Lightning vr logo

Lightning vr reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lightning vr reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5776
Lightning vr logo
Website
lightningvr.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lightning vr

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Lightning vr? Wij hebben de reviews van Lightning vr op een rij gezet, zodat je de ervaringen kunt ontdekken en een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij Lightning vr te genieten van een free-roam virtual reality-ervaring van topkwaliteit. Lees wat andere bezoekers te zeggen hebben en waarom Lightning vr dé keuze is voor een unieke VR-beleving.

Over Lightning vr

Lightning vr biedt een free-roam virtual reality-ervaring van topkwaliteit in Nederland. Met locaties in Delft, Amsterdam en Londen hebben ze een eigen studio die unieke games ontwikkelt. Als de meest en best beoordeelde VR-ervaring van Nederland biedt Lightning vr een scala aan games die geschikt zijn voor teambuilding, groepsevenementen en individuele bezoekers.

Waarom kiezen voor Lightning vr

Lightning vr biedt een ongeëvenaarde free-roam virtual reality-ervaring op ruim 200 m2. Met meer dan 200 m2 aan speelruimte kunnen bezoekers de mensheid redden van zombies en aliens, escape rooms oplossen, de strijd aangaan in player-versus-player gevechten en samenwerken in teams voor de ultieme VR-strijd. De eigen ontwikkelde hardware en software zorgen voor ongeëvenaarde game- en gunplay.

Is Lightning vr betrouwbaar?

Ja, Lightning vr is betrouwbaar. Met het grootste aantal echte beoordelingen op Google en Facebook, keurmerken en een scala aan unieke VR-games ontwikkeld door hun eigen studio, is Lightning vr dé keuze voor een betrouwbare en innovatieve VR-ervaring. Bezoekers kunnen genieten van teambuilding, groepsevenementen en individuele bezoeken met de zekerheid van een kwalitatieve ervaring.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Lightning vr staat klaar om bezoekers te ondersteunen. Voor specifieke informatie over bereikbaarheidstijden en klachtenafhandeling raden we aan contact op te nemen via de knop naar de website. Lightning vr streeft naar klanttevredenheid en een optimale VR-beleving.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met Lightning vr? Deel je beoordeling en help anderen een weloverwogen beslissing te nemen. Jouw feedback is waardevol en kan anderen ondersteunen bij het kiezen van Lightning vr voor hun VR-ervaring. Laat je stem horen en deel je ervaring nu!

 

Reviews over Lightning vr
Gerelateerde bedrijven
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Lightning vr

Lightning vr is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lightning vr bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lightning vr lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lightning vr. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lightning vr is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van lightningvr.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lightning vr.

Geplaatst op: 10-10-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lightning vr
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lightning vr een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lightning vr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lightning vr actief?

Lightning vr is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lightning vr reviews? Dan kun je naar de website van Lightning vr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie