favoriete verzorgingsproducten. Wellicht ben je op zoek naar iets nieuws. Om eens uit te proberen. Of misschien ook omdat je niet tevreden bent met het huidige merk. Wil je iets anders bestellen, dan kom je misschien terecht op de site van LOOkX. Is het een goed idee om deze verzorgingsproducten voor de huid te gaan gebruiken? Lastig inschatten van plaatjes en verhalen. Wat doen de producten echt voor je huid? Om daar achter te komen moet je ze natuurlijk eerst zelf proberen. Maar de beoordelingen van andere klanten kunnen je ook al een goede indruk geven. Wat schrijven consumenten in hun recensies? Is LOOkX een betrouwbaar bedrijf? Lees je in de reviews dat andere mensen tevreden zijn over de producten? Wij hebben deze beoordelingen voor je verzameld. Kijk wat andere mensen je vertellen over dit bedrijf.

Over LOOkX

LOOkX is begonnen in 1999. Inmiddels is dit dus een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Er zijn meer dan honderden professionals die hun producten gebruiken. Ook zijn er 9 landen waarin dermatologen gebruik maken van deze producten. De reden dat deze shop de lucht in ging, is dat Cindy wel eens iets anders wilde. Zij had de behoefte aan producten die echt werken. Deze filosofie zit in het DNA van LOOkX. De producten die je bij dit bedrijf bestelt, zijn nooit getest op dieren.

.

Waarom kiezen voor LOOkX

Bij LOOkX vind je allerlei producten voor je huid. Op de site wordt aangegeven dat de skincare een verwenning is voor je huid. Dit product is uniek door de hoge percentages werkstoffen. Hieronder bevindt zich onder meer LOOkX magische ingrediënt plant stamcellen. Deze zorgen ervoor dat er daadwerkelijk veranderingen plaatsvinden in je huid. Je kunt bij deze winkel niet alleen verzorgingsproducten vinden. Er is ook make-up aanwezig in het assortiment. Deze producten hebben beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen. En uiteraard maak je jezelf door middel van de make-up net nog iets mooier. Je profiteert dubbel van de goed eigenschappen als je de verzorgingsproducten en de make-up beiden gebruikt. Deze twee vullen elkaar namelijk aan. Breng je na het gebruik van skincare producten make-up aan die je poriën verstopt, dan doe je de werking van de verzorging van je huid teniet. LOOkX heeft daarom gekozen voor huidverzorgende make-up die de werking van de skincare producten juist versterkt. De verzorging van je huid is iets heel persoonlijks. Wat bij jouw buurvrouw werkt, werkt bij jou juist niet of andersom. Twijfel je er dus aan welke producten jij nu het beste kunt gebruiken met jouw huidtype, dan is het fijn dat je bij deze shop kunt vragen om deskundig en persoonlijk advies. Je ziet op de site ook een skincare route. Volg je die, dan vind je precies die producten die het beste bij jouw huid passen. Het kan handig zijn om meerdere artikelen tegelijk te bestellen. Boven een bedrag van 35 euro betaal je namelijk geen portokosten. Ook ontvang je bij elke bestelling een aantal gratis samples, zodat je nog eens iets anders kunt uitproberen zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Is LOOkX betrouwbaar?

LOOkX verkoopt haar producten al sinds 1999. Je mag dus zeker geloven dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Verder zijn er dermatologen die hun producten gebruiken. Ook heeft deze shop awards gewonnen. Bekijk je verder de reviews van andere klanten, dan zie je al snel dat dit absoluut een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Wil je weten welke verzorgingsproducten of welke make-up voor jou het beste is, dan kun je contact opnemen met een medewerker. Overdag gaat dit heel gemakkelijk via de chat. Je krijgt dan snel een reactie. Wil je liever telefonisch contact met iemand van de klantenservice dan kan dat ook. Andere opties om contact op te nemen zijn Facebook, de mail of het contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een keer iets besteld bij LOOkX? Wil je daar een review over schrijven? Andere consumenten zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met dit bedrijf. De beoordeling die jij schrijft helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij deze online winkel te bestellen.

Reviews over LOOkX
Gerelateerde bedrijven
Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
AARNI logo
AARNI
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over LOOkX

Ons team van experts heeft LOOkX geverifieerd op een aantal punten. De webshop van LOOkX bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. LOOkX is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

LOOkX is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van LOOkX te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LOOkX.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer snelle en goede levering

Erg duidelijke en overzichtelijke webshop. Je kunt erg makkelijk bestellen en alles is ook altijd snel geregeld. Alles zit goed verpakt en ziet er netjes uit. Leuk dat je de samples kan uit kiezen. Super tevreden.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LOOkX
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
AARNI logo
AARNI
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LOOkX een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LOOkX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LOOkX actief?

LOOkX is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LOOkX reviews? Dan kun je naar de website van LOOkX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie